38

Милиардер

преди 5 месеца

Не 7 дена пъпрва смяна. Пеут г. работех на смени. Първа, втора и нощна. После пък, само дневни и нощни, по 12 часа. Специалниет за са приятелките ми от Инвестиционната банката АД. Много са готини, секси и хубяави, но си имат охранител.

37

Финансист

преди 5 месеца

Когато чорбаджиите се вдигнат, бюджетниците да си броят стотинките.Както и тези от БНБ-то им. Честита 2024 г. на тези от Народното им събрание.

36

Българин

преди 5 месеца

Специални поздрави за приятелките ми от Първата Инвестиционна банка АД. Те са толкова красиви и секси, а и професионални банкерки. Винаги ми казват заповядайте, а дори и стотинки ми връщат. ЧАК РАК ЛА ДЕ. ЧЕСТИТА 2024 Г. Подаръците ще са друг път. БИЗНЕСЪТСИ Е БИЗНЕС, а аз просто съм най-добрият. С Довмерие се правят нещата. Парите и милионите.

35

Премиер

преди 5 месеца

Връщаме се към родните места, а те не кса нито в Румъншия, нито в Северната им Македония. Дори и в Учиндол не са. Тя си ни е нашата и родната. Страната и областта ни. Тази Ловешката. Много приятели имам там. Както и роднини. Там съм израстнал, а не като дебелия Пеевски, който не знае от къде е. Иначи, дупето му е доста добро. ПОЛИТИЦИТЕ.

34

МИЛИОНЕР

преди 5 месеца

Наистина не жалим за нищо. Така са ни учили. Никой и нищо, не ще ни отнеме обичат и любовта на хората. Просто защото, ние сме си от най-обикновените, въпреки и БОГАТИ. Верни ще сме си до гроба. Той е част от живота ми. Както и аз от неговия. Той е просдто, чорбаджи СЛАВЬО. 40 г. е работил като шофьор. Аз съм работил нещо друго. Но съми шофьор катжо него. С песнита на МАРКОВ.

33

Баба Райка

преди 5 месеца

Не разбирам защо пишете за някакъв си Денков. ЧЕСТИТО ПЕНСИОНИРАНЕ, чорбаджи РАДОСЛАВЕ. За мен си и просто Славьо. С песнитена Владито Марков. Да си жив и здрав, г-н Тодоров Николаев. Ами, братовчеди сме с него. Оставете ги гези мъки за политиците. Те са си техни. Ние просто не ЖАЛИМ. За никого и за нищо.

32

Анонимен

преди 5 месеца

Народа селски няма как да понесе да имат лидър Академик. Те си искат мутра селска Банска. Да си ги лъже и бие. Да им дава 50лв. на Коледа и те да подскачат от щастие. Искат си Комунизъм за да работят за жълти стотиники.

31

Анонимен

преди 5 месеца

Полицаи симпатизанти на паравоенни. В България има над 30 хиляди паравоенни.Какво направихте с тях?Динко се прави на шериф. Има много подобни шерифи в България.И никой нищо не им прави. Да не говорим ,че полицията си пази мафиотите..Какво стана при случая с катастрофата до хотел"Хемус"? Кой беше чадъра на наркоса бивш футболист? Полицията естествено.ГЕРБ не са на власт и излизат блатните проблеми на България. И Ние сме ЕС и искаме Шенген и Еврозона?ГЕРБ-Мафия

30

Анонимен

преди 5 месеца

В България трябва Лустрация, гонене до дупка на агентите на Руската номенклатура и всички които не могат да декларират от къде имат пари и имоти(движими и недвижими) да им се прибира. В полицията има по-големи престъпници от тези провокатори-протестиращи. Те са взели дребни суми в сравнение с хора от полицията, службите ,прокуратуратя и съда. Това са проблемните хора на България, а на хулиганите. Хулиганите са ни най-малкия проблем в държавата. Полицаи мафиоти.

29

Мин.-председател!?

преди 5 месеца

Това е подобие на нещо си! Този човек е човек без морал - стана професор, когато беше министър на образованието в служебен кабинет и академик по време когато беше министър на образованието в кабинета Петков!? Освен това е и страхливец, не е в състояние да вземе самостоятелно решение без да му наредят!

28

Пълни глупотевици!

преди 5 месеца

Само и само да не говори за заплахите от Кирил Петков към двамата министри, които за сега са си признали! Защото е сигурно, че има и други заплашвани!

27

Боби Михайлов

преди 5 месеца

Наздраве, Денков!

26

Анонимен

преди 5 месеца

НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ ЗА ИЗПЛАЩАНЕ НЯКАКВА ЧАСТ ОТ ОТПУСКИТЕ НА СЛУЖИТЕЛИТЕ НА МВР

25

Анонимен

преди 5 месеца

Това, че полицията започна да се обръща против тях е добра новина.

24

Анонимен

преди 5 месеца

До 23 Що бе, в 7.30 ще е супер актуална - ей го къде е :)

23

Анонимен

преди 5 месеца

"Получих информация и за сигнал от организацията "Боец" към прокуратурата за действия на конкретни полицаи, които демонстрират симпатии към чужди паравоенни организации, и отправят заплахи към конкретен министър в този кабинет"---------------------------Оставете полицията да си върши работата!

22

Върл демокрад

преди 5 месеца

Демокрация и свободно изразяване! Много по-важно е че имаме банани и гъспапир.

21

Анонимен

преди 5 месеца

Оти бако до Щутгард по облекло каквато такова и то бако може да успееш да направиш дуо престиж.

20

Анонимен

преди 5 месеца

това през посолството ли е станало?

19

Да

преди 5 месеца

ОПГ МВР.