144

Така е ..

преди 3 месеца

Грешката на Навални е че се връща в демократична Русия.Сега вече Путин печели изборите с 101 %.

143

Анонимен

преди 3 месеца

Плаче с крокодилски сълзи нашият кучеподарковец!

142

Навални е терорист

преди 3 месеца

след като террористката му про-западна организация извърши серия атентати над руски военни кореспонденти и писатели, този предател беше прехвърлен в затворническа колония в крайния север - там никой не живее дълго, за жалост в Русия няма смъртно наказание защото ако имаше тази сорроскка мърррша трябваше да бъде обесенапублично пред посолството на Англия !!!

141

Анонимен

преди 3 месеца

БАЦЕ ТИ ДЕМОКРАТ ЛИ СИ ИЛИ МУТРОКРАТ???

140

Само вицове

преди 3 месеца

Приказва завалията,още ли не са го демонократисали в някое дете.

139

ОТРОВЕН 3..

преди 3 месеца

КАКВО МИСЛИТЕ, ЧЕ ЩЕ СКРИЕТЕ?... ЦЯЛ СВЯТ ЗНАЕ ЗА КОГО СТАВА ДУМА....

138

Още ли се Движи

преди 3 месеца

С Права и Свободи,ТОЯ.

137

мак

преди 3 месеца

банкянска на всяка манджа мерудия, много знае той, демокрация е евроатлантизъм. Много знае, как почина който и да е. Навални се върна в русия, защото се чувстваше застрашен, нали. И сега е модерно да обвиняват путин. Дано да докажат това, за да спят спокойно.

136

0,20 стотинки

преди 3 месеца

Струва пълнител за АК-7,62мм и 5 лв.автомата 2 ръка.

135

Подарете някое

преди 3 месеца

Кученце на Бочко и дано се спомине и се отървем от него.Ще черпя за новия национален празник на православна България.АМИН.

134

Щерьо ти

преди 3 месеца

проsт ли си или си имитация на хомосапиенс ? Верояно си бил още в топките на баща си по време на виетнамската война защото дори не знаеш кой я започна и как, знаеш ли в Гуантанамо кои лежат и, че това не е хотел, забрави ли, че терористите палестински нападнаха мирни граждани и обезглавяваха деца ? Ти Щерьо си една много проsта зависима червена гнусотия която имитира човек !

133

Василев

преди 3 месеца

От какво починаха Ваньо Танов или Мишо " бирата" ?

132

Изказа се ПУДЕЛА

преди 3 месеца

За демокрация в която се извършват всекидневни престъпления и убийства в продължение на 40г. МАФИЯТА има собствена държава и правителство с тоталитарен режим се движат с права и свободи.

131

Това просто

преди 3 месеца

банкянско нещо защо нищо не каза за оная па4авра която я заловиха да управлява автомобилът си под въздействието на кокаин със стикер на НС и след един ден я освободиха, мушмулата не е ли от "облсужващия" депутати персонал и доказателство за корупцията сред тези които се заканиха да се борят с нея ? Навални /Бог да го прости/ днес дойде като "мехлем" за българските измамници-политици които сега ще отвличат вниманието ни и Тикво4а го започна, чакаме следващите имитатори на съчувствие....

130

Това просто

преди 3 месеца

банкянско нещо защо нищо не каза за оная па4авра която я заловиха да управлява автомобилът си под въздействието на кокаин със стикер на НС и след един ден я освободиха, мушмулата не е ли от "облсужващия" депутати персонал и доказателство за корупцията сред тези които се заканиха да се борят с нея ? Навални /Бог да го прости/ днес дойде като "мехлем" за българските измамници-политици които сега ще отвличат вниманието ни и *** го започна, чакаме следващите имитатори на съчувствие....

129

Анонимен

преди 3 месеца

Срещу какво? Онова нещо с бананите ли? Ами хубаво тогава.

128

Гост

преди 3 месеца

Че, тяхната демокрация е като нашата от последните 20 години. Едни и същи методи се използват.

127

мутро

преди 3 месеца

изкарай крадените пари от дджоба си и помагай на украйна а не с нашите народни пари тарикат с бай Тошо беше добре сега пак си добре нагаждач англосаксонски

126

Анонимен

преди 3 месеца

Тези нашите червени мутри какво ми пишат за демокрацията не го разбирам. Богоборци а ходят да се кръстят в църква. Изверги убили хиляди невинни се вайкат за демокрацията.

125

Анонимен

преди 3 месеца

Боко да си поиска обратно кученцето, което подари на Путин. Друг "натиск" банкянския не може да отправи.