220

Анонимен

преди 2 месеца

Е, то се мисли предварително. Като стане белята се мисли как да се измъкнеш... На европейските политици не им есе налага да мислят - щатите винаги им предлагат готови решение. Така че ще чакаме...

219

Чужденец

преди 2 месеца

С какво точно работи по статията тази тиква Анисия Иванова след като на много места се губи смисълът? Българската некадърност няма равна в Европа.

218

Реалист

преди 2 месеца

Само така се крадат средства.Ще съсипят цели отрасли в икономилата за да може една шапкарско политическа хайка да се облагодетелства.

217

Анонимен

преди 2 месеца

Цялата стстия е една словестна диария.

216

Анонимен

преди 2 месеца

Една загниваща институция мисли как да спаси друга- весело, а ! Обрекохте Европа на мизерия, нагли американофили ! Да се молим по-бързо да върви времето и да се приключва с всички подобни институции. А Украйна е ясна- няма да получат нищо освен смазващите я руснаци !

215

Анонимен

преди 2 месеца

Във връзка с напъните за финансиране на разходите за отбрана и голямия проблем с финансирането на отбранителната индустрия: преди 25 години финансирането беше наред и "невидимият" F-117 изсипваше тонове бимби над Югославия. На 27 март, преди 25 години, доблестен сръбски офицер свали един такъв суперскъп "невидим" F-117 с евтината и най-обикновена съветска зенитна система С-125 "Нева".

214

Бай Дрън

преди 2 месеца

Всъщност, ако ЕС последва примера на Русия, как решава икономическите си и военнии проблеми,не само ще се справи с поставените въпроси, а и ще задмине САЩ по икономическо развитие. Какео прави Русия най-опростено казоно. И вестира в собственото си производство-и цивилно и военно. Това е пътят, друг път не е измислен все още, различен от колониалния.

213

Анонимен

преди 2 месеца

Ще ни сложат данък Украйна,не,че и досега не харчиха парите на хората но явно не стигат.Повеще ще даваме да забогатяват Зеления и Сие

212

Христо Христов

преди 2 месеца

В ЕС се краде яко! От обещаните 1 милион снаряда доставиха 350000, защото останалите пари изчезнаха. Факт. После Тиквата бил виновен на про'с'таците гласували да стане "като в ЕС" - ми нали точно Тиквата ви сбъдва желанията бе, про'с'таци неграмотни?!

211

Христо Христов

преди 2 месеца

В ЕС се крад яке! От обещаните 1 милион снаряда доставиха 350000, защото останалите пари изчезнаха. Факт. После Тиквата бил виновен на про'с'таците гласували да стане "като в ЕС" - ми нали точно Тиквата ви сбъдва желанията бе, про'с'таци неграмотни?!

210

Бай Дрън

преди 2 месеца

До Урсула от ЕС: Скъпа Урсуло, то е измислено. ЕС се разпуска и вече няма какво да му мислите.

209

Анонимен

преди 2 месеца

Ами как-ще ни увеличат данъците тройно и готово-измислено е. Скапаната отбрана на Киев е за сметка на простите говедца, данъкоплатци европейски.

208

Бай Дрън

преди 2 месеца

Какво стана със санкциите, какво стана?

207

Дърводелец

преди 2 месеца

До Чакръкчия Рендосвам русофоби. Полирам евроатлантици. Цикля к0зяци.

206

Анонимен

преди 2 месеца

Тези на снимката признават, че "има голям проблем с финансирането на отбранителната индустрия". Как така? Нали бяхме супер богати - златният милиард? Кой открадна нашите пари, за да има голям проблем с финансирането?

205

Анонимен

преди 2 месеца

До АнонименДа си избършат дупето с тези облигации, това е въздух за нищо!

204

Анонимен

преди 2 месеца

НАТО трябва да се разпадне, както е бил договора, за какво ви е, само конфликти създава и маса пари се трошат , вместо да ги дадете за ремонт на населените места и турци ви командват натото?

203

Анонимен

преди 2 месеца

Емитиране на съвместни облигации за финансиране на разходите за отбрана щяло да бъде потенциално трансформиращо събитие, което би предвещало мащабна консолидация в блока. -_- Това изречение прилича ли ви на бульон - на топла вода без мръвка? Събират се в официална обстановка и месеци наред леят гола/вода.

202

У

преди 2 месеца

Спрете да убиете славянските момчета

201

СССР бе велик

преди 2 месеца

Никой не смееше да го погледне накриво. Но след Сталин върхушката в Кремъл се разложи. Хрушчов посети Вашингтон, проправяйки път на Андропов, Горбачов, Елцин, Путин и компания. Но сега и се ва жестоко разплащане