137

Анонимен

преди 2 месеца

Да почват, че да ни освободят отново!!

136

Цифронатора

преди 2 месеца

"САЩ е пред гражданска война и му предстои колапс на 5 части" - написа в американската платформа Туитър, на английски, от своя айфон Дмитри Медведев, докато синът му е с частната си яхта в Малта.

135

Анонимен

преди 2 месеца

Едно време СССР е бил 25% от световната икономика. Днес Русия има абсолютно същия икономически модел, какъвто имат африканските и арабските държави - изнася природни богатства за държави, които имат истинска индустрия. Е и да не забравяме световната хегемония в областта на порноактрисите, която Русия има. В крайна сметка, когато разведен пенсионер е считан за върховен защитник на семейните ценности не виждам как може да се получи нещо различно.

134

До 160

преди 2 месеца

Много наблягаш на военен екшън филмите хамериканско производство!

133

Анонимен

преди 2 месеца

разполагат се подводници в международни води и се удрят рашки рафинерии, военни заводи и фабрики, предприятия в тила, които произвеждат военни стоки, диверсия и хибридка - както рашките 0рки правят от години! Какво не е ясно?!? Нека ония да се чудят кой ги е ударил, факти и доказателства няма. Трябва да се удари паричния поток на самозабравилото се джудж3 и олигарсите около него.

132

Хмм...

преди 2 месеца

Сблъсъкът Русия-НАТО е налице и в момента! Кой въоръжава зеления в Киев? Не са ли държавите от НАТО? Чии оръжия гният по украинските полета, не са на страните от НАТО? При кого ходи на просия Зеленко за още и още оръжия, не ходи в страните от НАТО?

131

маалатъ

преди 2 месеца

С такъв нерешителен човек като Путин и обкръжението му чиито деца живеят на Запад, едва ли! Дъщерята и внуците на Лавров живеят в Щатите!

130

Анонимен

преди 2 месеца

Натовците са страхливци.Руснаците са най смелите и добри войници.

129

Слава Расии

преди 2 месеца

Путин ще ги направи луди натовците.Ще играят ядрените глави над 6000 глави на брой.

128

Анонимен

преди 2 месеца

1 Ако имаш деца ,би ли се поколебал дори за миг ако живота им е засрашен от някои ...2 кво значи коалиция от 50 държави -ти да не си пил газ ,Русия е атакувана от 10 на държави ,Франция-реваншизъм,Германия -реваншизъм,Австрия -реваншизъм ,Полша -реваншизъм,Англия стара вражда-на балканите не може да има голяма държава,САЩ тия са световните дилъри прехранващи се от воина .Та колко станаха

127

Анонимен

преди 2 месеца

Запада никога няма да влезе в тотална война, който мисли, че това ще стане е луд, никога няма да рискуват да унищожът това което са постигнали, нито Русия.

126

Съвет за мир

преди 2 месеца

Моля НАТО да спре с глупостите, за да не се вее втори път руско знаме над Райхстага. Че, този път може и на Лувъра да се вее.

125

Анонимен

преди 2 месеца

Всеки има какво да губи. Там в Русия нямат ли деца?

124

реалистично

преди 2 месеца

РФ неможе да надделее срещу 50 от най-богатите държави в света, конвенционално. Но може да го направи не конвенционално, нали така. Преобладаващата част от руснаците са решени, затова са спокойни понеже няма какво да губят. Гражданите на златния милиард има какво да губят и затова очевидно са притеснени. Вече се вижда, нали така.. С изключение на ***,каквито винаги е имало.

123

Анонимен

преди 2 месеца

Тоя път Рашките направиха грешка да воюват с Нато. Афганистан ще е като почивка на Сл Бряг. Голям бой иде.

122

путик недораслии

преди 2 месеца

ще мобилизира вдовиците този път.

121

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 месеца

До др0гаре плоскоземи ...........Ами има много флагмани! Но всичките са от серията ТУ-95мс

120

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 месеца

Такаааа, та стана въпрос за руските диаспори в чужбина. Явно Запада започва да вдява, че огромна част от избягалите руснаци са отишли на запад с конкретни задачи!

119

Анонимен

преди 2 месеца

Сблъсък може да има ако става въпрос за две огромни сили, когато Русия е размазана може да говорите за както е по английско му massacre!

118

др0гаре плоскоземи

преди 2 месеца

кой ви е "флагманЪ" в Балтийско море?