20

Стъкмистика Бг

преди 2 месеца

Не,абсурд! Изобщо не се манипулират,въобразявате си... Всичко е честно и прозрачно,както твърдят умнокресливитета на Посолството.

19

Анонимен

преди 2 месеца

Дайте на Кокорчо и там да си приложи хаковете, защо сега го издадохте, то според него Боко крадял 8 милиарда на година, ама къде са тези 24 милиарда сега дори Кокорчо се наложи да тегли още!

18

Зевс

преди 2 месеца

Сигурен съм, че НСИ ползват световно признати методи, само където гледат цените на храните по борсите, а не в магазините ;)

17

Анонимен

преди 2 месеца

Според СОС за 10 години има 300% инфлация.Според тоз чичко на снимката -3 %. Преди години се забавлявах като гледах какво смятат. Намерили в някаква пропаднала софийска бакалия кисело мляко на разпродажба за 50 ст. И вече смятат цена навсякъде по 50 ст. 2012 един *** Dove беше 90 стотинки на промо и 1,40 на обикновена цена. Сега е 3.00 на обикновена и 2,50 на промо. 3 % инфлация нали ?

16

Анонимен

преди 2 месеца

Ето защо е фалирал социализЪмът- ами то без пари, без пари...даже имаше и народни пенсии по сродство и до трето коляно- ами то всичко потънало и фалирало- благодаря че ми отвори очите.

15

Пази боже сляпо да..

преди 2 месеца

Апартамент около 80 кв.м. струваше към 10 000 лв, заем с лихва 1%. За обзавеждане на младоженци комунистите даваха заем от 3 000 лв., който се анулираше при раждане на дете. Почивка за 14 дни на море лятото и после зимата струваше 25 лв. За работниците от Кремиковци още по-малко. Те получаваха безплатно апартамент според децата.

14

Анонимен

преди 2 месеца

"От вчера има друга мисия, която прави проверки на данните на НСИ за ОИСР.".............. Щом нищо не се манипулира и не се лъже, тогава защо е нужно и някой друг да проверява данните от НСИ?

13

Анонимен

преди 2 месеца

Цените на стоките не ги намерих на сайта на НСИ. Ако ги има, то са добре скрити. Има разходи в лееа по избраните стоки и то само за 2023 като цяло, но това не е цена. Например за малката потребителска кошница общо разходи 3754638, от които за бял хляб 177401 лева и т.н. Има групи и подгрупи стоки. Групи хранителни продукти, облкло и обувки, "Жилища, вода, електроенергия, газ и други горива", "Жилищно обзавеждане, стоки и услуги за домакинството и за обичайното поддържане на дома", и още групи.

12

а бе,хаплювци

преди 2 месеца

Тези думи този тарикат не ги казва на вас,а на политиците че винаги могат да разчитат на него!

11

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен11 ....натискай "прозорци" кооолкото искаш. Забавлявай се как изскачат и се прибират. За твое забавление са направени.

10

Анонимен

преди 2 месеца

7- набери НСИ- калкулатор инфлация, в най горния прозорец натискаш февруари 2023г, в долния февруари 2024 и ти излиза инфлацията- 3.3%, там можеш да видиш когато мумурандума управлява с баба ти- 17.7%, а във FUELO можеш да видиш цени дизел и бензин- лятото на 2021г бяха стигнали 3.90лв- справката е само на една ръка.

9

Прав е шефът на НСИ

преди 2 месеца

Българският индианец ще измре след десет години, но инфлацията ще пребъде.

8

Анонимен

преди 2 месеца

Обичам българската Инфлация защото прави голямата ми пенсия още поооооо.....хохоххххоооу. И швейцарското правило да е живо и здраво и то хохохо

7

Анонимен

преди 2 месеца

До Пази боже сляпо да..тогава га билетчето струваше 4 ст- мин заплата беше 60лв/120лв сега деца до 14 г пътуват безплатно, пенсионери над 65г пътуват за 2 лв цял месец, на линия, студенти- 9лв на линия за всички 21.50лв- за месец- - сега мин заплата е 933лв. И хайде да прогледнем сега е по добре от тогава.

6

Анонимен

преди 2 месеца

Инфлацията мой човек е 100% за последните 7 месеца. Подаръка е от Сглобата. Извади си главата от *** най накрая

5

Анонимен

преди 2 месеца

При ПП всичко е възможно ,Петков обикаля и трите продажби телевизии и реве че Борисов бил такъв и такъв ,ми 9 месеца гласува заедно с вас ,сега се събуди и че ви прати на избори ,а ние че ви прати в Украйна ,или който иска от ПП може и на Марс ))

4

Анонимен

преди 2 месеца

Не вярвайте на никакви слухове, докато държавата не ги отрече официално.

3

Анонимен

преди 2 месеца

НСИ калкулатор инфлация за м февруари 3.3%.

2

ХАХАААА

преди 2 месеца

ХАХАААААААААААА

1

Анонимен

преди 2 месеца

Копейките, типично комунистически, виждат само далавери и манипулации около себе си, базирано на това което те правят..