25

Анонимен

преди 8 месеца

Бубе, с теб сме!

24

Анонимен

преди 8 месеца

до 24 Палячоооо, я напиши в търсачката " Жена с алкохол рекорд" и ще видиш че има статии за жени шофьорки у нас с 3,26 промила и с 4,7 промила.

23

Анонимен

преди 8 месеца

"Не ги е стреснала смъртта на едно дете, но мярката, наложена от началото август - отнемане на МПС, стресна повече водачите, което изигра превантивен ефект. И за нас това беше учудващо", посочи началникът на отдел "Пътна полиция" Николай Крушарски."Николайчо, скаааапаняк мааааалоумен, ако трошката ти е от 3 хиляди лева какво да те стресне бе? Я да видим ако има закон в който се казва че над 0,5 промила влизаш директно в затвора за 3 години дали няма те стресне наистина.

22

анонимен

преди 8 месеца

Браво , сестро ! Добре , че не е било вечерта , че в това състояние ще те минат всички от бара та да се чудиш сутринта що те боли отзад !

21

Спокоен

преди 8 месеца

Тия да си оправят апаратчетата, че създават единствено и само сензации. Че е на кирка напита - напита е, но при три промила говорим вече за коматозни състояния от първа степен. Т.е. зениците и реагират на светлина, но може да и направиш коремна операция без да усети.

20

Анонимен

преди 8 месеца

До 17 - нарушават до де имат кеш за автомобили, дано, скоро, започнем да предаваме автомобилите за скрап. <3

19

Анонимен

преди 8 месеца

Толкова случаи се показаха и се обеснява, че се засилва контрола и те още повече се наливат ? Какво става , що за дегенерация се получава ...

18

Анонимен

преди 8 месеца

Браво, взели са и колата и сега нама да се налага да се разправя по сервизите. Има нещо положително за нея.

17

Анонимен

преди 8 месеца

Тамън се беха изчистили автобусите от пиянки и сега ни ги връщат обратно. :D

16

Смел Гибсов

преди 8 месеца

Хахаха , колкото повече затягат мерките хората все повече и повече нарушават законите .. . Хахахаххаха

15

маркиз дьо саП

преди 8 месеца

В днешно време жените пият повече от мъжете, пушат повече от мъжете, и ходят по жени повече от мъжете!

14

Анонимен

преди 8 месеца

чалгапартито е почнало от обяд

13

Невинна а

преди 8 месеца

Пила две ракии айде голяма работа оставете на мира жените, докога в България ще се преследват режат и убиват жени? Спрете се вече!

12

Анонимен

преди 8 месеца

Едва 24 годишна на такива промили, тая като стане на 40 с колко промила ще кара?

11

Анонимен

преди 8 месеца

аЙ СТИГА С ТИЯ ПРОМИВКИ! ВЕЧЕ ДОСАЖДАТЕ! ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВО Е 3 ПРОМИЛА? ПРИ ТАКАВА ДОЗА НЯМА ДА МОЖЕШ ДАЖЕ ДА СЕДНЕШ! КАМО ЛИД А ХОДИШ! САМО СИ ПРОКАРВАТЕ ЗАКОНЧЕТАТА И ВСЕКИДНЕВНО НИ ОБЛЪЧВАТЕ С ЛЪЖИ!

10

Анонимен

преди 8 месеца

Жените пият повече от мъжете. В сащ никак не им цепят басмата. Ама в България милициите са странни същества, някак рядко се случва да спират жени шофьори и да ги карат да духат в дрегера и да ходят по права линия. Някаква криворазбрана толерантност ли? Ако повече спират и проверяват жените шофьори по-обстоятелствено, "реколтата" ще е по-добра.

9

Анонимен

преди 8 месеца

Тая се е помислила за княгиня..

8

Анонимен

преди 8 месеца

Гледах я тая по Нова ТВ. Репортерката беше - ама знаете ли какво сте извършили. Осъзнавате ли колко е незаконно. Може да убиете дете. Тая другата беше - абе не ме снимайте, махайте се. И накрая и вика махай се - псувам те. Не я е псувала - само каза псувам те. И репортерката беше- аре излизай от патрулката да видим кво ще стане. Жоро Игнатов го е казал - "Ама моля ви се. Не сме тука да правим циркове."

7

Анонимен

преди 8 месеца

Ха-ха-ха! Каква е разликата между мозъка на пияния и лудия....? Почти никаква, защото и двамата НЕ ОСЪЗНАВАТ кое е адекватното поведение.... Това няма да спре да се случва никога, ако в колата няма сензори и камери които да отчитат наличието на алкохол във водача и така да блокират запалването на двигателя .

6

Нане

преди 8 месеца

Тая къе се е насвиткала толкоз рано ве, или от чалготеката, още не е изтрезнела.... ===))) бхкато нема ли се погрижи за нея...