23

Анонимен

преди 7 месеца

Ето бре ,ето!А после като ги застреля наякой полицай и майката-шведка реве по телевизора,че не бил такъв синът и.А сега де?!

22

Аман от ке-лемета!

преди 7 месеца

На такива трябва да им се насинват задниците о време. Все тая от какъв етнос са боклучетата. Иначе после мама-цоцолана ще реве по телевизора когато някой полицай и застреля ***

21

Анонимен

преди 7 месеца

Тази скъпотия и безпричие много нрод гладуват.през соца върнех десет шишета и си купех половин хляб 5кренвиши бира и суха паста сега неможе да купиш нищо.Да ви еа свободата и демокраДцията!

20

В.Узунов

преди 7 месеца

Е па да я бяха обрали не на спирка , у дома и ако ще се почувства по добре

19

Анонимен

преди 7 месеца

Ромулани от Клингон са сигурно,трябвало им е пари за нафта на летящата чиния!

18

Eeee

преди 7 месеца

По колко деца имат вече малолетните обирджии

17

Анонимен

преди 7 месеца

Тепане му е майката.натават вълчи глдни втемена за пет лева ще ви убият.

16

Бонусите

преди 7 месеца

Ако имаше повече доноси нямаше да е така!

15

Полицаите,

преди 7 месеца

Стреляй на месо! После нека се жалват.

14

Анонимен

преди 7 месеца

До УжасА МОЛЯ МОЛЯ- ПЪРВЕНСТВО ПО УЖАСИ ДЪРЖАТ ЧЕРВЕНИТЕ И ДРУГАРЯТ РУМЕН ГЕЧЕВ КАТО МИНИСТЪР НА ИКОНОМИЧЕСКОТО РАЗВИТИЕ- 2.1995/2.1997Г- НАПРАВИХА ИНФЛАЦИЯ НАД 2400%- ЗАПЛАТАТА МИ ОТ ТРУДОВАТА КНИЖКА ЗА ЯНУАРИ 1997Г 124500ЛВ, СЛЕД ДЕНОМИНАЦИЯТА ОТ НОИ С ПИК- 12.45ЛВ- ХОРАТА УМИРАХА ОТ ГЛАД- НИЕ СЪС ЗАПЛАТИ ОТ 2/5 ДЛ- ЧЕРВЕНИТЕ РОЖБИ НА КРЕМЪЛ- ОЛИГАРСИТЕ ОКРАДАХА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ- Е ВИЖ БОРКИНЯТА ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ СИ КУПИ ИНПЕКСА ЗА НЯКОЛКО ХИЛЯДИ АКТИВИ ЗА МИЛИОНИ.

13

Анонимен

преди 7 месеца

през 80те в Люлин това си беше ежедневие. Като малки се прибирахме по всевъзможни тъмни улички да не ни "тарашат" големите, и на никой не му пукаше какво се случва. А сега - чак в новините излиза. Разглезен свят...

12

И възпитателните

преди 7 месеца

мерки на прокоратурата, ще са да ги пуснат, защото са малолетни и непълнолетни и не подлежат на наказателна отговорност... Родителите също не ги наказват и тези същности, следващия път ще пребият и ограбят някой друг човек...Голяма правосъдие няма що....

11

сигурно

преди 7 месеца

двамата са разстреляни в гърба . Насилието се засилва . Кабинета не се справя . Лаеше против изтока . Сега стачка . Тримата олигарси искат не среща , а оставка . Лошо . Пуберите слагат черна тениска и обикалят да кряскат . Тея полицаите са ги спряли , да не умре някой от сърце .

10

Анонимен

преди 7 месеца

"Събраните материали по образуваното досъдебно производство са изпратени в Софийската районна прокуратура с мнение за налагане на възпитателни мерки спрямо извършителите" - късно е за възпитателни мерки. Трябвало е още като ги хванат бащите им(ако имат такива) или полицаите да им теглят по 1 кютек пред очите на всички, пред блока. Мен бака ми като ме хванаха да крада в детската ме би повече от боксова круша. От 6 годишен не пипвам. ;)

9

Честита Промяна

преди 7 месеца

Дайте да мислим как да помогнем на Украйна по-добре!

8

Анонимен

преди 7 месеца

БРАВО НА ПОЛИЦИЯТА!

7

Анонимен

преди 7 месеца

Хайде сега родителите да понесат отговорност за действията на очевидно зле възпитание си деца

6

Анонимен

преди 7 месеца

Промяната дойде другари.пазете жените и децата си въоръжавайте се идват стршни харвардски времена.

5

до патриот

преди 7 месеца

Ами ако се окажат българчета хулиганчета..., а така всички ще си мислят, че са ромчета! -)))

4

Анонимен

преди 7 месеца

България е на първо място в галактиката по брой шуробадженакорушветчийски корумпирани трудоустроени морално разложени селинчита,на глава от населението. А резултат никакъв, освен престъпност до небесата. И обикновено престъплението така е оформено документално и такива доказателства са събрани,че само луд съдия би издал осъдителна присъда .