159

Анонимен

преди 2 месеца

А НЕЩО ЗА НАШЕТО БАЦЕ?

158

Анонимен

преди 2 месеца

И от какъв зор Русия трябва да се превърне в "арогантен и лъжлив Запад" според автора не е ясно. Ясно е само че Русия ще изтощи и дискредитира великия Запад както вървят нещата.

157

И

преди 2 месеца

До Закривай окрайна!Като закрият Украйна, какво ще става с тези земи и хората живеещи на тях? Ще станат руснаци? Вие бихте ли се присъединили към общност, която е убила ваши роднини и е разрушила дома ви? Дори Путин да окупира Украйна, тази земя и населението и ще бъде, като трън в задните му части! Ще трябва да издържа окупационна войска, да се организира логистика за нея и всичко това във враждебна среда. Мислите ли, че украинците ще се примирят и всичко ще е по мед и масло? Започвайте с -!

156

Анонимен

преди 2 месеца

Къде са фактите, че иска огромен кредит от Китай? Получи ли кредит или някой си мечтае, че ще поиска? Руският външен дълг е един от най-ниските в света при условие, че руските златно-валутни резерви в размер над $300 млрд са замразени и почти откраднати от алчния и ненаситен за чуждото Запад.

155

Анонимен

преди 2 месеца

Защо по-рано, дълго преди Путин да нападне Украйна и да затвърди изобличенията от западните страни, че е автократичен диктатор, българските управляващи "не забелязваха" и не заклеймяваха бруталното нарушаване на човешките права и свободи в Русия, действаха в угода на руските интереси у нас, обслужваха ги срещу дивиденти, а сега обърнаха палачинката? А ако диктаторът победи Украйна, какво правителство ще управлява БГ??

154

Да

преди 2 месеца

До Анонимен192 Издържа, но иска огромен кредит от Китай!По този начин пипалата на китайците са пуснати.

153

Закривай окрайна!

преди 2 месеца

И няма смърт!

152

Анонимен

преди 2 месеца

Путин достойният президент.

151

Анонимен

преди 2 месеца

Руската икономика издържа на най-тежките западни санкции. Нивото на безработица в РФ е нищожно, заплатите растат, руската финансова система се дедоларализира. Русия разчита на производството на промишлени стоки, храни и световните незападни енергийни пазари. Властта на Путин е неоспорима.

150

Дановски

преди 2 месеца

Авторът има право в частта, че Президентът Путин побеждава широко разхвалената, но илюзорна колективна мощ на богатия, арогантен и лъжлив Запад. Президентът Путин воюва срещу 54 обединени икономики на групата "Рамщайн" с общ БВП $47 трилиона и печели. Западните лидери са в кошмарен потрес. Ярък пример е Микрон, който забрави френските гробища в Севастополь от 1855 г и френските гробища от френската интервенция в Одесса през 1919 г. и тръгва на открита война с Русия.

149

Анонимен

преди 2 месеца

Демокрация . Какво беше това нещо ? Не беше ли нещото за което подскачаха преди трийсетина години ? Свободата ? А дойде нова диктатура . Кафяворозова. И сме в ЕС.

148

Анонимен

преди 2 месеца

Ние сме се "оправили", сега са наред руснаците и тях да "оправим".

147

Анонимен

преди 2 месеца

А у нас се установи нов стил на ротация. Което означава тричане на населението докато им се завие свят . Да не знаят на кой свят се намират и после на фронта

146

Василев

преди 2 месеца

Всичко е пропаганда.Отвсякъде ни заливат с помня и обикновения човек не добива ясна представа за истинската реалност.Много парични средства се наливат в тази посока а и корумираните политици вземат стойка " партер" за да опазят себе си .Живеем в лъжовен свят.

145

Флинстоун

преди 2 месеца

Думата автокрация произлиза от автомобил и крак . И означава преход от автомобили към ходене пеша . С крака. Или автомобил който се задвижва с крака. Или връщане на света в каменната ера. Без глобални затопляне и голяма зима ресет демек.

144

Анонимен

преди 2 месеца

Възраждане вкара таксиметров шофьор в НС.

143

Бакшиш

преди 2 месеца

И аз карам таксито, като колегата! В същия стил!

142

Анонимен

преди 2 месеца

Владимир Путин е президент на Русия до 2030 г. Това е реалността и какви врели-некипели тук дрънка някакъв световно неизвестен Марк Чемпиън е без значение. Победата на Президента Путин е истински кошмар за колективния Запад.

141

Българин

преди 2 месеца

Вътрешният конфликт в Руската Федерация започна! Народът на Белгородската Народна Република се сражава героично с нацисткия режим в Кремъл!

140

Анонимен

преди 2 месеца

До 168 От изказването ти личи, че хабер нямаш какво е диктатура. По-добре не се обаждай, за да не личи, че си илитерат. Старите хора казват: "като си наsран, мълчи си. Да, понятието "диктатура" се учи след 4-ти клас, няма как да си го срещал, простено да ти е.