28

Анонимен

преди 2 месеца

Религиите бяха сътворени да контролират чрез различен Кекс Хората върху планета Земя. Само ЧоВекът ... Чо ...Енергия, Век... Вечна - ЧоВекът с Вечната Енергия в Душата използува Хаоса, сутрин Рано, когато Загрея(Слънцето) ИзГрее на ХорИзОнта, изкачвайки се високо по Върховете на Планините и смеейки се с Еволщцията и Религиите и е Богът на Земята.

27

Анонимен

преди 2 месеца

Тогава ще разберете как Вселената - Вселена Безкрайна, Славна. Страстна и Срамна използва от хилядолетия Хаоса, за дресиране на Маймуните по горите в Хора, за да има Еволюция по земята, и дресиране на Маймуните по храмовете за да има Религии....

26

Анонимен

преди 2 месеца

Който не признава втория закон на термодинамиката Хаоса за всевалиден и лъжец и измамник. Само Разума може да създава от (Хаоса) Формите. Когато някой някъде успее да дефинира математически от Безкрайността Единицата, тогава ше разберем защо Електроните запазват своята мигновенна любов във времето при докосване и в безкрайността. Тогава ще разберете Българина.

25

Анонимен

преди 2 месеца

Ей ...Чо+ВЕК - ти пълен с вечна енергия, ако видиш бъдещето си предварително, значи нямаш бъдеще, та поразгледай се наоколо и ако ме намериш, погледни в миналото и ме потърси.

24

Деди

преди 2 месеца

Помните ли 2012 г.? И тогава бяхме "готови" - по думите на един пропаднал политик само "боядисването" оставаше? Да, ама не - както се изразяваще Бочарката, Бог да го прости! Та и сега, всичко е готово (за сухопътен Шенген), трафикат е "делнат" (по Грухчо), но Шенгьо си остава мираж.

23

ВЕСЕЛИНЪ 7112136860

преди 2 месеца

Единственната Действаща и проБългарска Държава в момента е Великата и Непобедима Държава Израел! Единственната,която сряза пътят на превземащите ни афро-азиатци. Само Държавата Израел може да помогне на България,защото само Българите спасявахме Израилтяните от ужасът на холокоста,който Хитлер наложи! Моля Ви Българи,ако имате някаква болка..ако видите,че не можете повече в каквото и да е било отношение просто идете пред Израелското Посолство и плачете.Там ще бъдете прегърнати,обичани,окуражени!

22

Loyko

преди 2 месеца

Наточили сме брадвите.Хайде.....

21

ВЕСЕЛИНЪ 7112136860

преди 2 месеца

Ще дам един пример за това,което предстои.Джон е евреин от Оклахома и има огромен апартамент. Дава го под наем на мексиканският евреин Пабло.Джон идва в Търново и с парите от наема на Пабло си купува на изплащане огромена къща с горичка и земя. От парите на Пабло му остават около две хиляди долара,след като е осигурил плащането на новата собственост.С тия две хиляди Джон живее без да бачка и се жени за 17 годишната българка Пенка,която не иска да е с беден български младеж. Ето това предстои !

20

Анонимен

преди 2 месеца

На цената на 60 000 мигранта от Сирия и Афганистан годишно, нали?

19

Христо лодкаря

преди 2 месеца

Моя национален празник е на посолството.

18

Анонимен

преди 2 месеца

Рибата още в морето, нашите приготвили тигана и вече сипват олиото. Обещали им Шенген. Ха ха ха....

17

"леки" жен

преди 2 месеца

Това е дискриминация , че ги разделят на " *** " , " девойки ' и девойки .

16

8те джуджета

преди 2 месеца

Ние от години сме там.

15

Анонимен

преди 2 месеца

Браво- скоро Шенген и Еврозона и Моцква ни изпуска- даже тия които се възползваха от стратегията на Кремъл- БГ олигарси с милиарди и вечна дружба с Моцква за да свалят и качват неудобни/удобни правителства тихичко ни предвижват защото губят всеки ден от превалутиране и огромни опашки по КПП тата

14

ВЕСЕЛИНЪ 7112136860

преди 2 месеца

Това,което сефардските хазарски евреи ще направят е България да влезе в Шенген,а паралелно с това социалните помощи в Родината ни да бъдат на "супер европейско ниво",като по този начин катуна на еврейската световна общност ще отседне в Мила моя Родино поне докато не бъде отсечено и последното дърво из горите ни и не бъде оплодена и последната Българка . Толкова ли е трудно да се схване,че евреите в момента си сменят държавите,защото в досегашните им ги различават? Вече е за стрелба!

13

Анонимен

преди 2 месеца

мноу ми съ пътува *** шенгеня ми пречи

12

Анонимен

преди 2 месеца

То всичко е готово... Ама Шенген нанайси. Явно австрийците не са били информирани, че вече сме приготвили всичко.

11

ВЕСЕЛИНЪ 7112136860

преди 2 месеца

Начинът,по който евреите стратези Ви налагат дадени нещо,е като го отричат известно време,тъй-че да свикнете постепенно с неговото рязко въвеждане в даден момент.Да,България ще бъде в Шенген ,но моля да се обърне внимание на факта,че икономическият живот във Франция,Германия,Испания,Португалия и д-р. е вече абсолютно непоносим и всичките непонасящи го араби,турци,сефаради,арменци,руснаци,украинци,сърби,ескимоси,китайци и т.н ще нахлуят веднага след влизането в Шенген. Не се съмнявайте.

10

Вин

преди 2 месеца

Като гледам, какви нещастници, дето въобще не ги засяга, не ги е засягало и няма да ги засегне ни Шенген, ни еврозоната, седнали да си изливат злъчта по форумите, пишейки невероятни глупости, все от "западни" държави, освен отвращение от популацията на територията, друго не изпитвам!

9

Алекс

преди 2 месеца

Шенгеня доста ще го почакаме.Ще имат време добре да се подготвят.