248

Спрете асимилацията!

преди 5 месеца

Събудете се и спрете да рушите паметниците ни, ако погледнете събитията и в други държави от източна Европа, ще видите, че събитията с унищожаването на паметта и историята на нашите народи е навсякъде и се провежда асимилация , буквално,, някой трябва да плати за това и всичко да се възстанови! Вече разбиваха домове, нахлуваха в домовете на семействата и с насилие ги завързваха и ги изхвърляха в Русия, само защото са говорили на руски език и не са научили новоизмислените и нововъведени езици, с

247

Спрете асимилацията!

преди 5 месеца

Тези, които са разпоредили снимането на паметника, ще получат наказание. Нашите паметници от източна Европа се рушат, а западни се издигат, забраняват на славяните да говорят родния си език, а в Украйна не само на славяните, а на всички от източна Европа, да говорят на родните си езици, рушат(изтриват) историята и създават нова фалшива и лъжлива история, събарят паметници, не само на антифашисти, а и на хора на културата и други дейности и оставят западни на тяхно място, ТОВА Е АСИМИЛАЦИЯ!

246

няма да търпим

преди 5 месеца

Тези НЕ човеци какво правят в Парламента.

245

Деди

преди 5 месеца

Не бе, Академик, не! Язък че си "Академик", не разбираш ли, че бюджета не е залог на Паметника, а е залог но вашето "башибозушко" решение за този паметник! А мисирките-джурналки не да цитират дословно глупостите ти!

244

Да ви светна!

преди 5 месеца

Учете турски! Ще ви трябва!

243

ВНИМАНИЕ ФАШИЗЪМ!

преди 5 месеца

Българино! На фашистите трябва да бъдат избивани децата!

242

Анонимен

преди 5 месеца

А къде дремахте до сега бе некадърници? Бюджетът трябваше да го приемете още преди 2 месеца, а не да се занимавате с простотии. Долна пасмина! Оставка!

241

THE BEST

преди 5 месеца

То и да въвеждаш е-рецепти не е човешко, но се въвеждат ...............

240

Анонимен

преди 5 месеца

Да не дават подаръци на укрите и ще вържат бюджета .

239

Анонимен

преди 5 месеца

ако въобще има опозиция не трябва да им узаконява ни бюджета , ни конституцията Като седите и им гласувате против само им узаконявате простотиите.Опозицията вън от НС , не като Нинова ама ние ще се върнем да гласуваме в зала щото нещо сме се разбрали .Ало ква опозиция сте бе. Откраднаха ви изборите с измама , продължават да шарлатанстват и вие си седите на креслата за заплатата

238

КУПИЛ СИ ДИПЛОМИТЕ

преди 5 месеца

ТОЗИ ЩЕ ОСТАНЕ КАТО РАЗРУШИТЕЛ НА ИСТОРИЯТА

237

Анонимен

преди 5 месеца

Оказва се, че и цялата акция е незаконна. Няма писмена заповед, не е ясно кой е взел решението, само едни 40 000 за скелето изтекоха по каналите при "онзи, който трябва" и на когото трябва да се взривят офисите...Българският народ е разделен, но този път не ми пука. Много хубаво, че мразя, вместо да прегръщам по коледните празници *** и уфси, които подкрепят вандалския акт. Проклети бъдете!

236

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 275: Всеки който руши паметници го чака съдбата на Бъки Бомбата и на министър 10 %! Господ забавя, но на забравя!

235

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 275: През 2009 г. от дома на Бъки Бомбата, какъвто прякор Бакърджиев носеше с гордост, бяха отмъкнати 180 000 евро кеш. Бившият министър обяви изчезналите пари за "джобни". Евгений имаше зад гърба си два брака и по едно дете от всеки. Втората му съпруга почина от рак само на 25 години, когато той стартираше бурната си политическа кариера през 1990 г.

234

Анонимен

преди 5 месеца

Знаете ли кой е Бъки бомбата? Знаете ли с какво е известен? А знаете ли как умря сам като куче от рак само на 66 години? Вас г-н Денков ви чака същата съдба!

233

Панелен павиан

преди 5 месеца

Тоя мурмел да хваща пътя и да и оди там откъдето дойде....докато все още може!

232

Анонимен

преди 5 месеца

Нечовешкия молец денков,говори за "ЧОВЕЧНОСТ"!!! Този,който заедно със сатрапите си от сатанинската сглобка унищожават безмилостно НАРОДА и ОТЕЧЕСТВИТО ни! Предават националната сигурност и суверинитет на ДЪРЖАВАТА ни по заповед на чуждите им господари! Хвърлят стотици милиони на укрофашистите и хайлазите,а отнеха горчивия коледен залък на пенсионерите!Ограбват народа ни и въртят гюбеци с нашите пари в Шератон! Режат паметниците и историята ни! Безсрамни,гнусни,продажни ибрици! Това е НЕЧОВЕШКО!

231

Не е ли ясно?

преди 5 месеца

До Анонимен 270: И каквото му е доброто на Денков. Добър е само в приказките.

230

Малко за политика

преди 5 месеца

А провалянето днес на заседанието на парламента заради неявяването на работа на депутатите на ПП-ДБ-ГЕРБ-ДПС какво беше? Денков веднага смени плочата и вече не казва че това е било нередно, а само, че парламентът трябвало да навакса пропуснатото. Трябва да му се признае на Денков, че е доста добър в спекулациите.

229

Анонимен

преди 5 месеца

Най-добрият премиер когото сме имали...