387

Анонимен

преди 2 месеца

Прекъснете най-накрая връзките с Украйна и Зеленски, следете хората в България с мюсулмански и еврейски произход, да не забъркат някоя каша в Украйна или Русия! Всъщност и да ги следите, те си говорят чрез кодирани съобщения, които и самите те не разбират понякога или изобщо не разбират, защото хората се контролират чрез майнд контрол, могат да си говорят през тях или действат, без даже те самите да разберат това.

386

Анонимен

преди 2 месеца

Около Мола и в Мола е пълно с камери защо една камера не е регистрирала влизането на "терористите"- те биле с камуфлажни дрехи и оръжие и на никого не са направили впечатление, в ЮТУБ изгледах видеата и там не се вижда някой да стреля, а се чуват гърмежи- голям цирк за да продължат убийствата и терора в Украйна.

385

Анонимен

преди 2 месеца

Русия ще си отмъсти подобаващо. Иначе писаниците са глупости, това е една добре организирана терористична акция, в която е участвал и Зеленски и посланика на Украйна в Таджикистан и други , месец преди атентата, е било публикувано съобщение от украинското посолство в Таджикистан, че търсят наемни убийци и два дена преди атентата от щатите е имало официално изказване за подобен атентат.

384

Анонимен

преди 2 месеца

Опааа, един от терористите се е оказал чеченец с украински паспорт, сражаващ се за украинската армия от 2022 г. - Абдулхаким Шишани

383

Sata NATO

преди 2 месеца

Не виждам никакъв атентат на видеото. Някакви гърмежи, но никой не е улучен, а този с камерата даже не се и крие, а снима. Искам да го видя дали ако на сцената наистина има терорист с калашник, дали ще посмее да си показва телефона или ще се навре във фугите на паркета. Вие имате ли представа какви писъци са ако това се случва наистина и има ранени

382

Sata NATO

преди 2 месеца

До Анонимен 390.... А за чий х*й им е на украинците да правят такова нещо в Москва|Имат ли някаква причина

381

Куку

преди 2 месеца

Още миналата седмица от САЩ казаха,че ще има терор в Москва но ВВП се изсмя и нарече това измишльотина, сега пък били виновни украинците.Украйна вече има средствата да стига Москва със своите дронове,защо да търси радикални ислямисти?Терор над невинни хора е специалитет на КГБ,те не се срамуват от престъпления!

380

Владимир Путин

преди 2 месеца

Аз виждам това което искам да видя и не виждам това което не искам да видя и си свиркам

379

Анонимен

преди 2 месеца

И за чий х/*** им е на ИДИЛ да правят атентат в Москва? При това в концертна зала? Това изобщо не е почерка на ИДИЛ. Те обикновено залагат бомби на открити, обществени места и после се самовзривяват. Тук са замесени или чеченци, или украинци.

378

Владимир Путин

преди 2 месеца

Но аз все пак виждам украинска връзка

377

Анонимен

преди 2 месеца

Това отдавна беше отречено като фейк, доста бавно загрявате, русофоби от редакцията

376

Не са

преди 2 месеца

нито ИД, нито украинците. Това е някой, искащ да накара Русия да се ожесточи във войната и да няма мир. Затова е накарал атентаторите да бягат към Украйна, а не да се самовзривят, както правят от ИД. И путинистите няма ззащо да са след спечелването на изборите с над 80%.

375

Ван Дер Хейден

преди 2 месеца

У нас е още по зле, оня ден пред очите на полицаите на Централна гара, 4ма афганци налагаха с юмруци до подлеза на метрото други двама. България е най-уязвима от всякакви бурки и ***. Разграден двор, важното е НПО-тата на ПП да усвояват милиарди.

374

Ловрънс Арабски

преди 2 месеца

Радикалния Ислям-уахабизма го създадаха англичаните през Първата световна война за да нахъсат арабите срещу османците и немците...

373

Анонимен

преди 2 месеца

на мен това ми изглежда като началото на края на Ислямска държава

372

Анонимен

преди 2 месеца

Ислямска държава убива и мюсулмани, тя религия няма.

371

Анонимен

преди 2 месеца

Кои са - убийци са, масови убийци, убити са хора от народа. С каква цел са извършили това деяние, е важният въпрос. Такива организации трябва да се забранят в цял свят, съболезнованията не могат да съживят хората.

370

Анонимен

преди 2 месеца

"Как точно и кога точно Русия е тормозила мюсулманите, че сега да и мъстят?" - ти сериозно ли? Какво точно се случи в Чечня? Прочети, виж? Русия има голяма вина срещу чеченци и татари, които страдат от векове. Русия, с Путин на чело, влезе в Чечня и срина всичко до нивото на земята, изби хиляди души и си назначи управител. Същото, което се опита да направи и в Украйна, *** удари на камък вече 3-та година. Но не са само те - сума републики са мазкани ежедневно в Русия.

369

Анонимен

преди 2 месеца

До Е де, е де... Бягали към Украйна

368

Анонимен

преди 2 месеца

До Сата НАТО Убийците заловени в Брянска област. ...Бягали са към Афганистан ,нали ?