114

Анонимен

преди 6 месеца

Украинците които се представят за бежанци може би подготвят те взрив в Европа защото не са започнали работа и децата им не знам дали ходят в Бг училище ?

113

Анонимен

преди 6 месеца

Крадеца вика дръжте крадеца. Взрив на балканите готви САЩ защото той води война в Югославия по предварително изготвен сценарий какъвто се видя и в украйна и зеленски много добре знае това.

112

Анонимен

преди 6 месеца

Всеки ден ни заливате с една и съща глупава пропаганда !

111

Анонимен

преди 6 месеца

направо се удивлявам как пишете глупости и обръщате внимание на този Н--к--Н , изобщо не сте в час ...има и други източници на информация ...и то западни

110

Българин

преди 6 месеца

Абе защо като пиша в русофилски Ютюб канали след 10 минути ми изтриват коментарите, а тука руските бот ферми си спамят на воля? Защо сме дали свобода на слово на тези, които не дават свобода на слово?

109

Венелин

преди 6 месеца

Криза на Балканите има от повече от 100 години и няма да приключи, докато сърбите държат окупирани български територии! Същото важи и за Македония. За съжаление, България се управлява от продажници...

108

Анонимен

преди 6 месеца

Не е нужно някой да застава и да го казва. Русия се опитваше на няколко пъти да разпали конфликт между България и Македония. После България и Сърбия. Само някой, който се е закопал дълбоко в някоя пещера не го вижда. А цялото нещо се дирижира от Москва и Вашингтон. Имат договорка. И двете страни печелят яко от тези конфликти.

107

Анонимен

преди 6 месеца

От този да сте чули нещо вярно? Няма и да чуете. Пропаганда и лъжи.

106

Анонимен

преди 6 месеца

115, ЦИВИЛИЗАЦИЯТА СЕ ЧИСТИ ОТ ВЪШКИ, а дървениците налазиха регресиращите и затъващи Париж, Лондон, Сеул.

105

САЩисан вие на луна

преди 6 месеца

До Анонимен 120 Вярно, опържили са ви високоточно мозъка..ама споко не си сам, хохлите и те редовно ходят на солариум със Слънцепек ТОС А в Адеевка.

104

Анонимен

преди 6 месеца

Американските високоточни оръжия пържат руските бойни машини и оземляват руснаците при Авдеевка ! В Кремъл 5 пари не дават колко москали ще ритнат украинската камбана, така че ще ядем украинско жито и царевица, наторени с КРЕМЪЛ БИО, есенцията на украинските бойни поля ! РУСОФИЛИ, ЯЖТЕ ЖИТО И ЦАРЕВИЦА, НАТОРЕНИ С КРЕМЪЛ БИО И ЗА ЕДНА НОЩ ЩЕ НАУЧИТЕ РУСКИ ЕЗИК !

103

До Аз

преди 6 месеца

Май забравяш, че и Сърбия е на Балканите !

102

Захарова

преди 6 месеца

Това не е вярно, както не беше вярно и че Русия ще нападне Украйна ! Хайде кажете кога - кажете точният ден и час, кажете де.. !

101

Военен брокер

преди 6 месеца

Това беше днес преди срещата на Пин и Байдън. Днес Китай се обясни в приятелство на САЩ. въпроса е кога войната ще приключи ако Китай скъса с Москва ако не последва мир...

100

продажници има

преди 6 месеца

АКО БЪЛГАРИТЕ СЕ ПОДДАДАТ НА ПРОМИВАНЕ НА МОЗЪЦИ, КАКТО СЪРБИТЕ, ЩЕ ИМАМЕ ПРОБЛЕМИ

99

Без паника, моля !

преди 6 месеца

ЦИВИЛИЗАЦИЯТА СЕ ЧИСТИ ОТ ВЪШКИ И ДИКТАТОРИ !

98

Анонимен

преди 6 месеца

Ами прав е! Русия с това се занимава, да подклажда конфликти в горещите точки за да отвлича вниманието от агресията си в Украйна и да печели от конфликтите.

97

Анонимен

преди 6 месеца

Кремъл не жали мaтpялa! Биха германците и ги гониха до Берлин, трасирайки пътя с 20 милиона руски тpyпa и то със спонсорството на САЩ и руската зима!

96

Анонимен

преди 6 месеца

Русия печели убедително дезинформационната война, а укрите млатят в реалния бой! БООЙ, БООЙ, БООЙ!!! УУДРИ, УУДРИ и после пак и още и пак и пак! Хубави новини от Украйна постоянно долитат, въпреки че руснетата получават три пъти повече оръжие! Украинския дyx не ще бъде победен!

95

да

преди 6 месеца

зеления плъх съвсем е изкрейзил! ами побъркал се е горкия, украйна си отива, нищо не може да я спаси!