58

Dian

преди 15 години

Borisov e prav..Stanishev nishto ne e napravil..az lichno chakam Boiko da napravi neshto..

57

преди 15 години

Iskash socializam znachi - pri nego imashe smurt! Pri demokraciata prestapniciote izlizat vinagi na svoboda!

56

mainata

преди 15 години

mainata koi shi ni krade sviknahmeiskame smyrtiskame smyrt po btvbig brother ne ni zadovolqwaiskame smyrt

55

Доню Донев

преди 15 години

комунизма и ционизма са създадени от Мойсей Хес и оставени на Маркс и Херцел за доработване и разпространение с цел объркване и подчиняване на гоите и обикновенните евреи/. А настъпващата финансова криза ще размести пластовети и ще преструктурира много неща, вклячително и тях.

54

преди 15 години

германката е приличала сигурно на Ангела Меркел - при вида на която дори Хитлер ще се обърне в гроба....

53

Доню Донев

преди 15 години

Написах отговар на натегача *** 27, ама се оказа, че имало и по-големи ***, които бързо барзо ми изтриха отговора. Е какво, аз пак ще го напиша, давидим дали и след колко време ще го изтриете.Да, през смях /ха-ха-ха/ се обръщам отново към натегача *** 27 "натовец". Ей, нещастнико, неправилно размахваш баданарката и клепаш не където и не както се очаква от тебе, така че голям келепир няма да докопаш. Макар че и това ти е много - нали сега си о кей, преди беше хорошо, а още по-преди гуд... е, добре няма да си никога, защото никога няма да си истински българин, но гтоляма работа - лапане му е майката, по-добре доволна *** пред пълна копаня, отколкото страдащ човек българин, нали и преди, и сега така те учат. Хубаво си се поанонимчил на натовец, но я кажи какъв натовец беше преди 1989 г. и с какви конкретни дела. От друга страна ми е много интересно с какво ви поят натовците, че ти изглеждам най-малкото раздесеторен? Ей, ***, аз не съм 3, не анонимнича, името ми е истинско, случва се понякога да използват моето име за да пишат елементарни глупусти и свинщини, но то си личи когато го правят по ниското им ниво. А иначе аз съм репресиран николапетковист от репресирано семейство и следователно антикомунист, аз съм учен и следователно не съм дърдорко празнодумец, аз съм христианин и следователно антиюдеофарисеоталмудист и т.н... Да, не съм антируски, но и преди и сега бях антисъветски. А и Русия е част от протобългарското дело и въпреки лутанията и грешките и все повече се христианизира, а идеологията на управляващата и партия се базира на Солженицин. Но какво ли обяснявам - то, както казваха навремето хамалите, да е х.й, че да му го набие някой, ама то ъкъл, не става.А като гледам кои са ти политическите кумири, отново избухвам в смях - Костов и Борисов! Ама те са си деца и хрантутници на БКП, да не говорим за жените с които са живели и живеят. И какво прави в момента Борисов? - поредния клонинг на БКП, нещо, което преди правеха такива като Костов. Така че те са си лика прилика със Станишев. Като инициатор и съосновател на едно областно СДС /преди СДС - София/ наживо видях какво и защо става и въпреки последствията не само се дистанцирах от порочните псевдодемократични процеси, но дори им се противопопоставих. Дори лафа, че БКП се е разцепила на БСП и СДС тръгна от една моя статия в "1000 дни" от 5 юни 1992 г.Всъщност като сте такъв бойковист, защо не подкокоросате Борисов да се възползва от предложението ми преди повече от 2 години за отпадъците /а може и за ред други/? За 10-тина милиона лева за няколко месеца София ще има сметище за повече от 10 години. Ама пак се увлякох - занимавам те с конкретни неща, а ти най-вероятно нищо не си сътворил реално /мацането с баданарката не се брои/.И малко сериозно, но до 28. Евреите са различни /дори иерусалимски еврейски професори спорят какво е това евреин/ и не са единни. Комунистите и ционистите между тях само доминираха или доминират /и това е нормално, защото к

52

a germankata na o e

преди 15 години

a germankata na ko e prili4ala

51

преди 15 години

Такива като странджата трябва да бъдат скопявани като прасета - това не са българи!

50

преди 15 години

Показах снимката на ББ на гостуваща ми германка с въпрос, на какво й прилича.Отговорите:1.Касапин2.Спортист - борба или кеч3.Артист/!?/ - заради прилика с някакъв посредствен германски такъвКато разбра,че е политик се смя /недоверчиво/, като й казах, че ще ни управлява се СМАЯ!!!

49

СТРАНДЖАТА

преди 15 години

Ако смяташ,че българските интереси включват близането на рускиз.а.д.н.и.ц.и си е твой проблем и си ближи сладоледа.Нещата,закоито пиша по долу не са неизвестни,ти просто си невежа.За разлика от теб,аз се смятам за патриот и никога не съм писал срещу България...и се разбрахме да почваш да четеш...

48

преди 15 години

Стъранджата е отдавна известен антибългарин - пише редовно по форумите срещу България и българските интереси!

47

zztop

преди 15 години

Бойко,Бойко!Намери ли си майстора,Бойко?Ами то твойто не се трае,бе!Ти само от *** дето не си потекъл още?!И то все едно и също...Айде свивай байряка,доизборите има още много ами вземи се позавърти малко из града па си изчисти *** и фърли някоя лопата асфалт тук-там.Айде!

46

............

преди 15 години

и това всички го знаят !!!Стига вече глупости !! И Бойко , и Иван Костов и Червените са *** !! Не се хапете за явни неща!!

45

преди 15 години

СТРАНДЖАТА - всички знаят че си една продажна форумна пу**а, така че не се напъвай да измислиш нещо ново и неизвестно досега! :-)

44

СТРАНДЖАТА

преди 15 години

Ало,момченцето,което преди малко е прочело нещо за Петко войвода - хубаво е,че си се сетил /макар и много късно/ дапрочетеш нещо,но има и много други интересни неща за четене: - Върни се малко по назад,когато капитан Петко войвода е бил на една годинка- тогава един велик българин Неофит Бозвели,затоваче се е борил за самостоятелна българска църква е бил изпратенна заточение по изричното настояване на руския посланик в Цариград Титов и след три години той умира.- Същото се случва и на неговия съратник Ирарион Макариополски/борил се също за църковни права/,но този път по настояване надруг руснак - следващия посланик в Цариград - граф Игнатиев,когото много заблудени смятат за приятел на България.- Прочети за отношението на Русия към Съединението и тогаваще имаш право да говориш.- Прочети още за Захари Стоянов и Стефан Стамболов - след товами се обади и ще ти препоръчам още много неща за четене,щом си толкова любопитен.А до тогава ще мълчиш и ще слушаш,а думата- "трябва" ще я казвашсамо на жена си и на баба си...

43

преди 15 години

Типично за комунистическата иделогоия е да не отоговаря на въпроси и да изнася вътрешните проблеми навън! Така направи преди много години и кастро, като изпрати един идол - Че гевара на сигурна смърт в Боливия - за да си реши вътрешно партийните проблеми в Куба! Има много привърженици на БСП, които много искат да докажат позициите си, но з асъжаление това се постига със знания - четене, нали разбирате?! за съжаление на всички вас, господа и дами комунисти, нещата сега не стоят така, както в периода 39-а - 45-а година! Вече няма мандри, които да ограбвате, няма стражари, против които да стреляте, няма даже и монархия! Има просто един див капитализъм, както през 20-те и 30-те години в САЩ: има мтри, убийства, контрабанда, мафия, сводничество, проституция и т.н.! И тези "екстри" на ежедневието ни не се премахват с пламенни речи, развяване на червени знамена под Бузлуджа, и пеене на песни от фестивала "Ален мак"! И изобщо не ви прави впечталение на всички вас, че докато вашия идол СтаниШеф ви прегръща, целува и говори бесзмислици, зад гърба му, и за д вашия партийните ви "величия" са се превърнали в тези диви капиталисти, герои на "Капиталът"! истината винаги боли! И само ако човек е достоен, образован и честен към себе си, незаслепен от партийни доктрини и демагогии може да види тази истина! Но за вас, господа червени кардинали това е невъзможно!

42

преди 15 години

37, вие комунистите винаги така сте действали през цялата си гнусна история. Доказа го с думите си, които са малко или много перифраза на ЛЮБИМИЯ ВОЖД: "Има човек, има проблем, няма човек, няма проблем". Умирайте по-бързо ако обичате, че видяхме "любимата" партия до къде ни докара. А на нас нормалните хора все пак ни се живее без *** като комунистите.

41

преди 15 години

39 - тези първите са доста по-малко....

40

преди 15 години

е с какво пък бат ти Бойко изпъква над Станишев? с тънкия си врат ли?

39

анонимен

преди 15 години

се делим на две категории 1. Власт-респективно париимащи и 2. Власт и пари нямащи... Другото е ала бала...