58

да

преди 5 месеца

те нямат никаква съвест-бандити, мошеници и тър-теи! ...затуй братушките ги трепят наред!....когато бях преди в киев - навсякъде само надменни пияници, с правени пи-щови!

57

Анонимен

преди 5 месеца

Крайно негодна смесица от поляци, хазари, татари и втора ръка руснаци. -----///----- Не съм знаел, че съществуват и втора ръка руснаци, но щом казваш...

56

Анонимен

преди 5 месеца

До 55, жена ти ти изневерява бе каcкет, какво да стане? Нали все пак понякога трябва да имитират обективност... То и през комунизма така чат - пат са се пускали другарски, градивни критики

55

Анонимен

преди 5 месеца

Обаче има нещо интересно върнала част от сумата а другата вече е изхарчена в някой мол.Още като е пробрала парите се е отправила на шопинг най вероятно.За украинката шопинга е най добрият спорт.

54

Сата НАТО

преди 5 месеца

3500 евро са таман за прибиране. От една страна, жена, която се мотае с 3500 евро и ги губи, не е баш за жалене. От друга страна пък не са и чак толкова много, че да не може да преглътне загубата. Аз ме е яд, че на нейно място можеше и да ги върна...

53

Анонимен

преди 5 месеца

до 51 К'во стана веее, кравар? Нали този сайт бил изцяло про-руски според теб? Що тогава има статия за пияната рускиня отпреди 5 дни ве, кравар? Отговаряй БЪРЗО веее, кравар!

52

Анонимен

преди 5 месеца

Престъпни, надменни, готови на ВСИЧКО за пари - това представляват, и не от вчера. Крайно негодна смесица от поляци, хазари, татари и втора ръка руснаци.

51

Анонимен

преди 5 месеца

Типично за украинката.Парите са номер 1 цел на всяка украинка.Ако питаш някоя украинка за пари ще ви каже една украинска поговорка.Ще ви каже че нейните пари са си нейни,а твоите са си наши.

50

Сата НАТО

преди 5 месеца

Възможно е. Според зависи от настроението.Но мене може да ме съдите, защото не съм бежанец и в нощното шкафче имам около 30 хил лв просто така, за спешни нужди.

49

Анонимен

преди 5 месеца

До 39, каcкет, такива команди "бързо", "мирно" и пр., можеш да издаваш само на жена си, макар че не вярвам и тя да те слуша! А иначе този сайт доказано поднася новините тенденциозно, по начин, по който да се хареса на вас - русофлясниците!

48

Анонимен

преди 5 месеца

До Сата НАТО аре ти като си бежанец и уркоп що не си ходил джиленски като те търси

47

Фитьо

преди 5 месеца

Сещам за оня железничар награден с часовник дето не намерил стотици хиляди и ги предал в полицията.Ако не бе ги предал и го разкрият е предвидено наказание от сто до триста лева.Извофът е,че си зависи от човека.Колко бяха извършени от влака край релсите не си спомням,но този бе събрал над сто хиляди,направо джакпот от тотото.Ако ги бе намерила украинката щеше да Слави България до края на дните си -пари валят в тази държава и никой не ги търси.То,мафията жалби не подава.

46

Анонимен

преди 5 месеца

до 47 Сата Нато, и ти да беше на мястото на жената щеше да си прибереш портфейла, но ако знаеш че няма камери въпреки че не си бежанец, нали кравар такъв? К'во я оправдаваш заради войната, че е прибрала портфейла. То бива да си болен мозък, ама чак толко не бива.

45

Сата НАТО

преди 5 месеца

Когато станете на 67 и сте бежанец в чужда държава, тогава може да я съдите. И, разбира се, най-възмутени са робчетата на Путин, който е причина жената да е в това положение.

44

Анонимен

преди 5 месеца

Видеозаписът годно доказателство ли е?

43

Анонимен

преди 5 месеца

Ето това са укрите.

42

Анонимен

преди 5 месеца

до 43 от 40 Какво искаш да ми кажеш бе? Отговарям на оня кравар с пост номер 38 дето плямпа че този сайт бил изцяло про-руски. Като е според тоя кравар изцяло про-руски този сайт защо тогава писаха за пияната рускиня дето вилняла в магазин в Асеновград, вместо да не публикуват такава статия??? Статията е от 17-ти декември в този сайт.

41

Анонимен

преди 5 месеца

Айде с'я викайте слава украине, мишоци. Ще им ядете попарата на укрите

40

Анонимен

преди 5 месеца

До 40 Е тая пияната рускиня да не е дошла като бежанка държавата да я храни

39

Фитьо

преди 5 месеца

Зависи къде е намерена движимата вещ и по кое време.Ще и вдигнат обвинение за кражба - вътре в магазина,в работно време и е могла да го предаде на персонала.Условна с три години изпитателен срок.Ако бе на улицата чак след седмица става престъпление наказуемо от сто до триста лева глобаa,ако не го предаде на собственика или в полицията.но дори и в градски парк,ако е в час за посещение пак ще е кражба,но не и вечерта,когато хората са се прибрали.