152

Анонимен

преди 3 месеца

Ще ми иненадат онази работа...ха вземете ми парите от джоба да ви видя.

151

Никола Стефанов

преди 3 месеца

Ще е изненада ако цените са по-ниски. Ако са по-високи от миналата година ще е нещо нормално - инфлация е все пак.

150

Коста Рика

преди 3 месеца

За Малдивите как стоят нещата ? И за Сейшелите ?

149

Анонимен

преди 3 месеца

Ич ми не дреме за цената на чадъра! Тази година, както и предишните 15г почивам на море извън Бг!

148

54321

преди 3 месеца

Голям гнус е да се ходи на Българското уринофекаломорие пълно е с татуирани дебилненормалници и прошстакеси пушещи и завиращи един след друг фасовете неугасени в пясъка.Пълно със старчески телеса на ненормални разлети баби и дядовци за капак комарилник отходни тръби да жълтее бреговата ивица наркоманчета сервитьори, сервитьорки слезли от стаите за специалнообслужване Ако видите пък хигиената и състоянието на кухните повече в булгаристандана няма да дойдете.

147

Ходете в Гърция

преди 3 месеца

Хотелите и плажовете са на политиците. Не ходете там, дано да фалират.

146

От

преди 3 месеца

Италия или Испания.

145

1234

преди 3 месеца

Държавата не е длъжна да субсидира частния бизнес на когото и да е.Ако искаш да печелиш ще предлагаш качество на нормална цена.В нормалните страни му казват пазарна икономика защото пазара е най-добрия регулатор.Нестава разни арендаторчита да искат по-висока цена за чадър на ден от колкото той струва на тарабите преди плажа.Хората ще си купят същия чадър и ще си го забият на свободната зона.

144

циник

преди 3 месеца

От бая години почивам извън България и до сега не съм си носил сирене и домати, но щом българските концесионери настояват ще си взема кило хубаво сирене следващия път като се кача на самолета. Да знаете няма да съжалявам, защото това ще е единственото българско нещо по време на почивката ми и ще ми е приятно да има и нещо българско на масата. Дори съм сигурен, че в ресторанта където ще вечерям няма да ми направят проблем да ми нарежат сирене, което си нося сам- за разлика от България!

143

Анонимен

преди 3 месеца

Гаььовци заедно останалите балканци покафениха и Гърция.Вече на Марс трябва да ходя щото смръддльовците полазиха навсякъде.

142

Анонимен

преди 3 месеца

До Концесионер до хм (137) Всъщност тия с щайгите домати са в Бг. А то отвсякъде е по-добре да си носи човек храна от там където идва щото на Кафяво море всичко е отровно. Друг въпрос е защо да ходя в тоя т.иняк Бг а не в Сен Тропе.?!Наистина трябва чавка да ми е изпила акъла.Само турбо-селяни ходят по булгарише блатата като Слънчака, ЛозИнец, ГрадинЪ и т.н.

141

Анонимен

преди 3 месеца

Ще ни изненада, ако са по-ниски. От по-високите едва ли вече някой се изненадва.

140

Ванката

преди 3 месеца

Оказва се, че държавата е най-големия душманин на туризма. Защо изобщо трябва да има концесии, вместо плажовете да се подържат от общините - нали слагат на всяка нощувка данък???

139

Анонимен

преди 3 месеца

Трябва да се забрани на бедните да ходят на море.

138

Цивилизован човек

преди 3 месеца

В Гърция е готино. Винаги на връщане преспиваме в Солун и там пазаруваме разни готинки нещица, предимно подаръци за роднините, но и маслини, разни други неща, вечераме обикновено в уличката с ресторантчетата, на другия ден товарим придобивките и се връщаме отпочинали и доволни, а не пребити от мутрите на болнично легло.

137

Анонимен

преди 3 месеца

Мене шезлонг ми не требе. Нося си чадърче и столче.

136

Човек Космополит

преди 3 месеца

Предпочитам Гърция - поне да видя малко свят, преди Възраждане да са затворили границите и да ни избият в лагерите на смъртта.

135

Истината

преди 3 месеца

В Гърция цените няма да се вдигат. Всички нормални хора-там. На кафявото море-само ненормалните, нека да се работят един-друг, колкото си искат.

134

Велин

преди 3 месеца

K'ви чадъри бе, то няма да има жив човек на морето тая година.

133

Концесионер до хм

преди 3 месеца

Айде, взимай щайгата с домати, хляба и кренвиршите и беж към Гърция. Такива бедняци не ми трябват на плажа.