169

до 182

преди 8 месеца

И кой си ти и къде живееш че се изказваш с такава увереност - някакъв познат на роднина на твой колега казал това онова и ти си вече с оформено мнение? Аз говоря от личен опит - Торонто е сред 10 най-добри градове за живеене. А ти къде живееш - Тутракан, Долна Оряховица, Полски Тръмбеш? Стой си у *** и не коментирай цивилизования свят.

168

ИСТИНА

преди 8 месеца

Към 181 значи си много заблуден, а сексуалното образование, а това че ще развратят децата ти, това че ще станат наркомани и профани. Какво учат децата ти не знаеш една книга през живота си не са прочели, учили лъжец! Най важни за спокоен живот са доброто здравеопазване и образование, а твоите деца ще растат с психични и сексуални отклонения наскоро един колега от БТК също тъй като тебе се хвалеше пък детето му завърши училище и се самоуби...

167

Емигрант

преди 8 месеца

Аз живея в Торонто и нямам намерение да се връщам в България, нищо не ме свързва вече с тази загубена територия, имам 2 деца, които се учат добре, парите стигат за всичко - коли, къща почивки, финансовата сигурност и стабилност са най-важни за спокоен живот, тук се чувствам истински удома.

166

канадец

преди 8 месеца

Канада има 10 провинции и три територии. Аз живея в Монреал където е обаче е по-различно от в Квебек. Има много имигранти от цял свят, но се разбираме и живеем добре. Не сме алчни като американците, повече пътуваме и се забавляваме. Парите са достатъчно има много безплатни услуги образование здравеопазване. Не съм чул някой да иска да се връща и то в България, а по-скоро да съжалява защо не е дошъл по-рано.

165

Златка

преди 8 месеца

Защото са социалисти а.к.а. Комунисти затова не са и няма да бъдат икономическа сила!

164

анонимен

преди 8 месеца

при 90%пияници и наркомани е няма как да има добра икономика

163

Лекар ихтиманец

преди 8 месеца

След Трюдо нищо няма да остане!

162

Анонимен

преди 8 месеца

от Канада и САЩ вече нищо не става..

161

американец do 171

преди 8 месеца

емиграцията в Щатите и Канада не е за всеки! Особено за бг тарикати!Топки трябват за да живееш и работиш тук!

160

Анонимен

преди 8 месеца

Какво ще рече не е !? Държавата е в 10-ката на най големи икономики и е държавата с най-малко население в десетката .Доста по трудно е да се обясни защо Русия не е - страната с най много земя и природни ресурси а е с икономика сравнима с щата Тексас , но когато корупцията е държавна политика и парите се наливат в 2 града и шепа олигарси - така е.

159

американец до 164

преди 8 месеца

колко пъти да обяснявам; визите няма да отпаднат, докато в бг е пълно с руски агенти, корупцията е неприемливо висока, и съдебната система не работи! Greetings from U S A !

158

Българин

преди 8 месеца

Канада гледана "отдалеч" е мечта, Канада изживяна "отблизо" е нещо съвсем друго... Чувам от много и различни места... Да имаш пари, да идеш като турист - прекрасна страна, страхотна природа, голямо изживяване! Но не бъркайте туризма с емиграцията... Нещата стават много неприятни и то много бързо...

157

Анонимен

преди 8 месеца

Съседите ни по къща също се върнаха от Канада. От 2020-та насам лично аз познавам поне десетина семейства, завърнали се от там след години работа. И, честно казано, не бяха по-добре финансово от нас. И далеч не разправяха хвалебствията, които четата тук от безимени троLове.

156

Анонимен

преди 8 месеца

Защото е поDметка на САЩ, както и останалите подобни на нея сържави в Европа, Австралия и Нова Зеландия. А имаха шансове да бъдат, но ги изчерпаха, оставяйки робовладелецът да се вихри и да ги обира. Поне останалият свят се разбунтува и отхвърли омразного американско иго. Процесът върви в момента.

155

Анонимен

преди 8 месеца

Копейки, българският паспорт е в топ 20, а Мордорския е доста по назад. Що така ве копейки?

154

Анонимен

преди 8 месеца

Ами ако държиш да си втора категория то, явно си. Сигурно много държиш и дядо ти да е бил роб преди 1878г?

153

Анонимен

преди 8 месеца

Също така има една статистика за хора, които след години в Канада решават да се върнат в България и да се опитат нещо да направят. 90% от тях изкарват няма и година, като видят за какво става дума пак си отиват обратно в Канада. Аз плащам 40 процента данъци, като ми увеличат заплатата ще плащам още повече, но има за какво - само ако им видите болниците и отношението но персонала към пациентите, няма абсолютно никакво плащане на ръка под масата, а храната е по-добра от тази в ресторантите...

152

182

преди 8 месеца

А след 30 години 6лизане на американски *** българите защо още не могат свободно без визи да пътуват в САЩ като западно европейци, или българите са нещо втора категория хора?

151

Анонимен

преди 8 месеца

A какво става с контранастъплението? Освободиха ли вече Крим и 4те области?

150

173

преди 8 месеца

"С български паспорт без виза не може и в Русия, след близане на руски задни ници 45 години". - А след 30 години 6лизане на американски *** българите защо още не могат свободно без визи да пътуват в САЩ като западно европейци, или българите са нещо втора категория хора?