89

Анонимен

преди 2 месеца

Жалко , в Бг лъжата вече я нямат за нищо !

88

Анонимен

преди 2 месеца

Има един лаф :Сам си говори , и сам си вярва !Тия политици / защото в Бг цялата администрация е политизирана/ , не разбраха ли , че 91% от Бг-народ им НЯМАТ ДОВЕРИЕ . Стигнало се е до там , че народа в Бг , НЕ ВЯРВА ВЕЧЕ ,..... НА НИКОЙ . А от това , по-страшно няма !

87

Da

преди 2 месеца

Пак файда. На далавера сме

86

Упс

преди 2 месеца

Но се оказаха българи престъпници и сирийски бежанци. Само че излиза че българите по големи маскари от сирийците. Възраждане и ИТН пак се ухапаха отзад

85

Анонимен

преди 2 месеца

Лъжци гадни, майкопродажници, разкарайте се!!!!!!!

84

Ангелина

преди 2 месеца

Кога министрите на МВР ,които се изредиха доста на брой през последните години ,не само последният министър ще разследва престъпниците и убийците от МВР Монтана ,за които има подадени сигнали и то твърде отдавна,ведно с местните дерибействащи кръгове и техния обслужващ персонал в институциите ,които действат ,като безскрупулни - публични ОПГ от мафиотски тип .Това е недопустимо дори в държави от "третия свят".На вниманието и на ИФ ГП- в Монтана има също ОПГ в Съдебната палата тип "Божанов.....

83

Градинаров

преди 2 месеца

Не били компютри, а компоти .....!?

82

Хех

преди 2 месеца

За това ли сваляте от таблото за полети информацията за кацане на самолетите и закривате с паравани слизането на бежанците от самолета .Ако казвате истината тогава защо ги криете ?

81

Анонимен

преди 2 месеца

До 59 , внасят украйнци и им плащат и хрантутят ,на гъба на българския народ ,не руснаци

80

Анонимен

преди 2 месеца

Тези мигранти са с единствената цел някой ден да стрелят в народа който ги е приел. Кой и защо иска да унищожи бялата раса.

79

Анонимен

преди 2 месеца

Абсолютна лъжа отново. Новината е качена с сайта на "Баварска държавна служба за убежище и репатриране", т.е става въпрос за нелегални емигранти, които търсят убежище в Германия. Какви българи, какви пет лева.

78

Всичките

преди 2 месеца

14 хиляди ли са българи с присъди?

77

Ангелина

преди 2 месеца

С Тошко Йорданов - Министъра на МВР водиха "дебат" ,кои хора се наричат "престъпници".В България всички са "буквоядни" и стриктни в изказа за несъществени неща,но за важните неща са с "широко затворени очи".В България много хора ,вкл. и в МВР без решение за "влязла присъда" ,защото няма правосъдие ,но въпреки това са и то явни престъпници и убийци и много от тях работят в правораздавателните и правоохранителните органи от тип мафия. Сравнение с тях в затвора има много безобидни "кокошкари"

76

Бранко

преди 2 месеца

Добре. Осем са българите, а останалите петнадесет какви са? А, другите полети?

75

Анонимен

преди 2 месеца

Тия окончателно ще ни доо берат лайката . Няма живот от тука нататък.

74

Хмм...

преди 2 месеца

Калинчо, защо тогава тези са с белезници бре? Един човек с излежана присъда излиза свободен от затвора!

73

Веселинъ 7112136860

преди 2 месеца

Може да се ВЪРНЕ само нещо,което е наше. Това,което се случва обаче не е ВРЪЩАНЕ,а злодеяние ,с което се цели разрухата на Българският Етно-генезис. И отново въпроса на въпросите. Защо Германия ,Австрия,Франция и кой знае още кой не ВЪРНАТ СИРИЙЦИТЕ НА СИРИЯ ? В Сирия,Мароко,Туниз,Турция,Иран,Ирак,Афганистан,Алжир ,Сенегал,Мали ВОЙНА НЯМА!!! Напомням,че предстои и масово нахлуване на латиноамериканци с испански,португалски и всякакви други паспорти. Последно! Половин Китай е в ЕС! С какво право

72

НЕ Е ВИНОВЕН

преди 2 месеца

НИТО ГЕРБА ИТО ПРОМЯНАТА НА ГЕРБА А МАЛКОТО ОСТАНАЛИ ДЕТО ХОДЯТ ДА ГЛАСУВАТ ПОД СТРОЙ ИЛИ ЗА ПАРИ ТА ЗАРАДИ ТЯХ СТРАДАТ ДРУГИТЕ 5 МИЛИОНА БЪЛГАРИ.

71

Анонимен

преди 2 месеца

Значи сирийците, като си излежат присъдите и явно стават българи!? Това внушава текста!

70

Веселинъ 7112136860

преди 2 месеца

Изчетох всякакви тълкувания ,свързани с бъдещето на пристигащите. Прави впечатление,че тези престъпници ще придобият български документи . И тук виждам и абсурда. Защото ако те станат притежатели на български лични документи,то и ще могат да напускат България. Искам да попитам дали няма поне един нормален психиатър,който да ни просветли какъв точно хипопотам е снесъл яйца в мозъците на австрийците и немците? Освен това кой плаща горивото,когато самолетите,вече празни , излитат от България?