41

До 30

преди 7 месеца

Нямало как няколко чаши да го докарат до инфаркт !?! Навън 45 градуса жега, в 2 часа слънцето напича и нагрява пясъка поти до преминаването му в стъклено състояние, нашия вече е дегостирал половината асортимент на Винпром Пещера! Верно няма как чашките да са виновни... наркотик ще да е.

40

баба Пена

преди 7 месеца

За пияните требе да има специална спешна помощ - с колело. Когато стигне медика оня може вече да е изтрезнел. Не е честно да заемат линейките който трябва да спасяват живота на хора който имат нужда а не на такива дето са се напукали здраво

39

Анонимен

преди 7 месеца

Ами даваме им освен безплатен ресторант у безплатен хотел на Първа линия и по 1420 лв джобни. Що да не изпие 8 мастики и кво още беше там ..

38

баба Пена

преди 7 месеца

То на алкохола му е все тая къв е бил, марсианец ако ще да е. Яко пиячка и после къде ми е главата. Да си одят и да се напиват и англия и у германията.

37

Този

преди 7 месеца

Окраинец ли е бил?

36

Извод

преди 7 месеца

Някой се напил като npace и за да го спасяват, два часа няма да са на разположение за други пациенти, които може наистина да се нуждаят от спешна помощ поради сериозен здравословен проблем, а не заради пиянство. ПРЕДЛАГАМ такива пациенти като пияндето да си плащат спешната медицинска услуга плюс глоба заради това, че са задържали линейката толкова дълго време. Когато реши да си прави кефа, човек трябва да преценява последствията и да не ощетява други хора.

35

баба Пена

преди 7 месеца

Ако искаш да си починеш убаво нема да дойдеш на Слънчака ами ще идеш по на юг, така 400-500км, малко по гърция, турция а защо не и испания, някой остров. На слънчака немой да почиваш, постоянно английски и немски пиянки викат и пеят цела нощ, после малко балони вдишват и става като в зоо градина

34

Пияница

преди 7 месеца

Едва ли е получил инфаркт от тоя инцидент с няколкото питиета. Тоя сигурно системно си е съсипвал здравето и просто в тоя ден си е стигнал лимита. Разбирай - злоупотребявал е с алкохола ежедневно. Аз навремето изпих един литър водка и да - вкараха ме в спешното, но не заради опасност от инфаркт а щото е вредно за мозъка и можеше да стана бавен. От тогава не съм пил, това беше преди 20 години

33

Анонимен

преди 7 месеца

Тоя сигурно е обикалял по кофите да търси останали бутилки и квото намери под ножа :D

32

баба Пена

преди 7 месеца

а инак туристите идват у БГ единствено и само за да пият на макс, иначе за какво ще идват. После ги гледаш тоя паднал от 8мио етаж, мислел се за батман, другио потънал при рибите мислел се за подводница и все наквасени здраво. В БГ то пиячката е евтинка не е като у Германията

31

баба Пена

преди 7 месеца

Хората не ходят по доктори и после викат - аз съм здрав нищо ми нема. Като отидот по некое време и малееее- сърцето хлопа, язвата налице, кокалите скърцат, вените запушени, холестерола и захарта на макс и после здават багажа на плажа, защото не знаят че са зле

30

НАРКОС

преди 7 месеца

Най-вероятно са му сложили наркотик в питието, защото няма как няколко чашки да са причина за инфаркт.

29

Не зная какъв

преди 7 месеца

екип може да спаси подобен човек. Бил е достатъчно безотговорен към себе си да поеме толкова алкохол, а после екипите виновни излизат.

28

Анонимен

преди 7 месеца

Коняк, коняк се пие за сърце. Ама като го е пропуснал коняка, и става белята.

27

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 26 Ако си пил равномерно цял ден на плажа, примерно 8 часа, 4 литра не са чак толкова много. Онлайн калкулатор казва, че в края на деня ще си с 1.1 промила(90 кила тегло). Даже колата няма да ти вземат, ако караш.

26

Анонимен

преди 7 месеца

Веднъж изпих две 2 литрови бутилки бира , за цял ден на плажа .Не знам на колко се равнява .

25

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 4 "трудно си движи лявата ръка и левия крак" Дано е успял навреме да си го премести в десния крачол.

24

аз

преди 7 месеца

Do 5. Да е жив и здрав баща ти, но той нищо не е работил, че да е болен. Партийните секретари нищо не работеха, само слухтяха и доносничеха и сега са максимални пенсии.

23

Анонимен

преди 7 месеца

Алкохола обезводнява и вдига кръвното, нормално е да припадат в горещините на плажа :))) Дрогата всъщо вдига температурата на тялото, но наркоманите не ходят на плаж :)))

22

Анонимен

преди 7 месеца

От дете плувам и имам отношение към морето и вълните. Отличен плувец съм, дори не 10 или 20 пъти съм карал сърф на океана (още се уча). Нашите вълни и моренце са като детска играчка спрямо океана. Но коцкарите и всезнайковците са навсякъде. Те се имат за по-велики от морето. Иначе не крия, че с приятели прекаляваме с бирите на плажа, но след това никога не влизам да плувам прекалено навътре, еле пък при вълни.