23

ЩЕ ГИ

преди 2 месеца

НАРЕДЯТ НА ,,АМНАЙСТИ,,

22

А браво!

преди 2 месеца

Може да намерят там Партийната книжка на другаря Борисов.

21

Ееее

преди 2 месеца

Стига крали ве, данъкоплатеца няма от къде да мине, стига ве

20

Това е пълна глупост

преди 2 месеца

Жълтите павета винаги ще се разместват, защото не са измислени за такъв натоварен нрафик. Асфалтирайте най-после. Паветата са бездънна яма, където ще изтичат хиляди левове от българския бюджет, а има още пътища да се обновяват в тази държава, че сме до никъде.

19

Анонимен

преди 2 месеца

eй златни тия павета за софиянци .. колко хора станаха милионери ..

18

СалмонЕЛКА

преди 2 месеца

На ротационен принцип...

17

Огромен пробив в асф

преди 2 месеца

Има нов вид асфалт, който спестява 20% от разходите, по-конкурентоспособен е за държавни поръчки!!! С по-добра производителност при по-високи температури. Здрав и устойчив на напукване. Какво се плюнчите с тези жълти павета.

16

Реалист

преди 2 месеца

Има специален нов асфалт, издържащ до температура от 50 градуса! Стига калдаръми! 21 век сме! Това с жълтите павета е било измислено, когато е нямало такъв трафик в София!

15

Алооо

преди 2 месеца

Настелете Асфалт! Стига харчове!

14

Аман вече!

преди 2 месеца

Ударете един асфарт, стига сте наливали държавти пари в тази отживелицоа с жълтите павета!

13

Жоро павето

преди 2 месеца

Иде ми се да взема едно паве и да го прасна по главата на този който краде парите на Софиянците.

12

:)

преди 2 месеца

Ами сметнете колко години управляваха Фандъкова и ГРОБ ,ето толкова пъти се пренареждаха , рязаха от хора без начално образование и пренареждаха от хора с КН колкото една попова лъжичка , Терзиев е добър кмет и ще се наредят както трябва , стига да удпее да се управи с десетки години корупция във всяка община и поставените там пионки на тиквата.

11

Анонимен

преди 2 месеца

А дано този път стане като хората.

10

българина

преди 2 месеца

българската инженерна мисъл не знае, че яма ли бетонна плоча с арматура отдолу, може поколения строителни да редят денонощно за здрав кръст и предмишница...

9

Хм....

преди 2 месеца

Аз не мога да разбера каква е тая драма с тия жълти павета.Ами да ги махат, да асфалтират и да се приключва.А като са толкова ценни тия павета и като са част от нашата история да ги наредят пред историческия музей където няма движение на автомобили и готово.Ами че то две поколения израстнаха вече с тия ремонти на тия павета и ми се струва че и трето ще израстне с тях.

8

Анонимен

преди 2 месеца

Просто се крадат едни огромни пари пред очите ви, а вие си трайкате. Това е положението - властта се гаври, а народа спи. И след няколко часа тази власт ще се бетонира!

7

До?

преди 2 месеца

Шuшu не харесва тозu въпрос

6

Анонимен

преди 2 месеца

А да видиме мома терзиева сага какво ще направи

5

?

преди 2 месеца

Коя е тази фирма?

4

така е по евтино ,

преди 2 месеца

а не по модерно . една настилка ще се ремонтира на всеки 2 години , ако е евтин асвалт . С павета калдъръмени също на 2 години се налага пренареждане . Тези хора няма какво да правят . Така имат някаква прехрана . Така е и с магистралите .