262

Анонимен

преди 2 месеца

На тоя надупен уррррод не може да се вярва и дума. Утре ще му свирнат нещо козяците и ще смени плочата.

261

Има над 5000

преди 3 месеца

Джамии за взривяване във България.

260

войн

преди 3 месеца

240 бойци сте в парламента бе , дайте личен пример. Вземете Урсула и Макрон. Байдън НЕ. Той завалията докато му дадете пушка в ръцете ще забрави в коя посока да стреля. А , да не забравите и Радев- той ни натресе тия Шехерезади.....

259

Конфуций

преди 3 месеца

Всъщност се пробвали да набират доброволци от армията но никой не изявил желание.

258

Щирлиц

преди 3 месеца

После пак ще има възмутени от новия народен съд,и от "несправедливите" му присъди.

257

Анонимен

преди 3 месеца

тоя ресайкъл бин що гледа от високо долния му еуропродажник, не ти отива бе нахойник само отдолу нагоре трябва да гледаш докато облизваш краварските за*ници

256

Паметлив

преди 3 месеца

Да се изпратят сега войски в Украйна е същото, като пращането в Русия СЛЕД Сталинградската битка, когато е ясно, че Русия ще победи. Ясно е също, че ще има Народен съд за хиперактивните за Украйна.

255

Цвета Каранянчева

преди 3 месеца

леле за какви слуги иде реч начело на държавата ни

254

Анонимен

преди 3 месеца

До Течо мама Май друг е закъсал за месо, нали си гледал хилядите клипове как TЦК влачи xoxли в бусове? Направо да ти дожалее. Чакай от такъв да воюва. Дръжки.

253

Справедлив

преди 3 месеца

Този ако го набара някъде Народа не ми се мисли.

252

Две могили

преди 3 месеца

Не са ни заповядали, не сме изпратили. Считате ли, че тези слуги могат да покажат гръбнак?!

251

Анонимен

преди 3 месеца

Аз нямам против Тагарев да заеме поста и в мвр. Поне да прочисти всичко.. Калин Стоянов, защитаван от ГЕРБ, уби гражданин докато разхожда кучето си и трябва да си плати за това!

250

Анонимен

преди 3 месеца

До 254Ако толко ти се ходи на война заминавай, аз не ща. Нито за Байдън нито за Путин, нито за Зеленски еле па и за тоя чехъл американски по- горе. Който толко много иска да заминава, укрите нема да го върнат.

249

Течо мама

преди 3 месеца

Аз предлагам да изпратим войници на страната на путин. Ще мобилизираме всички копейки и ще му ги пратим, братушките тамън са закъсали за пушечно месо, че това от непал , сърбия и ерирея е напривършване. Те така настъпват в момента - пращат некви дет не знаят на кой свят са за да привелкат огъня и после настъпват по опитните салдатики.

248

Анонимен

преди 3 месеца

До РУССКИЙ ОККУПАНТ_по колко копейки ти плащат ве?.. точно словашкия премиер май не е важно какво е казал май, ако го е казал изобщо

247

Анонимен

преди 3 месеца

ривети лииии, чакати ли F16 спазарени от далавераджиите от герп?...

246

Анонимен

преди 3 месеца

и на марсиански да им го кажеш, русоробите не разбират, може би на руски, ама кой иска да го говори вече тоя език, благодарение на фюрера им

245

Анонимен

преди 3 месеца

За това му вярвам, вече ни подариха всичкото въоръжение. Сега ако нещо стане наще ще сгъват ракетки от хартишките на всички договори с Хамериката за оръжия (на 6 - рна цена разбира се) и тях ще мятаме по враговете Още малко ако се постарае и като дойде време за екзекуция няма да имаме с какво да го застреляме.

244

Анонимен

преди 3 месеца

"Според министъра на отбраната е много малко вероятно държава сама да реши такова нещо" ??????????? А кой решава? Щом не решава държавата - кой, бе??? Кой решава? Само отвлечена държава не може сама да решава. България отвлечена държава ли е????? Или сме колония?

243

Анонимен

преди 3 месеца

За смъртна присъда е. Не за затвора.