53

Анонимен

преди 2 месеца

Анчев, престани да пиеш керосин и ще се оправиш.

52

Друг Анализ

преди 2 месеца

Сърбите са сплотен народ и националисти и нищо не може да ги отдели от православието и от това, че смятат Русия за братска което за нас от позицията на дупедавци и слуги на Джордж Сорос изглежда неприемливо. Сев. Македонците никога няма да се примирят, че са българи и говорят български което е разбираемо защото мозъците им вече са промити. Дори и да са били българи което и аз смятам трябва да приемем, че вече не са, трябва да приемем фактите а не като Путин на сила да ги принуждаваме.

51

Въпрос

преди 2 месеца

"същото време в Белград управляват хора като Александър Вулин, пряко оръдие на Москва на Балканите. Кой е Александър Вулин?

50

Браво

преди 2 месеца

Значи според този анализатор трябва на обществото да му се втълпи, че Русия е враг и трябва да се борим срещу руското и китайското влияние и да се занимаваме със Северна Македония и Сърбия. Ей тва е да ти плащат разни *** да бръщолевиш простотии.

49

Хахаха

преди 2 месеца

Оправихме нашата държава. Влезнахме в ЕС, станахме 9млн., икономически тигър и регионална сила затова сега тръгнахме да се притесняваме за стабилността, демокрацията и Сърбия тръгнахме да оправяме. Това се казва европейски успех! Машала!

48

Глупак

преди 2 месеца

Кви Балкани бе мухал? Балканите са географски регион а не държава. Сърбите си имат техни проблеми а ние с тях проблеми почти нямаме. Границата им винаги е била отворена. НАТО като ги бомби какво? Ние гледахме отстрани и за нас нямаше проблеми. Същото ще е и с Косово или Босна. Нека се трепят тяхна си работа. Ние сме в ЕС и НАТО и вместо да си оправяме държавата се занимаваме със световна политика което е глупаво.

47

Гошо Тъпото

преди 2 месеца

Само да попитам сърбите, Китай, извънземните или комунистите са виновни, че в европейска България вече десетки години в ЕС не си оправихме нито пътната инфраструктура нито икономиката или демографските проблеми. Играем футбол още на национален стадион построен в комунизма а Сев.Македония си направи стадион където играха финала на Лига Европа. Иначе много я разбираме световната политика и сме първи спонсори на Украйна на балканите докато пенсионерите ни ровят по кофите.

46

Анонимен

преди 2 месеца

АнаЛизаторът ми напомня по изказ, страст и ограниченост партийните секретари от преди 10.10.1989, същият БКП кадър с промит мозък.Едно време им пречеше САЩ и зап.Европа, капитализма и Кореком, сега си имат нов враг. Със същият изказ и плам, същите мишки. В случая - даже до доктор по нац.сигурност се е издигнал фригидният пролетар виждаш един нов призрак ибродещ из Европа. Иначе казано - да живее ЕС,вечна дружба!!!

45

Анонимен

преди 2 месеца

И у нас също имаше Напрежение през 1986 г. тоест Възродителен Процес . Нищо ново по Света. Рисия ще ни освобождава пак и пак.

44

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен До наши дни включва и 1944 г.

43

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 31 Говорим за две различни неща. Аз писах за отношението на Сърбия спрямо България през вековете, та до наши дни.

42

Ром'с

преди 2 месеца

Както би Казала "баба ми" Сега...да го "изям у експерт")

41

Щирлиц

преди 2 месеца

Атлантическият съвет?!Ясно,у лево всички атлантици.

40

Анонимен

преди 2 месеца

Като Русия и Китай дават на Сърбия, САЩ какво дадоха на бг. Нито оръжие, нито визи нито пари. А искат да даваме на РСМ какво сигорно пуканки.

39

До Анализатора

преди 2 месеца

Не брато,това се дължи на предателите,които продават майка България за жълти стинки

38

Анонимен

преди 2 месеца

Тоя знае ли основната причина за СВО като е седнал да говори за западните покрайнини

37

Анонимен

преди 2 месеца

Този остана още да каже, че е нямало турско робство и че ни е освободила Украйна?!

36

Анонимен

преди 2 месеца

Ти на интересен ли се правиш? Я ходи да прочетеш правилника за опасни товари и после гръмни някой АЕЦ щото си много деактивиран!

35

Анонимен

преди 2 месеца

До IQ 3.14Ти си от хасковското училище в Кенана, жълто.паветен ***!

34

Анонимен

преди 2 месеца

Според Анчев България има нужда от кресливи либерали като него. И къде доведохте нещата, да питам в РСМ след като вече 4 години патриотарите не са на власт?