10

Анонимен

преди 4 месеца

Ако работехме поне толкова,колкото мрънкаме,нещата щяха да бъдат далеч по-добре.Ама на нас все някой друг ни е виновен.А виновни има,но те са в годините назад.Тогава защо мълчахте?

9

до 11

преди 4 месеца

Ами да махат бонев и да издигат някой дург, но проблема е, че още преди изборите мубяха обещали, че ако СС е с тях, ще го направят глава на СОС, мишката. И сега на никъде, защото вече сме обещали.

8

Анонимен

преди 4 месеца

Сърдете се на тези,които блокират работата на общината,защото те се сърдят на вас,че не сте ги избрали,нищо,че и за общински съветници не стават.Вчера една от тях се оплакваше,че не получавала заплата и не можела да си плаща кредита.Да се смееш ли,да плачеш ли.

7

баба мара

преди 4 месеца

в люлин не виждам да има изчистен вход всичко е в лед мърморят под носа сино не изриват снега докато още вали тези с кучетата по цял ден са по улиците ипарковете едно клонче не се навеждат да отместят

6

Анонимен

преди 4 месеца

На село никой не пада щот не са кекави :)))

5

Анонимен

преди 4 месеца

Сеяците наводниха София с присъствието си и гласуваха за ППДБ и терзиев, ето го резултата!

4

до 4

преди 4 месеца

Да и пред гаража!

3

До 1

преди 4 месеца

А ти какво направи,за да помогнеш?Изчисти ли си пред блока?

2

Анонимен

преди 4 месеца

Ако си възрастен и си подготвен за такива дни с храна и лекарства,не е нужно да излизаш на улицата.А младите да внимават и да си почистват поне пред домовете.

1

Ало променените

преди 4 месеца

Един квартал няма изчистен. Такива сте ***..... , за нищо не ставате. Слатина прилича на ***, а кмета само ходи си прави снимки във фейсбук, какво бил видял. Няма такъв мало.....мник. Да взема да направи нещо, че вече ми писна.