75

Анонимен

преди 2 месеца

1000 човека гласували. Че те само служителите на посолството и семействата им са сигурно поне 500. Смеят ли да гласуват за някой друг? Нали веднага ще ги върнат обратно в рая.

74

путин умря в 2022

преди 2 месеца

през лятото двойникът ще се откаже от президентството по здравословни причини и наесен на новите избори Патрушев Младши е нов президент. Патрушев Старши е сив кардинал.

73

Да

преди 2 месеца

До Хи хи Търпелив е защото не му стиска! От тридневна военна операция, стана тригодишна.

72

Анонимен

преди 2 месеца

току що дойде новината, гореща новина: путин печели и на Марс!!! Преброили са 99% от бюлетините, всички бюлетини са за путин!!!

71

наивниУМРЯХАотдавна

преди 2 месеца

тияПРОСТОТИИ може ДА ги ДЖАФКАТЕ пред ОГЛЕДАЛОТО до ПОСИНЯВАНЕ ! ИЛИ ДОКАТО САМИ СИ ПОВЯРВАТЕ ! КОЙ ЛИ ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ НА ПИЯНСКАТА виПОМИЯ ?

70

Анонимен

преди 2 месеца

Искам пяна, пяна да виждам по устните.

69

БАНко

преди 2 месеца

КИЛОМЕТРИЧНИ ОПАШКИ ОТ ЖЕЛАЕЩИ ДА ГЛАСУВАТ ПРЕД ПОСОЛСТВАТА В ЦЯЛ СВЯТ - ТОВА Е УВАЖЕНИЕ КЪМ РУСИЯ И ПУТИН !!! 75 % ГЛАСУВАЛИ - ВЪПРЕКИ СОЦИОЛОГИЯТА ЗА ПОБЕДИТЕЛ !!! ТРИТЕ НАЧИНА НА ГЛАСУВАНЕ - С ИДЕНТИФИКАТОР НА ПАСПОРТА , БЕЗ НАЧИН ЗА ИЗМАМА - МЕЧТАТА НА СВОБОДНИЯ ОТ НАТООВЦЕТЕ СВЯТ !!!

68

Американопапагалчета

преди 2 месеца

повтаряйте бавно : "Путин печели вота у нас и в чужбина" и без нерви! :):)

67

Иван

преди 2 месеца

До "Хи хи" , ми да натиска копчето, не само да плаши гаргите. Ама тогава ще напълниш гащите ти и всички руски из-ча-дия. Добре, че ви бием от време на време, че да ви дойде акъла в главата.

66

Анонимен

преди 2 месеца

ЦРУ уби Навални напразно, ама ще намерят друг баламурник

65

Анонимен

преди 2 месеца

Кравофилите се загрижили за демокрацията в Русия, докато самите тях Галя от посолството ги управлява като крепостни селяни.

64

къде е зеления фасул

преди 2 месеца

не пишете за неговите избори нещо!

63

Американофилите,

преди 2 месеца

кво става бе? контранастъпленито стигна та застигна, сега изборите само затвърдиха тоталната подкрепа за Путин, икономиката на Русия без западните "помощници" взе че тръгна нагоре! НИЩО от бляновете на наглосаксите не е истина а? :):):) А! И Китай декларира подкрепата за Русия тия дни ако НАТО му хрумне нещо! ХА ХА ХА ХА!

62

Хи хи

преди 2 месеца

Запада изкара късмет, че е Путин. Путин е много търпелив, ако неше някой като Медведя, досега да е натиснал ядреното копче и от запада щеше да остане само радиоактивна пепел !

61

Ами

преди 2 месеца

До Анонимен48 Нямаш никакъв проблем. Отиваш в Русия, подписваш че искаш да си руски гражданин, минаваш да гласуваш за Путин,слагат ти каската на главата, мешката на гърба, един АК и си готов за фронта "руски гражданин"!

60

Анонимен

преди 2 месеца

Вчера на концерта на червения площад имаше 80 хиляди млади хора 30/35 годишни запад трябва да признае вината си и да поеме отговорност

59

Анонимен

преди 2 месеца

Поздравления за Владимир Владимирович, желаем му здраве и нека по-бързо изгони фашисткият украински окупатор от руските земи!

58

Ха-ха-ха

преди 2 месеца

Кой е втория? Всичко е пунта мара!

57

Алекс

преди 2 месеца

Гласувалите за Путин под строй до Централна гара и на влака за Москва.България свободна от путинисти.

56

Стоедин

преди 2 месеца

Да им е честит. Да се махат от БГ, не ги желаем.