14

Анонимен

преди 2 месеца

....както и фактът, че страната вече не е член на партньорските съвети към НАТО, които са я известявали какви терористични атаки се планират на нейна територия.... Хахаха, че тогава оти ги ручаха жабетата, нацистите- руснаци, а- значи/ ГАДНОТО НАТО ГИ ПРЕДУПРЕЖДАВА ЗА ТЕРАКТОВЕ, А ТЕ ИСКАТ ДА ОТСЕКАТ РЪКАТА, КОЯТО ИМ ОСИГУРЯВА СИГУРНОСТТА В ДЪРЖАВАТА ИМ- хахахаха- това си е чиста ши///зо00френия;0

13

Анонимен

преди 2 месеца

Нюлан и украинските служби май се издъниха яко. На Рамазан правоверни ще извършват кървав атентат? Верно ЛИ? Поелата отговорност фракция от ИДИЛ случайно не са наясно с коя ръка се сочи пророка. Ами не е с лявата, "мръсната". Надписа зад юнаците показва, че не може да се говори за обърната снимка. И защо бягат към Украйна където има военни действия и където им е сигурно, че могат да имат проблеми. Затова руснаците удари с циркони сграда на украинското ГРУ в Киев.

12

IQ 3.14

преди 2 месеца

До до IQ 3.14точно това имам предвид.

11

до IQ 3.14

преди 2 месеца

Спомни си още, кой е казал тая фраза, от коя народност е бил.

10

Анонимен

преди 2 месеца

Да бе, догадка. Погледни картата, къде е Брянска област, където са заловени. Пряко към границата са тръгнали. Не към Таджикистан, родината си, който е съвсем в друга страна, а към украйнската граница. ИГИЛ не биха правили атентат по време на Навруз и Рамадан, също не биха плащали, те действат идейно. От ясно по-ясно е, че организаторите са Украйна с хазяите й.

9

АбдокодирХоджибобоев

преди 2 месеца

Фактите са, че ислямски екстремисти изпълниха атентат в Русия. Кои са организаторите и поръчителите - не знаем. Президентът Путин каза, че те ще бъдат установени и ще си получат заслуженото възмездие. Където и да се намират. Както и да са защитени.

8

сукин турка

преди 2 месеца

на тоя наблюденията му явно са от фишки.нет петък вечер. едва ли е имал вземане даване със средностатистическата гопота, ширеща се из ерефия

7

IQ 3.14

преди 2 месеца

етнически мир в русия? тоя доц от панелката излиза ли изобщо, де некой да му разясни откъде произлиза фразата "Работайте братя"

6

Анонимен

преди 2 месеца

Истина е, че Русия вече не е член на партньорските съвети към НАТО, които са я известявали какви терористични атаки се планират на нейна територия, както е истина, че и РФ няма да си направи труда да ги известява какви терористични атаки се планират на територията на страните от колективния Запад.

5

Анонимен

преди 2 месеца

До Юлиян Ти пък кога стана експерт та знаеш какъв точно е почеркът на Ислямска държава? Не гледай само евроатлантическата пропаганда. Всичко търпи развитие и промени.

4

Блъско

преди 2 месеца

Да попитам само ,това на снимката мъж или жена е ,че аз не успях да разгадая

3

Анонимен

преди 2 месеца

Ала бала от поредния измисленяк, като онзи с престилката по време на КОВИД, де сега е по безизвестен от Искрен Пецов! Но пък медийно удобни

2

Анонимен

преди 2 месеца

Масово Сатанисти в град Бобов дол, хората ходят като зомбита!

1

Юлиян

преди 2 месеца

Още веднъж повтарям:Това не е "почерка" на Ислямска държава.