97

10,000 ПРАХОСМУКАЧКИ

преди 2 месеца

Говори се, че братушките за включили едновременно ДЕСЕТ ХИЛЯДИ прахосмукачки близо до границата с Полша и Балтийските пинчъри и така са заглушили ДжиПиЕся! Урсулката и Брюкселските зелки са в потрес!

96

Анонимен

преди 2 месеца

Това не е традиционното GPS заглушаване, а фалшифициране на GPS не прилича на нищо, което сме виждали преди, казват пилоти и щурмани. Високотехнологичният Запад е в потрес - руското заглушаване и подмяна около Балтийско море сеело атмосфера на заплаха и чувство за безпомощност в уж могъщото златномилиардно общество.

95

Анонимен

преди 2 месеца

Неназовани пилоти казаха пред Forbes, че са започнали да изключват GPS навигацията при преминаване близо до Балтийско море и околните страни в полза на руската Глонасс.

94

Анонимен

преди 2 месеца

Противоречиви изказвания. Западът оголва своята неадекватност. Сега казва: Смята се, че Русия разполага със значителни ресурси за електронна война (EW), а само преди година-две "велики" западни главатари твърдяха, че Русия е Горна Волта със сняг и бензиностанция с ракети.

93

Анонимен

преди 2 месеца

Естесвено не с детайли от перални. 90 западни компоненти, които Русия все още успява да купува на тройна цена през няколко посредници.

92

Неутрален

преди 2 месеца

До Анонимен 93: Твоята е.

91

Pen

преди 2 месеца

Ако не бяха чиповете от перални ,тостери и прахусмокачки , руснаците никога нямаше да мога да заглушават сигнала !

90

Анонимен

преди 2 месеца

Е ме кой друг? То няма по голяма г.н.я.c от тая нация пp0cuя

89

Анонимен

преди 2 месеца

атмосфера на заплаха и чувство за безпомощност в обществото - и това само с чипове от перални и микровълнови! Смятай к'ва "безпомощност" ще ги обземе тези пeepyнreли, когато руснаците започнат да използват ученически китчета на Arduino... Mуахахахахахахахаах!

88

Пловдив

преди 2 месеца

До 86,87:Магнитните бури,ви се отразяват лошо, посетете лекар, наложително е.

87

Пловдив

преди 2 месеца

Не е вярно,те Русия,имат само тоалетни и бенгалски огън.А истината е,че военно технически,те са много пред останалите.

86

Анонимен

преди 2 месеца

Видях лично Путин с един заглушител кскзаглушава.

85

Анонимен

преди 2 месеца

76 с чии технологии вадиха собствения им газ от находището в ямал... Да, тези технологии са АМЕРИКАНСКИ, ноооо, иначе хрън- мрън, американците са лоши, гадни, само защото руснаците не могат да им стъпят на мялкия пръст по хайтех;0 Ако стане така, че всички американски технологии по чудо изчезнат на 100 процента от русия, то от русия няма да остане абсолютно нищо- ще имат находища, но няма да имат технологиите, с които да извадят природните си богатства от тях, за да ги продават;0

84

Анонимен

преди 2 месеца

76 Руските кражби на техника не могат да им гарантират качествена работа на откраднатата техника. И да- руснаците са немощни по отношение на ИТ и доста други сфери, свързани с ИТ. Колкото и да се присмивате на ЕС, руският проблем с руското невежество ще се задълбочава, защото на руснаците им липсва академичният обмен с унитата точно от ЕС държавите. Няма как да провеждат в момента дори промишлен шпионаж.... Та- русия е колос на глинени американски крака- питайте ги 30 години с чии технологии

83

Ба х ти

преди 2 месеца

Плюенето.. Има ли негатив, то дежурният виновен е Русия.

82

Анонимен

преди 2 месеца

Всеки терорист може да свали самолет с ракета. Но само руснак може да свали самолет със снегорин.

81

Анонимен

преди 2 месеца

Мистерията се заплита. Забелязани са смущения за кравите в Европа. *** дойни започнали да пускат шоколад, а белите крави пискали сладолед на клечки, Русия ли е замесена?

80

Мдам

преди 2 месеца

Нормалните хора нищо хубаво не ги очаква от русия. А чебурашките-копейкаджий си изкарват надника от 10лв на ден в рубли, да свържат двата края в прогнилия ЕС.

79

Анонимен

преди 2 месеца

Само са пропуснали да кажат, че от Калининградска започнали електронна операция. :D :D :D

78

Анонимен

преди 2 месеца

Ба! През миналия век GPS -и изобщо нямаше, ама това не пречеше на пилотите да летят сигурно и да пристигат там, където трябва. истинските пилоти!