24

Анонимен

преди 3 месеца

До До 21 Рабптещи са точно те са самонаети и ЕТ.

23

Анонимен

преди 3 месеца

При младо население до 30 г. около 300 хиляди и 150 хиляди от тя безработни означава че 50 % са бедни. Над 30 г. остават до 70 г. още около 1 милиона безработни и 2 милиона пенсионера, но те не могат да имат деца така че неслучайно е демографска катастрофа.

22

До 21

преди 3 месеца

Това са влоговете на работещи, не на фирми.

21

Анонимен

преди 3 месеца

До Просто статистика Възможно е но е много лесно да се префърли от една фирма в друга 10 милиона фиктивни и влоговет скачат на 100 милиона

20

Анонимен

преди 3 месеца

До Просто статистика Банките дава 0 лихва така че губат по 50 % всяка година от инфлация. Има и данък Дянков че дължи 20 % данък съшо.

19

Просто статистика

преди 3 месеца

В края на 2023 г.: Хората с депозити над 1 милион в банките се увеличиха с 28200 и вече са 154000.

18

Анонимен

преди 3 месеца

До Пълен цирк! Заеми дълга фърчи наближава 100 иилярда $.

17

Qwerty

преди 3 месеца

Българския работодател е пословично алчен. Заплати не вдига как бъде. Ниските заплати си остават единствения бърз и законен начин да си увеличиш печалбата. Точно за това у нас няма истинска пазарна икономика и реална конкуренция...

16

Пълен цирк!

преди 3 месеца

И пак нито един умник не се замисля ОТ КЪДЕ идват тия пари за вдигане на заплатите с 10% при положение че икономиката има ръст само 2% а инфлацията е 5%? Къде са професорите и експертите? Айде, чакам някой велик икономист експерт да излезе и да каже от къде идват тия пари още повече че сме в условията на валутен борд! От космоса се вижда че някой прави поредната мащабна кражба, и стадото пак дреме. Кажете от къде банките имат толкова пари да раздават толкова много кредити?

15

Анонимен

преди 3 месеца

До jjj От населението е важно остави тия на договори. Там има и на 10 милиона заплата или в парламента които сами си гласуват парите. От населението има 1 милиона души са безработни и не отчита в среддна заплата която ще падне на 300 лева ако ги считат.

14

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен Ако не качват цените и заплатите може и с 1 %. Но имотите св София скачата по 100 %.

13

Иван

преди 3 месеца

В нашата компания вдигнаха заплатите с 2.3%. Не е много, но много по-добре от нищо. Освен това вече имаме и безплатно кафе и вода в офиса, както и ни дават по 12 лева за транспорт на месец. Доста съм доволен. Шефът каза, че ще има и други благинки лятото. Намекна, че ще сложи и климатици.

12

Анонимен

преди 3 месеца

Трябва да се намалят заплатите! Не е нормално при 2% ръст на икономиката и 5% инфлация и да имаме ръст на заплатите 10%. Това е просто абсурд. Докато не спре това безконтролно раздаване на пари България няма да излезе от кризата.

11

до Седни аборигена

преди 3 месеца

Отиде ли на психодиспансер вече, гледам пак пишеш и хейтиш тук. Трябва ти помощ бро, разбирам тресе те кризата на средната възраст с мрачната преспектива на третата възраст. Съчуствам ти бро, ако че си в лошо емоционално състояние.

10

Анонимен

преди 3 месеца

еми работя в голяма компания с хубави заплати повече от 2-3 % тая година няма да вдигат заплатите ... по скоро на държавните дружества ..

9

Анонимен

преди 3 месеца

То няма лошо, ама няма никакви инвестиции в производства и отваряне на нови работни места, а само се теглят заеми. Надут е един балон, но за разлика от щатите нямаме ядрено оръжие и самолетонисачи. Влезнахме в западния модел на заеми към банки, но без бивши и настоящи формални и не колонии не знам колко ще остискаме. Кокорчо има физиономия на мазен мошеник от социализма.

8

jjj

преди 3 месеца

До Анонимен300,000 взимат над максималния праг (3750лв). Общо работещите са 1.6 млн. Демек 20% взимат по толкова. Сложи сега ресторантьори, строителни работници и всички, които са в сивия сектор - сигурно отива 50% от работещите.

7

Анонимен

преди 3 месеца

Напртавете ги за сички обшини че умират.

6

Мустафа

преди 3 месеца

Очакванията са други, а реалноста е съвсем друга. При мен няма и 1 процент увеличение на заплатата.

5

Анонимен

преди 3 месеца

А нека видим колко зимат тия 3000 лева дето ги рекламират постоянно. Сигурно са 1-2 % от населението.