260

Анонимен

преди 2 месеца

Значи, поддържане на страданието им за да се знае че всеки посегнал на мирни граждани ще доживее остатъка в неистови мъки. Важи за всички нападатели на всички континенти

259

българина

преди 2 месеца

ей така трябва да изглеждат заловените на нашата граница и да ги показват всеки ден. След 10 дни наплива ще спре от самосебе си

258

Анонимен

преди 2 месеца

до 261 Нато, къде видя осакатяване ве, кравар? Това че са му ударили един юмрук братушките и е получил хематом на окото осакатяване ли е бе, кравар? Малко са го били даже тоя бооооклук, кравар!

257

Сата НАТО

преди 2 месеца

Твърденията на потеноидите са максимум 30% истина. От 30 до 70% са си лъжи и въобще е излишно да се обсъждат.

256

българина

преди 2 месеца

да убиеш за 5000 евро и да мислиш, че ще избягаш да си ги харчиш.... явно са намерили супер отчаяни и глупави хора, обясняваш им, че всичко е точно и ще могат да избягат. Къде ще бягат?!? това да не е таджикската пустош????

255

Анонимен

преди 2 месеца

до 257 Киргистан, Таджикистан все са мюсюлмански бооооклуци ве, МОЙ. Каква е разликата, че съм объркал Таджикистан с Киргистан?

254

Сата НАТО

преди 2 месеца

Някой може ли да обясни каква съпротива е оказал, за да го осакатят така, а на другия са му отрезали ухото? Циркове за мало умни русофили.

253

Анонимен

преди 2 месеца

я стига глупости бре, наистина ли вярвате че това са атентаторите и че са го направили за 5 хиляди евро, че и тръгнали да бягат през фронтовата линия, между другото мястото където са заловени в Брянска област, няколко часа след събитията, се намира на повече от 400 км. а за това време в петък вечер даже неможе да излезете от Москва камо ли да стигнете до Брянск, казам го като човек, който е бил нееднократно в Москва

252

Сата НАТО

преди 2 месеца

Всичко е добре отигран театър, организиран от ФСБ. Всички знаеха, че потеноидити ша направат фойерверк, за да оправдаят допълнителна могилизация. Но мислеха, че като навремето че взривът блог.Но тия решиха да си поизбият малко уфси *** стадуту...

251

Анонимен

преди 2 месеца

от 258 цензурираната дума е БООООКЛУЦИ!

250

История даге

преди 2 месеца

До АнонименКакъв Кързистан мой, нямат нищо общо с Таджикистан . Киргизите са тюрски етнос , а таджиките от ирански етнос. Таджикистан беше дори във война с Узбекистан и Къргизистан през 90 те години.Все едно да кажеш че албанците са сърби...

249

Антрополог

преди 2 месеца

Русия вече не граничи с Украйна, а с руските окупирани- нови Донецка и др. республики, ако бяха украинци организаторите щяха да ги измъкнат през Латвия или Финландия. Руснаците обявиха , че таджиките са извършили убийствата за по 5000 $ това е една тираджийска заплата в Европа. Много въпросителни има в това грозно деяние. Таджиките са от иранския етнос и иранската езикова група-арийци ...

248

Анонимен

преди 2 месеца

Киргистан отдавна е независима държава. Русия не се меси в техните работи. Тия са го направили само за пари и нищо друго. Интересно е да видим кой е поръчителят, а той ще се разбере. Братушките ако не могат да извлекат информация от задържани терористи, баба ми ли да може? И майчиното си мляко ще кажат.

247

Анонимен

преди 2 месеца

до 233 А бе ти имаш ли нещо в главата? 100 пъти ти казаха, че тия четеримата са киргистанци. Само им прочети имената. Аз едвам им ги прочетох. Толкова изчанчени.

246

Ozzy

преди 2 месеца

Концерт на Кобзон ли е имало?

245

Кон

преди 2 месеца

Поне са получили морално удовлетворение бойците, които са били лицето на снимката. И я разпространяват, да видят и други терористи, че не е добре това което правят и възмездие и позор ще намерят. Не виждам причини за агитация против Русия, за Украйна. Това е един варварски акт и не е свързан с войната в Украйна.

244

КГБ инсценировка

преди 2 месеца

Някой може ли да ми обясни също така, защо да правят такова нещо за 5000 евро, като по думите на самите руснаци в горда служба за "велика Расия" дават по 2800 евро на месец, плюс "бонуси" и даже гражданство в рая на Земята, или и на такива логични въпроси ще МЪЛЧИТЕ като комунист на разпит?

243

Анонимен

преди 2 месеца

До ДИмо248, Абе айде отивай да скачаш на майдана. Стига си ръсил пропаганда в европейските държави. Е, Виктория я изгониха (вероятно заради провала и), така, че този път курабийки няма да има, но тук в РОДИНАТА МИ със сигурност няма място за фашисти, нацисти и терористи!

242

123

преди 2 месеца

Работата е ясна отдавна и организиране отдавна от царя плъX . Сега "учтиво" ще бъдат помолени да си "признаят" , че са ги организирали украинските служби. По-долна иZмет от руската държавна машина няма.

241

ДИмо

преди 2 месеца

На това само някой Путинофил може да се върже. Такива измислици и 5 годишни няма да се вържат.