53

запознат

преди 2 месеца

Какъвто и да е Тръмп, той е ПРАГМАТИК! Такъв човек, който е прогресирал благодарение на личните си способности, далеч се различава от хората в политиката, които имат ПАРАЗИТЕН манталитет и способности на НЕКАДЪРНИК и НАГАЖДАЧ!

52

моето мнение

преди 2 месеца

Най-трагично е положението на видните политически личности в различни държави, кукли на конци с кукловод САЩ. Никой не може да очаква, най-малко САЩ да не продължи политиката в служба на неговите национални интереси. Куклите са в ужас как при новия американски президент трябва да променят танца под новата музика, която ще им засвирят. За обществато ще бъде много интересно, забавно и комично.

51

Анонимен

преди 2 месеца

На конгреса на Републиканската партия Ники Хейли, като кандидат на военно-промишления комплекс, ще бъде избрана за кандидат на партията за президент. Хари Труман е избран, по непонятен начин на повторил се конгрес, за вицепрезидент на Рузвелт. Хари Труман, който е разрешил употребата на атомните бомби над Япония. Така ще бъде избрана и Ники Хейли.

50

Анонимна

преди 2 месеца

Съпругът на Хейли е военен участвал в мисия в Афганистан.

49

Алекс

преди 2 месеца

244:44.Нулев шанс за номинация на Хейли.Тръмп ще е следващия президент.

48

АнонимеН

преди 2 месеца

РЕПУБЛИКАНЦИТЕ КАТО ЦЯЛО НЯМА КАК ДА ИЗБЕРАТ ЖЕНА ПРЕД МЪЖ! ТОВА СА НАСЛЕДНИЦИТЕ НА РОБОВЛАДЕЛСКИЯ СТРОЙ ,А ТАМ МЪЖА УПРАВЛЯВА А ЖЕНАТА ГЛЕДА ДЕЦАТА. ЗАКОСТЕНЯЛО МИСЛЕНЕ.

47

Анонимен

преди 2 месеца

"Смята се, че Хейли, която е смятана за по-умерена от Тръмп, все още има малки шансове да надделее в крайна сметка срещу бившия президент при осигуряването на републиканската номинация." - То има вероятност и от тото да ударш 6-ца, ама ..

46

Анонимен

преди 2 месеца

Тръмп получва все повече подкрепа от ластиноси и черни. Демократите вероятно ще излъчат "ново и свежо лице", защото Байдън е провал, като най-верочтно това лице ще е с фамилия Обама. И ще видим.

45

Бидон с деменция

преди 2 месеца

аман с тази озъбена ромка Хейли, да ходи при Софи Маринова, по ще и отива.

44

Анонимен

преди 2 месеца

44 - О уау ... минсуи за верни твърдения. Пожелавам ти, да живееш 100 години в Калифорния,като ти е такава мечта.

43

К0зякТр0лФерма

преди 2 месеца

Лена ПП ПараПеткова, пак ги е Пратила на Амбразурата !

42

Анонимен

преди 2 месеца

До до 41 - А икономиката на Калифорния се крепи на ИТ сектор, който се измествал от Пало Алто в Остин и Нашвил ...

41

Анонимен

преди 2 месеца

"И обратно - професори, известни учени, специалисти подкрепят демократите. Излиза, че крайнодясното се подкрепя най-вече точно от тия, които нямат интерес от избирането му." - Специлити в кое? Извън ИТ сектора и "арт средиет" подкрепата за демократите хич не е толкова "твърда". И после - "крайно десни"? Това ми мяза на "койт не скача е червен". Демек, нямаш ли 100% подкрепа за "нашите хора", ти си лош нацист, комунист и каквото е модерното "лошо". Това не е политика, а племенна война.

40

до 41

преди 2 месеца

То и Китай е втората икономика в света. Ама като разделиш БВП на глава от населението е на 72ро място. За човешкиат просперитет това е важно - БВП на глава. А Тексас е доста богат щат, но пак е по-беден от Калифорния и други. A икономиката му не е устойчива до голяма степен, защото е на основи на природни находища.

39

Анонимен

преди 2 месеца

До 38 - "Всичко е относително, глупчо" - НЕ МИ ГОВОРИ ТАКА! Вероятно искам да кажа Маями, защото искам да кажа Маями. И какво значи, че "винагие на кантар". Десантис счупи скапания кантар. "Тексас може да е богат щат на фона на африканските страни, но в контекста на развитите е относително беден" - Ако Тексас е отцепи от САЩ, ще стане 9-тата икономика на планетата!!!ч

38

Анонимен

преди 2 месеца

Има търговски спекуланти, има и политически. Тръмп е майстор спекулант и в двети сфери - доказан! Хората са като рибите. Трябва да ги лъжат. Иначе нямаше да са риби..

37

Анонимен

преди 2 месеца

Във Вашингтон са гласували и демократи, за да манипулират изборите. Знаем мръсните им номера.

36

до 36

преди 2 месеца

Всичко е относително, глупчо. Вероятно искаш да кажеш Флорида, която винаги е на кантар. Идва от кубинските имигранти, за които е достатъчно само да им посочиш кой е антикомунист и са готови да гласуват за него - по принцип републиканец. Другото е математика. Тексас може да е богат щат на фона на африканските страни, но в контекста на развитите е относително беден. Има си справки - направи си ги.

35

Анонимен

преди 2 месеца

Като нищо ще я вземе за вице.

34

Анонимен

преди 2 месеца

До 28 - Да, само дето Маями и Тексас са републикански, а да ги наречеш бедни е смешно.