116

Може ли суптитири?

преди 3 месеца

Качвам субтитри за клипа наречен "Голям позор за Катрин Йорданова": "Имъм въпрос към всички мъже.. Вее с мене да ни с мерите пъшкитье? Да, укей кумплексърани сте, каръм якъ кууа, имъм пъри, мъ тва не означаа че траа с мен да си мерите пЪшкитьее! Аре нъмерете си някво нурмално хобье... не дъ ми пъште кументарьи.. o'kadar. Марш на раутъ! Ъахъахъахъхъхъ"

115

Наблюдател до 118

преди 3 месеца

Възможно и тя да те скъса, не знаеш какво ще набараш ако и бръкнеш в гащите.

114

Наблюдател

преди 3 месеца

Човек да не каже едни истини и ги триете. А, разни макета като обиждат им оставяте коментарите.

113

мдамм

преди 3 месеца

тази прилича на мис заварчик, за силикон незнам.

112

Анонимен

преди 3 месеца

Добър човек. Винаги поздравява.

111

Може ли

преди 3 месеца

Да помоля Мвр-то да провери и брат й с тестер веднага, че ми изглежда че и той нещо се е напердашил, просто такъв вид дава човека, кво да го правиш

110

Тази е сбъднат сън

преди 3 месеца

Нали всеки българин си мечтае за това "КоBри и бело"

109

Българин

преди 3 месеца

Колко са лоши тези полицай. Първо арестувахасамия Бойко Борисов, а сега пък тази. Как не ги е срам. Просто не знам. Той сигурно и мутрата от Банкя е бил надрусан, когато го арестуваха. Или пък пиян. Когато говори по медиите е все неадекватен. То и за това му се смеят хората.

108

Кой ми шмърка в носа

преди 3 месеца

Защо разпространението и притежанието на наркотици са незаконни, а това да те хванат с наркотик в кръвта, е нещо пренебрежително - все едно няма никакви проблеми. Тая и нея ли ще я пуснете след 24 часа? Един вид давате сигнал на обществото "Друсaйте се свободно - няма никакви проблеми. Даже и колите няма да ви взимаме"

107

Реабилитация

преди 3 месеца

Мисла че е време за интервюто и в Мондьо - да пусне малко крокодилски сълзи, като Димона.

106

реджеб иведик

преди 3 месеца

ехххх всичко развалиха всичко!!!!....а едно време ставаха известни с Морно клипове а сега стават известни с шмъркане на Мока тя еднааа Мока най ниско качество за нашите стандарти...съсипаха я тази държава няма ли да се направи протест някакъв да стане задължително ако искаш да си известна задължително само с Морно клип!!!

105

Тъпкач

преди 3 месеца

И кво толкова, издадена вземат колата, девойката ша дигне краката, за има няма месец като и се изредят 50 мераклии паралич, и ша събере 70-80к

104

Анонимен

преди 3 месеца

Може и да я сготвят за да и вземат колата.

103

Справедлив

преди 3 месеца

Ама не е честно Диона да я пускате, а тази да я държите - или ги пускайте и двете или и двете - в кауша. Какво е това средно положение - едната вътре, другата вън?!

102

ПУСКАЙТЕ bTV

преди 3 месеца

Току що припаднах леко и малко си пoвърнах в устата. Слушайте какво гледах по bTV: Виктория Петрова пита полицайка "Какви привилегии дава този стикер на Народното Събрание, вероятно има някакви привилегии, щом си го лепят?" ------------------------ УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА! ВНИМАНИЕ! ГАДЖЕТО НА ДЕПУТАТА КРАСЕН КРАЛЕВ ОТ ГЕРБ (ВИКТОРИЯ ПЕТРОВА ОТ bTV НОВИНИТЕ) НЕ ЗНАЕ КАКВИ ПРИВИЛЕГИИ ДАВА СТИКЕРА НА КОЛАТА НА ГАДЖЕТО И. Вярвате ли и? Да (палец нагоре) Не (палец надолу)

101

Мъжа на живота и

преди 3 месеца

Мъжа който винаги ще те държи под ръка и винаги ще е близо до теб - разбира се, говорим за надзирателя на затвора.

100

ДОКАТО СМЕ НА ТЕМАТА

преди 3 месеца

Ами Диончето? Какво стана с на Диончето пробичките? ????

99

Аху-Иху!

преди 3 месеца

Айде лилaв вeнец - отивай в бай Ставри да видим дали ще ти доре акъля.

98

Анонимен

преди 3 месеца

Ей сега кака...ши го из ду хаш якоооШи цакаш цялата сума от лизинга - и сЪ дуй пак...Сега става ясно що съ ти избили зъбите във Варна и сЪ кри в Германия

97

Мис Постелка

преди 3 месеца

Народа сега ще си изтрие обувките у тебе.