14

Анонимен

преди 2 месеца

В същото време ги вкарват с полети. Тези ни се подиграват и то жестоко.

13

Анонимен

преди 2 месеца

Граница не се пази с т.нар. чантаджии, а с реални граничари на място, 24 часови патрули с кучета и електросигнализационна система /не телена ограда/. Така поне беше на времето и от там никой не можеше да мине. Сега е вход свободен. Тия 4000 ще ги назначат в някоя канцелария и ще отчетат че границата ни се пази.. Резултатът обаче е видим - хващат ги с автобуси, камиони и коли по пътищата на страната. Горите в Странджа са превърнати в мигрански бивак, там се събират и никой не ги закача

12

Мда

преди 2 месеца

Нулев ефект, след като ги пропускат! По - добре Динко да дойде!

11

Ефр.Петров 1979г.

преди 2 месеца

ЗАЩО ПРЕЗ 90 те Унищожихте Гранични войски бе демократи.Военни поделения бяха закрити.Границите не може и пиле да премине .Сега драги ми Мутри разчитайте на Динко и Перата да ловят мигранти.

10

МИСЛЕЩА

преди 2 месеца

Не е важна толкова бройката на граничните полицаи, а това какво им е наредено да правят. За опазване на границата трябват три основни неща:1. Поправка на оградата и пускане на ток по нея.2. Миниране и поставяне на информационни табели за това.3. Стреляне на месо.Не е чак толкова сложно, нали?!

9

Те ни ги карат

преди 2 месеца

със самолет, гранична полиция какво може да направи?

8

В бараката на

преди 2 месеца

Гранична полиция търсят ли щатна хигиенистка?

7

мак

преди 2 месеца

ес ще помогне ли на България с пари, или те отиват за украйна. По-скоро ще я остави да се справя сама, да има основание да откажат шенген - не охранявате граница, ор.ди прииждат, затова не може да влезНете у шенген. Наплива вече няма как да се спре, каквото и да правят. Само пълен отказ от разглеждане на молби може да откаже да идват. Но едва ли ще е възможен, ония нали имат право да влязат където искат и както искат.

6

Анонимен

преди 2 месеца

Ама те влизат през летището, защо ни правят на йдйоти?

5

Ванката

преди 2 месеца

Като е външна граница за ЕС, то нека ЕС да си я охранява, а не най-бедната европейска държава да обира масрафа. За сметка на нашите данъци от мизерни доходи, ще пазим богатите европейци, така ли?

4

На Боко Чекмеджето

преди 2 месеца

Купете и още два Спартана, да има с кво да ги возите от Виена.

3

Анонимен

преди 2 месеца

Ама те политиците нали със самолети ги водят ?

2

Анонимен

преди 2 месеца

Ама те тия с криминалните регистрации идват през летище София, не през границата. Дия дето минават границата не остават в България а продължават към Европа. Опасноста идва с тия които ги връщатат от там.

1

Анонимен

преди 2 месеца

Стрелба на месо кога?