105

Сидни Ав$тралия

преди 4 месеца

И при нас гейовете скока е с толкова $$$

104

Качество

преди 4 месеца

До Сифилиско Абсолютно си прав. Аз все още карам Тойота 1996г, директно свален от кораба от Япония. 16та година сменям само консумативи. Кога това качество ще се намери в днешните модели? НИКОГА!!! Искам само ел. стъкла и климатик. Днес 50% от цената на новите автомобили е електрониката.

103

мутра

преди 4 месеца

С този манипулативен репортаж се хващат като удавник за сламка, идва голям спад в цените втора ръка

102

Анонимен

преди 4 месеца

До Иван - Пропускаш и масивният недостиг на чипове, който първо започна 2017, до 2019 вече се усещаше и колите започнаха да се бавят по 3-4 месеца, а ковида удължи този период по 2 години. Порсто никой не си продаваш автомобила, защото нямаше с какво да го смени, освен с друг стар. Така започна да има недостиг на 6-7 годишни автомобли и удари яко по цялата верига.

101

Наре

преди 4 месеца

Аз работя в бранша има застой, всеки се пазари никой не купува в момента, а и Януари е най лош в продажбите, идва спад това е ясно.

100

Анонимен

преди 4 месеца

До До 96 - Да, но аз отговарях на 78, който твърди, че разходите са 4 пъти по-високи. И аз бях с подобна илюзия известно време, защото някак си в главата ми, бяха замрънзали стари цени.

99

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 97 - Бявни? Приятел, най-евтина Tesla тройка удря от 0-100 за 5.4-5.5 секудни при добри условия. Това мжое да е бавно само за някое милионерско чедо или човек, дето играе прекалено много Forza.

98

Иван

преди 4 месеца

Никой ли не се сети, че с репортажа ви манипулират? Увеличението идва от зверската инфлация, а не от търсенето на стари бракми! Именно затова се увеличават драстично и услугите по поддръжката на колите, което няма никакво отношение към продажбите.

97

Сифилиско

преди 4 месеца

Най-големия проблем, е че новите коли не могат дори да стъпят на качеството и минимализма на старите. Трябва ми кола с 5 ръчи и 2 бутона. Нито медии, нито блутути, нито другите им шмекерии ме касаят.

96

До 96

преди 4 месеца

Провинцията е много по-евтина от София. Имотите в София са два пъти по-скъпи, разходите по транспорт, хранене и услуги също са 2 пъти по-скъпи от прованса. Няма място за сравнение.

95

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 95 - Ние имаме затруднения, при мног ниски температура да се топлим, индустирята ни е шега и уж Денков обещава индустирална зона край Стара Загора, но видиш ли, ако 2+ милиона авотмобила мината на ток, някак си, ще се справим ;)

94

Анонимен

преди 4 месеца

Купувайте електрокари, изгодни, бавни и сигурни, точно за града, цяла нощ зареждате, през деня разреждате, чист град.:))

93

Анонимен

преди 4 месеца

До Хмм 78 - Извън наемите и скъпите ресторанти, всичко е с една и съща цена в София и в "провинцията". И дори разликтие в намеите, не са толкова шокиращи вече. Аз още бях с илюзията, че в Пловдив можеш да си вземеш 3-стаен за 250 лева ...

92

Анонимен

преди 4 месеца

При голям дял електромобили изобщо не трябват много мпви ТЕЦ-ове. Престанете да разпространявате тази глупост.

91

Анонимен

преди 4 месеца

До пет 91 - Ако беше 50000 лева, щеше да е супер, ама са по-токова в САЩ. В Германия или България, не мога дори да намаеря модела при официалните дилъри. Най-бликтоо е новия Civic 23, а той е 77 000 лева нагоре. Но си прав - 21 000 лева са ужасно мнго за 13 годишна кола. На мен ми трябваше старата, защото съм нов шофьор, а онея се водят железни. Ама чеснтос е замислям, дали да не си взема нова.

90

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 87 - Тя и да издържи мрежата, всичко вече иска по 150 квч зареждане, че едни ми се мяткат, как и 200 не стигало. Я си представи "бензинджийницата" - спират 8 коли, вкява иска по 150 квч и всяка седи по пон 25 минути. Малиииии ... 1.2 мегаватчаса. И това на една "бензинджийница", дето се прави на "електриджийница". Трябва да направиш кондензатори с размера на къща отдоло ... И пак ще е добре само за първите 8 коли ... ха ха ... Ще ни трябват 5 нови блока и още 2 ТЕЦ-а ...

89

пет

преди 4 месеца

Чисто нова Хонда Акорд 2023 е 50 бона, трябва да си балък да дадеш 21 хил за 13 годишна кола

88

Анонимен

преди 4 месеца

А защо данък МПС в Шoпия е по-нисък от в някои други градове? Говорим за около 25% по-малък данък.

87

Дидо

преди 4 месеца

Още след излизане от автосалона цената на автомобила е вече 30% надолу.В България за 10+ годишни бангий на по 300хил.км искат 50% от цената за нова.Няма как да стане уважаеми.Ще си изгният по автокъщите и ще фалирате.

86

Анонимен

преди 4 месеца

До BMW - Аз не, че не харесвам системите за сигурност, просто карам като баба си и много, ама много рядко усещам липсата им. Да, трябва да ги има, обаче много народ взе да разчита на "системи" и се стига до ***, запсали в Теслата си, мислещи си, че е нещо от Стар Трек ...