41

Срам и позор!

преди 2 месеца

Този никога няма да бъде изваден от списъка "Магнитски". Напротив, този списък ще се запълни с още лица вероятно скоро, негови ортаци и такива, които играят на опасна близост с него.

40

Планът е:

преди 2 месеца

Някой ден и не е далеч,ще се събудим пак под турска власт без един изстрелян куршум,за да се защитим.После Путин ще дойде да ни спасява,нас и гърците също.Историята ще се повтори,ама няма да ви се вярва!!!!!

39

Анонимен

преди 2 месеца

На кого друг да се упражняват Пеевски, освен на мафията ГЕРБ-ДПС, не са чак толкова глупави от простолюдието мен :)))

38

Махайте го!

преди 2 месеца

Този шантажор и корупционер е лицето на Мафията!

37

Анонимен

преди 2 месеца

Защо разваляте сглобката? Защо? По-добро няма да дойде, поне до изборите може да изкарате.

36

Анонимен

преди 2 месеца

Докато вървяха непреговорите с фустите на боко, той обикаля села и копанки да купува гласове, не че всяка негова дума не е пословична простотия на простонародния му язък!

35

Анонимен

преди 2 месеца

Абе Пеевски, какво сте се хванали за Боко като удавник за сламка всичките? Този човек няма качества и характер за управленец на държава, има манталитет на мошеник, селски бабаит и крадец!

34

Анонимен

преди 2 месеца

Клекаме на Москва е това е.Защо Президентът не изака една седмица?!

33

Анонимен

преди 2 месеца

Просто си правят каквото искат защото 2 милиона и кусур са пенсионери.Един милион и кусур са шведи и другото е деца и работещи със заеми и кредити.Кой да им скочи?!КОЙ?!

32

Анонимен

преди 2 месеца

Тоя като го видя и чуя ме хваща срам, че се допуска такъв човек да е в НС. В днешни дни нашия парламент е срам за всеки българин, няма един уважаван, начетен и достоен, само циркаджии жадни за власт и богатство.

31

Отвратен

преди 2 месеца

Този нагъл, безпардонен и безобразно вулгарен човек е срам за политиката в България! Такова падение да кажеш, че твой колега е "пил мазно турско кафе в скута ти" когато всъщност е дошъл да преговаря, както прави с всички лидери на всички партии, е ниска култура на реторика и поведение, пълно падение!

30

Анонимен

преди 2 месеца

много са нагли дъпъсъ и герп, абе вие искате избори, уредени са ви вече чувалите с хартии нали, уредихте си хартийките с които печелите толкова години, трябваше след като превърнахте машините в супер скъпи принтери, вие да ги платите

29

Анонимен

преди 2 месеца

Подкрепям ДПС и са прави, защо развалихте сглобката? Защо не изкарате мандата си до изборите? Какво ще изберете? В ляво стои ЦЦ с розовите и Радев, какво ще изберете? Какво? Няма какво по-добро от сглобката да изберете, няма засега!

28

Анонимен

преди 2 месеца

защо е депутат пеевски?... и той като мутрата не ходеха на работа в НС, но вземаха заплати и имаха имунитет, който ги пази да не ги осъдят, не че има кой да ги обвини от бокоратурата...

27

Реалист

преди 2 месеца

Пеевски и Борисов взривиха всичко разумно и добро в политиката у нас!

26

Анонимен

преди 2 месеца

Шиши, като си толкова подкрепящ, що така се оплакват все от твоята "подкрепа" и защо всеки ден си по медиите?

25

Веселинъ 7112136860

преди 2 месеца

Следя коментраите и потвърждавам,че именно турци пишат коментари против Пеевски ,защото електоратът на ДПС е фиксиран и сигурен,но им трябва аргумент за "българщината" на Пеевски. ДПС се нуждаят спешно от "Възраждане" на турчинът Костадин Костадинов и други "националисти",с които да управляват и провъзгласят България за турска зона официално.Проправят път н а Възраждане. Това е последният ход на Турски Москва и Киев!

24

Анонимен

преди 2 месеца

Аз съм прасончик и разпределям порциите, не требва да пипате банкянския селянин, ако обичате... :)))

23

Възмутен

преди 2 месеца

Този е толкова компрометиран и крадлив, че няма право изопщо да дава мнение!

22

Анонимен

преди 2 месеца

Шиши единствено повишава нужда от ходене до тоалетна.