106

Василев

преди 6 месеца

До Софиянец!А не искаш ли да работиш за голяма българска компания,или вече аутсорсинговия ти промит мозък не може да приеме факта, че българска компания може да е работеща и конкурентна на западните???Агент Манди Шийлдс!ЦРУ!!!

105

Тодор Живков

преди 6 месеца

Вкусни ли са бананите?

104

АнонимеН

преди 6 месеца

До Василев/ АКО ЩЕ ДА ИМА И САМО 1% ИЗБИРАТЕЛНА АКТИВНОСТ ИЗБОРИТЕ НЕ СЕ ОТМЕНЯТ! СПАСЕНИЕ ЗА ВАНЯ ПУТИНУВА СТОЛИПИНОВА НЯМА ! НЯМА СПАСЕНИЕ И ЗА ПАМЕТНИКА НА СССРМОЧАМ !

103

1234

преди 6 месеца

До Анонимен 89четете бе хора: чл. 3 от ИК - "гласуването е задължително"

102

Анонимен

преди 6 месеца

При моята машина нямаше никави проблеми. Ако има проблемни машини, нека тях да спрат, не всички.

101

Един бягал към Русия

преди 6 месеца

Но като го хванали вместо във затвора го вкарали във центъра за психично здраве ( лудница ) !

100

Ха ха ха ха ха

преди 6 месеца

В деня за парламентарен контрол ще е голям сеир, дано да го дават по телевизията! Всеки ще скача да обвинява всички останали.

99

Централната

преди 6 месеца

Ибрикчийска Комисия решава съдбата на православна България и човешката цивилизация която съсипа и счупи държавата със сарайската демонокрация на махараджата от КПП-Ростенец.

98

Анонимен

преди 6 месеца

Не е утвърдена Термо-хартията! Повърхностният лак задръства печатащата глава! Къде е Института по Стандартизация?

97

Василев

преди 6 месеца

Агентът от ДАНС е докладвал на премиера , че статуквото и геостартегическата сглобка е под заплаха, защото изборите стават нелегитимни тъй като се очакват да гласуват по-малко от 30% , което е истината и се забраняват, защото ще лъсне истинската картина с машините!Това е истината селяни прости!Агент Тони Веласко!ЦРУ!!!

96

Българин

преди 6 месеца

Ние българите мразим Русия!

95

Мой

преди 6 месеца

Варна не може да реши, Русия или Европа.Корупция или Законност.Половината ходим на море в Гърция. След още 4г от същото и дори Варненци ще ходят на море в Гърция.Там водата е чиста..

94

Василев

преди 6 месеца

Най-голямото изкуство е когато започнете да мислите че Ваня е опозиция на Васко и обратно, но отзад ги подпират едни и същи икономически субекти и олигарси!и В този цирк се слагат и подправките с машините и става най-съвършената манипулация!Животът е жесток!Агент Кларк Гейбриъл!ЦРУ!!!

93

АнонимеН

преди 6 месеца

ВАНЯ ПУТИНУВА СТОЛИПИНОВА Е БЕЗСИЛНА СРЕЩУ МАШИНИТЕ :D

92

Сандо

преди 6 месеца

О, принтерите се гъбаркат

91

АнонимеН

преди 6 месеца

МАШИНИТЕ ПУСКАХА ПРАЗНИ РЕЗУЛТАТИ В НАШАТА СЕКЦИЯ :D ТОВА Е ЗА ДА МОЖЕ МАШИНАТА ДА ГЛАСУВА ПРАВИЛНО В СОФИЯ :D ВРЪЩАТ СИ ЗА ТОВА, ЧЕ НЕ МОЖАХА ДА ПОСЛЪЖАТ НА ПЪРВИЯ ТУР!

90

До Около

преди 6 месеца

А около мен всички са срещи ГЕРБ, ДПС и БСП.

89

Василев

преди 6 месеца

А забравихте ли че беше задължително гласуването и пак не сработи, или сте малки селянчета дошли в големия град без никакво покритие с големи претенции и без никаква култура да дебатирате???Агент Линда Първати!ЦРУ!!!

88

Анонимен

преди 6 месеца

Принтери за десетки милиони,ползвани 10 тина пъти и вече не работят. Кой ще ни обезщети сега. Кой ще глоби мафиотите от Сиела. Междодругото да им разследват далаверите и с книгите дето издават. Имат издаделство спечелило конкурси по европрограми за отпечатване на книги за милиони договори. Уж да стимилират четенето с евтини книги. И там са големи далавери и батак. Запознатите знаят за какво става дума

87

Анонимен

преди 6 месеца

до 100 В демокрация сме ве, бра'чед? Не могат да те накарат да гласуваш ако не искаш. Чаткаш ли? Това да не ти е комунизма при бай Тошо където задължително плащаш ергенски данък? Ти даже не знаеш какво означава ергенски данък.