27

Винаги е

преди 3 месеца

По-добре,когато има няколко кандидати.Има конкуренция и цените могат да паднат..

26

Анонимен

преди 3 месеца

В Бг , винаги пИчели американска фирма , не зависимо за какво ще е !

25

Гошо

преди 3 месеца

Преди всякакви хортувания питайте Румъния дали е съгласна за нови блокове в Козлодуй. И второ от къде работници?

24

:)

преди 3 месеца

До vdch 21 Промените не са били причината. Причината беше, че баце Ви контролираше цялата прокурорска колегия и министъра на правосъдието, разбира се. И дори самоуби един висш прокурор. Разследване нямаше.

23

Ама разбира се

преди 3 месеца

Докато Ники не пътува и държавата ще стои на едно място нали?

22

Стига глупости

преди 3 месеца

Знаем ги вашите принципи, така защитавахте и Лукоил, с по бензиностанциите има гориво на нормални цени и няма съкратени работници. Само дето сподорирахме Путин с 15 милярда за 1 година. Ама и вие сте глътнали достатъчно от тях нали защитници на правото и морала

21

Сатир

преди 3 месеца

Адиоти, става дума за ядрена енергетика. До тук всеки значещ обасра пътеката. Сега ще хвърляме ези тура кой пръв ще ни забрани салатите!

20

vdch

преди 3 месеца

До Не е ли ясно? Гешев бе единсвения кандидат поради конституционните промене, предложени от Христо Иванов. Е, можеше да има и още един кандидат, но посочен ЕДИНСТВЕНО от правителството. А за АЕЦ - от всеки спец по енергетика - било Р. Овч или Г. Касч. може да разбереш, че ток от VII в VIII Козлодуй ще потече, колкото вода по плавателния канал "Люлин - Павлово", който комунистите измислиха в средата на миналия век.

19

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 3 месеца

Този откога стана специалист оставка и Вън от парламента шарлатани разрушихте държавата безнаказано

18

Не е ли ясно?

преди 3 месеца

Конкурс само с един участник - това е запазена марка на ГЕРБ и то винаги с любезното съдействие с ДПС. Така беше избран Гешев за главен прокурор. А сега за строителството на блокове в АЕЦ Козлодуй. А това е 100% условие за корупция. Бойко и Делян Пеевски сигурно вече са се разбрали как ще разделят комисионната. Няма да е малка - строителство за милиарди евро.

17

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 14 Няма как да останем без ток щото копейките ще внесат от родната си майка Русия, нали си ходят взаимно на сборищата наречени конгреси.

16

Fena

преди 3 месеца

Избори с повече от един кандидат са страшна бъркотия!Когато неуки, корумпирани и TЪП:И политици се заемат с бизнес, то е само по една причина: за да имат изгода. Какво разбират 240 кухи kpaтунkи от ядрено оборудване? Коя фирма е добра и коя не е? Коя може и коя не може? Когато си станал депутат, значи и *** за зеле не става от теб, какви ядрени технологии....

15

Анонимен

преди 3 месеца

До Алекс Боко е прибрал парите от фирмата която "отговаря" на условията щото са такива условията и сега се страхува че ако дойде друга фирма и спечели ще трябва да връща парите.

14

фа

преди 3 месеца

Ама добре бе рибарски, нали само една отговаря на изискванията ?

13

Анонимен

преди 3 месеца

То ПП само това остана да останем и без ток

12

Алекс

преди 3 месеца

От пет кандидата само корейската компания отговаря на условията.Рибарски какво иска? Да се допусне фирма,която не отговаря на условията? Май Шарлатаните са прибрали едни пари и сега се чудят какво да правят?

11

Анонимен

преди 3 месеца

До Ловджийски Ври само под червените задддници на русофилите. Вече не издържат на илюзията че ще станат отново гаулайтери на путинска Русия.

10

Ловджийски

преди 3 месеца

Скоро такова къртене ще има, че ще виете като ямболски влак в завой, отдолу ври но май не го усещате;)

9

:)

преди 3 месеца

Гробарите и доганарите винаги предлагат по един - един прокурор, една гинка, еднолични партии са, затова.

8

Анонимен

преди 3 месеца

От като са на власт пп проблемите не свършват