112

мРНК Ваксодемия

преди 4 месеца

Медианата на свръхсмъртността по всички причини в 20-те най-ваксинирани високоразвити страни се е увеличила с +149% след въвеждането на ваксинацията https://usmortality.substack.cOm/p/excess-mortality-in-the-20-most-vaccinated Бяха избрани 20-те най-ваксинирани държави от набора данни @OurWorldInData COVID-19 (мин. 1 доза)... Противно на общите очаквания, свръхсмъртността продължи да се увеличава и почти се утрои при масовото въвеждане на ваксини в световен мащаб.

111

за мРНК Голия цар

преди 4 месеца

Всички знаем приказката "Новите дрехи на царя" за царя, дефилиращ гол, но никой не смее да му го каже. https://dailysceptic.org/2024/01/09/biontech-pfizer-vaccine-creator-obviously-suffers-from-bells-palsy-but-no-one-talks-about-it/ Но какво да кажем за историята на Озлем Тюречи, прочутия турско-германски съавтор на ваксината на BioNTech-Pfizer, очевидно страдаща от частична парализа на лицето, широко съобщаван страничен ефект на мРНК, често я виждаме в New York Times, BBC и безброй други международни медии, но никой не смее да го спомене?

110

Внезапно, неочаквано

преди 4 месеца

Ако се съди по популярността и прилагането на втората бустерна вакса, едва 2% в България, то повечето от загубилите битката с Ковида, по-точно с Биг Фарма мафията са от фасканите уфси. Първо правоверните ковиталибани бяхте над 30%, после с бустери от всеки вид пропаднахте до 15%, но се стопихте до 2%, даже за втора бустерна доза. Това предимно е Бивалентния буламач. А откакто обявиха ХВВ, за "сезонна противноКовидна ваксина", под 1% неудачници. Антиваксърите сме едва само 99% в България. Щом е полезно и безопасно, къде изчезвате така "ВНЕЗАПНО и НЕОЧАКВАНО".

109

Не лъжи!

преди 4 месеца

През 2020 се заразиха около 200000 човека и починаха 7576 човека. При тези факти тук някой лъже, казвайки "Ние всички преболедувахме още 2020-та, цялото семейство, всичките ми колеги и тези на мъжа ми, съучениците на децата - ни един не умря." Това няма как да стане при заразени около 200000, което е под 3% от населението.

108

До 140 Antvx

преди 4 месеца

Това е най-елементарна аритметика, а не висша математика. Учи се в началните класове в училище.

107

Свръхсмъртност

преди 4 месеца

Смъртността се мени във времето. В България през 80-те години смъртността беше под 8 починали на 1000 човека население. Пред 2016-2019 преди Ковид-19, беше над 15 починали на 1000 човека население. После стана страшно. Сега се върнахме на нивата от преди Ковид-19, при над 70 хиляди човека починали преждевременно, което би трябвало да свали смъртността с около 15-20%, но това не се случи.

106

Antvx

преди 4 месеца

Ако приемем, че нАуката може да различи грип и настинка от К19, и тестовете са меродавни, и тези цифри са верни - някой може ли да сметне колко процента прави това? Не съм наясно с висшата математика....

105

Анонимен

преди 4 месеца

еха - изказало се е, по-точно изакло се е цялото пъплеще от изкукудякали антивапсъри - цялата нощ сън неспали и спамили ли, спамили - кукувци като не ви аресва в цивилизацията ходете в папуа нови гниния или в някоя Жунгла - ние нормалните хора се ваксинираме за всякакви болести

104

Факт

преди 4 месеца

Антиваксърите най-много мразят фактите, които показва статистиката.

103

Анонимен

преди 4 месеца

При 400 милиона население и 40 милиона заразени, 1,4 милиона спасени животи е доста много.

102

Тихомир

преди 4 месеца

А кой ще коментира свръхсмъртността, заляла Европа последните 2 години. Или и за това не са виновни ваксините?

101

Реалист

преди 4 месеца

През 2020 всичките ми познати, които хванаха Ковид-19, го изкараха изключително тежко, а четирима починаха. В началото на 2021 също познатите ми изкараха много тежък Ковид-19, но нямаше починали. От средата на 2021 година досега само двама от познатите ми хванаха Ковид-19 и не искат да си спомнят.

100

Анонимен

преди 4 месеца

Егати ваксината,от 6 милиарда 1,2 милиона спасени.Затова аз не се ваксенирах.Да го д..ха СЗО.

99

Спасени животи

преди 4 месеца

До появата на ваксините в България умираха 4,8% от заразените. През 2023 година починалите са 1,4% от заразените, като има голяма разлика при ваксинираните и при неваксинираните. При неваксинираните починалите са 1,9% от заразените, а при ваксинираните са само 0,4%.

98

Жако Фенбах

преди 4 месеца

Нашето момче от тукашните паралелели и меридиани би се ваксинирало, и след това ще скочи от петнайстия етаж, за да могат съмишлениците му да имат аргумент, че е от ваксината, и така плоскоземието да забие ефектна точка, подобно Везенкова тройка в Сакраменто.

97

Анонимен

преди 4 месеца

Хайде стига с претоплената манджа - опашата лъжа. Никой не може да ви каже дали въобще са спасили някого. Ние всички преболедувахме още 2020-та, цялото семейство, всичките ми колеги и тези на мъжа ми, съучениците на децата - ни един не умря. Без ваксини. Т.к. токива още няма. Има експерименталки в пореден стадий на изпитване. Стига сте пелтечили простотии, писнахте на всички.

96

Анонимен

преди 4 месеца

ХУБАВО НЕУТРАЛЕН,САМО НЕ УПОТРЕБЯВАЙ КАТО НЕГРАМОТНИТЕ ЖУУРНААЛЯ СВЪРШЕНА ФОРМА НА ГЛАГОЛА ВМЕСТО НЕСВЪРШЕНА. КАТО ПРИМЕР: ДА ПРЕЦЕНЯ и ПРЕЦЕНЯВАМ ... СХВАНА ЛИ РАЗЛИКАТА?: ЕДНОКРАТНО ДЕЙСТВИЕ и МНОГОКРАТНО ПОВТОРЯЕМО ДЕЙСТВИЕ СЕГА И НАТАТЪК... И ЕСТЕСТВЕНО УПОТРЕБЕНАТА ФОРМА ВОДИ ДО ДРУГ СЛОВОРЕД НА ИЗРЕЧЕНИЕТО.

95

Анонимен

преди 4 месеца

Спаси или погреба само времето ще покаже! След години ще се окаже че това е най големият гиноцит в историята на човечеството

94

до 129

преди 4 месеца

След която и да е ваксина няколко часа след това не се случва нищо.Имунната система не реагира толкова бързо.А хора загинали о тромбоемболии е имало много преди ковида.

93

Анонимен

преди 4 месеца

Ваксажийчетата просят повече инфаркти и инсулти, ракове и автоимунни заболявания...ще си ги получат, не се бойте.