22

мишо

преди 5 месеца

Паметникът набързо го разглобиха а Незаконните Сараи в отманли на догана няма кой да събори независимо, че има решение и обявена обществената поръчка. Строителните фирми си кютат и ги е страх. А паметниците от Историята на България не трябва да се рушат. Много скоро рушителите ще ги сполети същата участ. Набързо ще ги разрушат. Просто такова е правилото.

21

Анонимен

преди 5 месеца

Ако махането на един паметник ще ни оправи да го махат, но едва ли. По скоро някой ще се облажи със освободения терен там, скоро ще стане ясно кой точно.

20

Анонимен

преди 5 месеца

Как да няма заповед. Има решение на общински съвет, има 20 000 подписки има и решение на областната управа. От 3г никой не смее да изпълни взети решения защото някой си в Каспичан ще се разсърди, че някъде в София, някой не иска ръждиви бетонни конструкции и нацепени бронзови статуи с пушки да стърчат в малкото зелени площи.

19

Като ППДБГерб

преди 5 месеца

Искат да се занимават с Паметници и 3 ти Март, нати сега един Паметник! Бойкот на шарлатанине!

18

Оставка бе

преди 5 месеца

Евроатлантическа шайка от престъпници!

17

Анонимен

преди 5 месеца

Имало обаче заповед ,цига.нина КОПЕЙКИН ,да лежи до живот в затвора ,за държавна измяна !!!! Няма прошка ,за руските сви.не рушещи България !!!!

16

Заповедта

преди 5 месеца

е от Козяк сигурно

15

Анонимен

преди 5 месеца

Оф и вас да ви няма по добре Воят на хиените с руски знамена вече ми идва в повече

14

Анонимен

преди 5 месеца

Копейките дрънчат на кухо като паметника на окупатора Всичко е една безумна руска пропаганда Нинова Копейкин Радев и други марионетки Борят се за малкия процент русофили иначе казано на никой не му пука за русия всичко е въпрос за денги и гласоподаватели

13

Майора

преди 5 месеца

Копейкин провери , още от 1993има решение за премахване , а от 2022 решение на НС за премахване! Жалко е да не знаеш това!

12

мак

преди 5 месеца

Оказва се, че този паметник е по-голям проблем от всичко друго, дори от това, че така нареченото бг правителство не спира да дава на укр. и води страната до просешка тояга.

11

Джордж Оруел

преди 5 месеца

Този руски блюдолизец така и не разбра, че това е СДО (Специална демонтажна операция) по закона от 2000 г.,с който комунистическият режим е обявен за престъпен! Трябва ли заповед, за да сваляме комунистическите символи, където и когато ги видим? Много ще се учудя, ако в Германия някой си сложи знаме с пречупения кръст на покрива и не дава да го свалят, докато общината не издаде заповед... Другарят Копейкин май е объркал държавата и сериозно си мисли, че още е НРБ...

10

Анонимен

преди 5 месеца

Нищо

9

Анонимен

преди 5 месеца

До АнонименИще вкарат в тях първо анонимниците - и теб ли те е срам или страх да си напишеш името?Предлагам от сега нататък всички коментари да са с три имена и електронна поща.

8

чака се Заповед!

преди 5 месеца

Всичко да се върне!

7

Стига

преди 5 месеца

сте ни занимавали с този МОЧ , копейките и башсоциалистите да отиват да се прощават и да приключва!! Има поважни проблеми за решаване.

6

Червен каскет

преди 5 месеца

Щом няма, да започват възстановяването немедленно!

5

Анонимен

преди 5 месеца

аххах - много неграмотни тез народните представители бе - решението бие заповедта -аре бегайте копейки

4

Бай Танас

преди 5 месеца

Да бяха наели една бригада от Факултето. Вече щяха да са го претопили

3

ПП-ДБ

преди 5 месеца

Аре бе. Тц тц тц. Станала грешка тогава. Тюх..