68

феникс

преди 2 месеца

От Благоевград съм и за правно историческия се знае , че е мушенгия отдавна.Воденичаров ги произвеждаше юристите, Бизнесменът Шапков му беше пръв приятел... .Явно щафетата продължава.. Лош имидж се създаде на ЮЗУ заради тези мушенгии.Този Марин не е по-различен явно.Българи и тези прависти ще решават съдбата на хората и ще отсъждат...СТРАХОВИТО И ЖАЛКО, СРАМНО .Да се закрие тази специалност и да се приключи.Право да се преподава само в СУ след сериозни изпити. Същото и за медицина и учител.

67

До

преди 2 месеца

Аз имам приятел завършил икономика в Американския университет в Благоевград. Много учеше и много изискваха от него. След завършване замина за САЩ и там изкара докторантура по икономика, сега работи в някаква агенция за икономически анализи и прогнози в Калифорния. Взима прилични пари и не смята да се върне в България.

66

Анонимен

преди 2 месеца

ЮЗУ, Исторически факултет на Търновския Университет също. От там доста историци с купени дипломки излезнаха като Костя и тн от останалите националисти. Преди години един от ВМРО ме зарибяваше да заделя 5 бона за второ висше там, без да се явявам за нищо. Далаверата била течала от години и е на сто процента сигурна.

65

Анонимен

преди 2 месеца

Едно време тарифата на медицинския университет в София беше 100 000 хиляди за диплома! Много деца на разни бизнесмени и тем подобни се възползваха и сега ги гледаш отворили дори зъболекарски кабинети.

64

До Идеалист

преди 2 месеца

Американският университет в Благоевград,няма нищо общо сЮЗУ.И е на много високо ниво.Информирай се поне малко.

63

Мирон

преди 2 месеца

Не е важно дали си си купил дипломата или изкарал. Важното е после какво ще усвоиш! Познавам хора с купени дипломи, но отлични специалисти, понеже практиката ги е научила! Докато познавам такива завършили с отличен успех, ама нищо не знаят и не могат! Да не подценяваме всеки!

62

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен Медицинските университети масово продават дипломи Ако нямаш пари да платиш умираш и без лекар с диплома. Никой няма да те лекува.

61

До 64

преди 2 месеца

Не беше за фалшиви дипломи ,а за заплащане на изпити от чужденци в Пловдив.

60

Идеалист

преди 2 месеца

Това е университет без покритие. Американска му работа. Затова и съдебната ни система е такава прогнила!

59

Анонимен

преди 2 месеца

Преди време се пуснаха слухове и даже доказателства, че Медицинските университети масово продават дипломи! Разбирам да си купиш диплома за филолог примерно, ама диплома за лекар! Ужааас! И тоя човек един ден ще оперира и спасява човешки животи! Ужас! Докъде паднахме!

58

Анонимен

преди 2 месеца

При социализма също се даваха фалшиви дипломи! Най-вече тогава дипломи раздаваха ,бившият ВИИ Карл Маркс, сега УНСС, оттам всеки можеше да си вземе. После идеше ред на Библиотекарския институт. Тази практика си е от край време. Обаче в ония години подаряваха дипломи само на партийците и чедата им. Сега всеки може да си купи, стига да има пари.

57

Анонимен

преди 2 месеца

С право ,завършено в България, можеш да работиш в европейска страна! Понеже законодателството ни е уеднаквено! Спазваме законодателството, което ЕС диктува.

56

До 36

преди 2 месеца

Право вече се учи навсякъде:СУ,НБУ,Икономическия.А ако учиш право в чужбина,не можеш да работиш в България,защото не се изучава българското законодателство .

55

Анонимен

преди 2 месеца

А на Лиляна партизанските балдъри с лилявуту якинци дипломите как са?

54

Анонимен

преди 2 месеца

В правния факултет на ЮЗУ преподаваха такива ходещи подкупи като Траян Лялев, Александър Воденичаров, Георги Бойчев, Тенчо Колев, нормално! Учат се от предшествениците си!

53

Анонимен

преди 2 месеца

До До 39 Лойко е доктор на пожарната наука и става кмет премиер или изобщо не е учил за това.

52

Пепи

преди 2 месеца

Е как бе. Там право е завършил Шиши без да се появи в университета! Всичко си изглежда точно. Долна инсинуация.

51

Анонимен

преди 2 месеца

Моя приятелка завърши също Право, не работи по специалността, намери си работа като секретарка. Викам, вместо да трошиш 5 години парите на вашите, то и със средно можеше да работиш секретарка. Ама, а, висше да има, младият човек има мечти, разбирам го, обаче реалността е друга. Нямаш ли връзки и особено политически- ще бъдеш обречен на подобни работи.

50

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен Аз завърших Право в СУ "Св. Климент Охридски" Само си губиш времето 10 г. да учиш. Те прават конкурси за 1-2 човека най-често роднини явят се 1000 човека и ги режат.

49

Анонимен

преди 2 месеца

Денков не може да преподава докато е премиер че издава държавна или фирмена тайца или е партиец.