134

Идеалист

преди 3 месеца

Реформата свърши още през лятото, когато набързо за главен прокурор беще избран продалия се на Кокорчовците, заместник на Каскета. От трън на глог, че е по висок. Сега е в ход замазването на политическата корупция в съдебната система!

133

Христо Христов

преди 3 месеца

ДО 140 "Какво има да довършвате, ве измекккккяри продажни" - кой бе? Избраните от 85% от матряла ли? Че ТЕ какво са виновни, че ВИЕ гласувате за евроатлантизъм и интеграции и те ви ги дават, но СТЕ про'с'ти да го осъзнаете?

132

Христо Христов

преди 3 месеца

Мухаха... в последния доклад на ЕК пише, че у нас няма проблеми с корупцията и върховенството на закона.

131

Анонимен

преди 3 месеца

Какво има да довършвате, ве измекккккяри продажни?! Вие сте напаст продажна, предателска и ТРЯБВА да сте съдени за държавна измяна. Ти, кирчо, кокорчо, ристю, прасеевски, тиККвата и цялата подобна И ЗЗ М Е Т, продаваща България на козяци и трансджендърски дегеннннерати! СЪД - > ЗАТВОР - > КОНФИСКАЦИЯ НА ИМУЩЕСТВО

130

Щирлиц

преди 3 месеца

Родните пpaсeнцa гpухтят в хора на евроокупаторите,завладели България от 1997г

129

Офф ,да се омитат

преди 3 месеца

Противния и продажен проф.Сапуньов трябва да бъде изпратен веднага в Киев ,заедно с недоразумението Тагаренко.Тези двамата подлеци не са българи , а укропски прислужници.

128

Анонимен

преди 3 месеца

да обявим 1 април за национален празник,Ден на българските политици

127

Ала бала

преди 3 месеца

Няма нужда от съдебна реформа, а от безпристрастно прилагане на закона. За кокошка няма прошка и за милиони няма закони. Имам предвид Пеевски и кураторите му от Люлин.

126

Анонимен

преди 3 месеца

Къде е тази съдебна реформа? Нито "нотариуса" или "евро" я видяха. Нека да влезе убития за последни показания?!? Пародия!

125

Независимо

преди 3 месеца

Кое е правителството и какво е то, целта на всички мафиоти е да се провали реформата в съдебната система.

124

Гръцка газ нема...

преди 3 месеца

Газта пада редовно с по18-19% благодарение на сделките на служебното правителство с Азерите , а тия искат да развалят договора и да купуват пак азерска газ ,но през гърците за да има едно 50% горница върху сметките за делкане с гърците...

123

Анонимен Алкохолик

преди 3 месеца

Е нали обезвредиха мафията-арестуваха мега опасен клошар с телефон и червен прякор-прероден хибрид между Сталин и Ескобар, който уж заплашвал всички и случайно заплашил и съдия Цариградсска да не бара едно дело. Ей так вътрешен глас от космоса го подтикнал...

122

Реформатор

преди 3 месеца

Абе, Химичко, какво правителство ще пада ? Та това ако е правителство, то българите сме племенни ***! Какви рвформи са ти в кухата кутия , в която има само 1.5 сапуни и малко долнокачествен прах за пране ? Защо няма българи с топки и тояги , та да разберем какво правителство имаме ???

121

Оцелял от СДС-Чумата

преди 3 месеца

Съдебна рефома няма да се направи, докато Парламентът, Министтерският съвет, министерствата, областните и общински управи не се прочистят изцяло от "нотариусите" в тях.А това може да се постигне,колкото и нехуманно да звучи, единствено чрез трепанация на около 5000 "нотариуса" в тези институции. Тогава кандидатите за "нотариуси" ще си помислят дали някога ше се занимават едновременно с политика, държавно управление и с "нотариална" дейност.

120

ДаСкопимБезродника

преди 3 месеца

Де да имеше кой да довърши Предателит-*** и българоубийците.

119

Анонимен

преди 3 месеца

С това какво иска всъщност да каже Сапуньо на Мутрата , ще останеш недоизпран .

118

Анонимен

преди 3 месеца

Професоре, вземай си тримата канадски авантюристи и четиримата заедно плюс този политически неудачник от Банкя с малко акъл в главата се измитайте от политическата сцена! Вие: като маши на чужда сила, а ББ - заради неудачния си опит от милиционер да стане политик. Е, не стана, което отдавна се очакваше, така че други , по-млади и по-умни гербери да поемат волана на колата ГЕРБ преди и тя да глътне вода като БСП под несмисленото, но брутално ръководство на К.Н.

117

Алекса

преди 3 месеца

Прав е Молеца ! Има още хора за трепане хо хо хо

116

Анонимен

преди 3 месеца

Вече над 20 години само се говори от всички правителства до сега за съдебната реформа която никой не знае в какво ще се състои. ЕС вече му омръзна да ни натиска за съдебната реформа, явно и на него му писна, че нищо не се прави по реформата. Така, че пак ще е нищо .

115

гост

преди 3 месеца

Искаш да кажеш ,че няма да можете да довършите БЪЛГАРИЯ , икономически , правосъдно . Престпниците от Австрия , Белгия , Германия пристиат нощно време със самолети . Чистят си Европейците *** и го тъпчат България като кошче . Дали има друга държава с такива предатели и да приемат стотици ислемисти . Няма . Историята ще ви изтрие като престъпни елементи , променяйки етноса на ЕДНА ХРИСТИЯНСКА ДЪРЖАВА .