220

Анонимен

преди 1 месец

Време е за Възраждане

219

Надя

преди 1 месец

Днес не блокирайки истината,защото нормалните хора са бесни от мръсотиите на променкаджиите

218

МУТРОС

преди 1 месец

Мутрите победиха.Лашкат д-вата,като непрекъснато твърдят,че те каквото кажат е истина.Ако бяха толкова добри т.нар.магистрали,защо се скахапа преди да им изтече гаранционния срок?Защо не сме в Шенген-нали една четка трябваше да се мацне?Защо сме с най-нисък жизнен стнадрат и с най-висока смъртност?Кой си е помислил,че за 1-2,3г. ще може да се изличи 12г.управление-обримчено от мафиотска паяжина.Трябва да имаш памет,за да знаеш как д-вата стана мафиотска България.

217

Катя

преди 1 месец

До 228 ГЕРБ ако бяха олицетворение на мафията нямаше да понасят толкова много удари .Олицетворението слугите на мафията сте вие всички променкаджии даже се снимате с олигарсите мафиоти ,лъжете безобразно

216

BG СМЕШКИ 2

преди 1 месец

какъвто народа такава и му оправията- ДЕМЕК НИКАКВА !

215

Анонимен

преди 1 месец

не знам останаха ли хора които не разбраха, че идеята на буци и компания е да отвратят хората да гласуват и да спечелят следващите избори с контролираните си гласове. Не народ а *** ....

214

Ася

преди 1 месец

Я се разкарайте с тая мантра избирателите са отвратени от политическите циркове.Айде бе отвратени?! Те ако са отвратени няма да го сътворяват тоя политически цирк,циркаджиите те ги пращат

213

Анонимен

преди 1 месец

Днес какво *** истината бе

212

Уви

преди 1 месец

Пак ще се гласува по метода на изключването и принципа за по-малкото зло.

211

значи

преди 1 месец

До Анонимен 212 - не са били толкова отвратителни както твърдиш

210

СМЕХ....

преди 1 месец

След Кирчо, Кокорчо и Пинокио, идва реда на некой Политически ***, като Чалгаро и Тошко Африкански....!!!!

209

Анонимен

преди 1 месец

Пртиите са отражение на народа.

208

АНОНИМЕН

преди 1 месец

Предпочитам ГЕРБ пред продажниците ППДБ.

207

132

преди 1 месец

Това с новите проекти е по тъпо от това да ни управляват старите муцуни. Поне 10 нови проекти се изредиха в последните години и кво направиха? Просто трябва да се реформират от вътре сегашните партии и напред да излезнат по качествени хора. Новите проекти по призумция са лидерски (НДСВ, ГЕРБ, Атака, ИТН, Бареков, Яни Янев и тн. ), а на нас ни трябват нормални партии с различни центрове на влияние, но с ясна ориентация. На това с новите спасители никой не вярва вече.

206

СМЕХ....

преди 1 месец

....ПАК ли ше гласуваме за некой партиен гашник с кирливо дупе от СОЦа....ХАХАХА

205

Анонимен

преди 1 месец

По заръка на руския пасол, Анисия скрито промотира русофилския политпрАект на президента Рублю Радев. Нищо ново под слънцето. Анисия е руско име, казвам Ви го само като информация.

204

Анонимен

преди 1 месец

Ай сиктир с вашите проекти. Всяка година нов проект, и след две три години го няма.

203

Помнещ

преди 1 месец

При Борисов в държавата се строеше с пълна сила! В държавата имаше пари, приеха ни в Чакалнята на Еврозоната/преди Хърватия/ и в Банковия съюз! Според Щатни плювачи, имало даже и за "крадене"! Инфлацията и миграцията бяха овладяни! Откакто Радев размаха юмрук и ни натресе "Шарлатаните", само дългове и растящи цени, а в държавата пари...няма!

202

Анонимен

преди 1 месец

Габриел да не си мисли, че Боко ще ги спаси... :) Изтипосал е Банкянския четири женички за щит, да говорят от негово име :)))

201

Странни

преди 1 месец

...са напъните на Щатните полюционери ,да прехвърлят всички негативи на Прехода на Борисов! Най-много българи емигрираха в началото, когато отвориха границата, през Лукановата и през Виденовата зима! На какво разчитат с лъжите си? Че няма оцелели от техните управления ли?