55

да

преди 2 месеца

тръмп е умен мъжага! знае!...който е тръгнал срещу русия, хубаво не е видял! излезе ли сибирската мечка от бърлогата, става тежко за горските животни!

54

BONZO

преди 2 месеца

....."да не дава Господ да имате война на ваша територия". Ами господ нямаше да даде да има война и на вашата (подарена от СССР) територия, ако бяхте нормални и справедливи хора, спазвахте споразуменията, а не да давате Кримския полуостров за военна база на краварите срещу долари за лично облагодетелстване.

53

Анонимен

преди 2 месеца

Тръмп не беше толкова тAп, че да воюва с Путин. Все пак. И добре разбираше, че това не следва да се допуска, поради което поставиха на негово мяьсто един сенилен старчок.

52

ТРЪМП

преди 2 месеца

ТОЯ ПА ЗЕЛЕНСКИ СИ МИСЛИ, ЧЕ ЩЕ ВОЮВАМ С ПУТИН :D ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА! ДАВАМ ЦЯЛА УКРАЙНА НА ПУТИН ДА ТИ Е ЯСНО ОТ СЕГА! И МОЛДОВА ТОЖЕ!

51

Анонимен

преди 2 месеца

Може ли да престанете да го лансирате този никаквец ?

50

Анонимен

преди 2 месеца

Зелено наркоманче!!

49

РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ

преди 2 месеца

60% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ИСКА ДЖО БАЙДЪН ДА БЪДЕ ПРЕИЗБРАН ЗА ДА ГО ОСВОБОДИ ОТ РЕЖИМА НА САМОЗВАНИТЕ НЕЛЕГИТИМНИ ГЛУПОВАТИ ФАЛШИВИ ХАХОПУТИНОВЦИ

48

95 квартал

преди 2 месеца

До Анонимен"Не знам, дали някой тук му е гледал шоуто, но едва ли е било особено смешно"____Шоуто му имаше и смешни и по-слаби номера.Всеки, който знае руски, да напише на ютюб "300еврейцев" и да гледа.Едно към едно днешната ситуация, само че тогава му е било смешно. И действително смешен скеч, препоръчвам.Зелето е в главната роля, същата както сега.

47

Тръмп не е глупак

преди 2 месеца

Тръмп пита Меркел, каква е най-добрата тактика при война с Русия. Меркел, въоръжена с историческия опит на предното немско поколение, му отговаря: При война с Русия най-добрата тактика е да не участваш.

46

Анонимен

преди 2 месеца

пикльо, ти не си воювал никога срещу никой, само се криеш, просиш и се тъпчеш на гърба на чуждото страдание, *** такава!

45

Анонимен

преди 2 месеца

Този намръщен клоун вече съвсем загуби чувството си за хумор, ако въобще е имал някога. Не знам, дали някой тук му е гледал шоуто, но едва ли е било особено смешно.

44

Анонимен

преди 2 месеца

За разлика от Зелето, Тръмп много добре разбира Путин и затова няма никакво намерение да воюва с него!

43

Анонимен

преди 2 месеца

А Байдън воювал ли е срещу Путин?

42

Анонимен

преди 2 месеца

Само Зелю всичко разбира и да проси не спира.

41

bl

преди 2 месеца

Тръмп разбира Путин и точно затова не воюва срещу него.

40

Анонимен

преди 2 месеца

Айде бе Володя, що се правиш на ударен...??? Всички знаят, че с Тръмп бяхте приятели. И той те хвали навсякъде, защото не си го предал, когато му измислиха фалшивото обвинение, че те е притискал по телефона. А сега говориш политкоректно и послушно. Защото парите идват от другата страна. Ако си мъж, бъди мъж до края. И не чети само CNN...!

39

СъпругатаНожОтКухнят

преди 2 месеца

Още му личи че е налопал въдицата и че му се е закачила в основата на ларинкса. За това румжи когато кисли, пише и говори. Постоянно румжи. за милионите които Ленчето изхарчи за укражение дет шги си завира в завирутката колко патрона можеше да купи - МИЛИОН фишека байно!

38

Trymp

преди 2 месеца

Разбирам, много добре разбирам. Опука милярди сега е време да се оправяш сам.

37

Бако

преди 2 месеца

Пропаганда за добро утро

36

da

преди 2 месеца

зеления стана голем психолог и разбирач