56

Анонимен

преди 3 месеца

Наркотици никога не съм докосвал,но ако това го приемат,ще съм първият който ще се възползва от новият закон,че ми писна да хрантутя гламави младопенсиониращи се корумпета и бойковия хиликторат. Една почивчица на държавна издръжка, няма да е толкова лошо.

55

Истината

преди 3 месеца

Никога и никъде по света по-тежките наказания не спират престъпниците и нарушителите, друго ги спира и много добре се знае какво е то. Въпреки това в България от 34 години се правят неуспешни опити България да стане първата държава в историята на света, в която по-тежките наказания в закона да са спряли престъпниците или нарушителите

54

Емигрант

преди 3 месеца

Така трябва строгост на законите + отнемане на возилото в полза на България ! А какво стана с оная протовата джукеса с кокаина и стикерът на НС ?

53

Анонимен

преди 3 месеца

Та то практиката до момента сочи,че за убийство се дава условна, а за отказ от тест, ще има затвор. В този ред на мисли, какво ще стане ако ченгесаря който се пеняви по време на проверката се гътне случайно,от стрес,че те нали затова са им положителни резултатите за дрога, защото са стресирани.

52

КокоБийч/СаутБийч

преди 3 месеца

Слаба ракия сте в БГ! Гледай ква глупост българска?! Всеки, който откаже?! Не може да има такава опция-да откажеш щом си замесен в ПТП! В нормалните общества, ако откажеш те арестуват, връзват те на медицински стол и ти взимат насила кръв! Без да те вкарват в затвора, че си отказал! Нашите вариклечkовци вече ще вкарват в затвора?! Напълно излишна глупост

51

Емили

преди 3 месеца

Тест за бременност ще правят ли?

50

Анонимен

преди 3 месеца

ами ако е Омрел по време на катастрофата пак ли го арестуват.

49

Анонимен

преди 3 месеца

Сами си избрахте Тиквата 2009та, нали?!?!Станишев бил много интелигентен а Ганння иска да му говорят по селски.Е, сега ще духхатИ таратора, балъци.Да видите какви може да ги забърка един *** народ като овласти ПроЦтак от същият рози народ. Да не съм ви чул да гъкнете, ***!!!

48

Дърден шоп

преди 3 месеца

Добре де , ами оня турчи Местан без алкохол е убиец и му се размина ...?!

47

Пиян залян

преди 3 месеца

Много правилно ! Стига корупцията да де прави чадър !

46

Анонимен

преди 3 месеца

А бе един такъв въпрос: спират те и искат да ти направят тест, можеш ли да поискаш кръвен без да правиш полеви?----Да, и е по-добре, ако се съмняваш, че заради лекарства може да излезе полевия положителен. Така запазваш книжката до изхода от кръвния тест. Но само съм чул такова мнение, а не съм проверявал лично дали е така.

45

Анонимен

преди 3 месеца

А бе един такъв въпрос: спират те и искат да ти направят тест, можеш ли да поискаш кръвен без да правиш полеви?

44

Анонимен

преди 3 месеца

Какво става с прословутата бира след катастрофата и преди теста? "Не съм близвал цял ден, но за да се отпусна след стреса с катастрофата изпих една бира, малко преди полицаите да дойдат."

43

Анонимен

преди 3 месеца

Копейките пак са налазили, както винаги. Ако предложението беше дошло от сол та6ака на Митрофанова, тогава щеше да има едни мощни хвалби за уникалното законово предложение...

42

Затвор

преди 3 месеца

Няма как да стане при отказ за тестер или дрегер!!!! Отиваш за кръв и тогава няма скрито покрито

41

борим корупцията

преди 3 месеца

Променят закона: Всеки отказал тест за $чекмедже$ следобщ. поръчка влиза в затвора

40

az

преди 3 месеца

да променят закона ,че книжка/автомобил/номера и т.н. последствия се отнемат след излизане на кръвната проба. Не може от едно хапче за глава да те изкарат наркоман. Официалната статистика сочи 57% от всички тестове с дръг3000 са отрицателни , а с дръг500 - 38% - тоест половината наркомани всъщност не са ,ама стоят по 1г без книжка и автомобил

39

ХИЧО

преди 3 месеца

Това е държавата на ГЕРБ-не бориш разпространението на наркотици,а гониш обикновените хора,мачкаш ги ,глобяваш ги,арестуваш ги ако имат грешен тест за наркотици....Явно много вещества,лекарства дават грешен положителен тест??

38

Анонимен

преди 3 месеца

Мвр подменят кръвна проба за 2 до 5 хиляди лв. Стандартна такса било. Даже сами се обаждат и дават оферта.

37

Мис Силикобра :

преди 3 месеца

Важи само за простосмъртните...Ако си с едно специално депутатски стикерче,за милиони нЕма закони!