35

Никой

преди 8 месеца

Тоя иска да унищожи Европа

34

Анонимен

преди 8 месеца

Поне трима председатели на Европарламента трябва да има от тази фондация - по един от трите пола. Ей на тва му се вика промяна. Да спасим ЕС - излизаме, и ще останат само 5 млн. роми в ЕС, може вече да не са най-голямото етническо малцинство.

33

Чингис Хан

преди 8 месеца

Идва Голямото ИЗСЕЛВАНЕ, всички ро-ми от женски род ще бъдат продадени на държавата Иран, за разплод , ще получим 10 жълтици парчето а мъжете - ро-ми, ще чупят камъни с чук 24 часа 7 дни седмицата и ще получим 5 жълтици на парче. След това са наред ;демократите; директна конфискация на всичко което е тяхно , и в Белене. Тези които имат чужди гражданства ще бъдат разстреляни без присъда. А Широшчо, с цялото си поколение ще го накълцам на каймичка с моята брадвичка, ще нахрани червеите.

32

Анонимен

преди 8 месеца

Спонсорирайте извратените-те унищожават семейството,либерастите-те унищожават ценностите,племента-те унищожават реда и доверието!!!

31

Хахаа

преди 8 месеца

Какъв Сорос бе? Той е на 93г години, едвам гледа, едвам говори и вече сигурно е с деменция и на памперси.

30

Чепик

преди 8 месеца

Сорос е американската Вагнер, но с финансови средства. Какво прави в Европа? Тъжното е, че има достатъчно продажници, които не се интересуват от родината си.

29

Анонимен

преди 8 месеца

Няма никаква разлика между манталитета на маннгалина и мангаллитета на турчина. Което е съвсем нормално, понеже и двете са арийски племена, със сходен манталитет и мангаллиттет.

28

До исторически парк

преди 8 месеца

"Шорош ще дава по 3000 евро бонус за всяко новородено римче!" ------- Ами като не раждате..., единствената надежда е у ромите, но напоследък и те вече не раждат като преди, правят по 1-2 чаветъ и слагат "катинаръ", и те станахъ "еурупейци" шъ знайш!

27

Анонимен

преди 8 месеца

И Сорос действа като Путин. Създава постоянно възможности за дрязги в ЕС за да пречи и разделя. Сорос е служител на ФСБ.

26

Анонимен

преди 8 месеца

Като се замисля аз вече съм ром! Как може да се докаже, че не съм? И ако не ме приемат ще е дискриминация!

25

До анонимен

преди 8 месеца

Демек русофилите са бедни прости бачкатори?! Системен администратор съм, взимам 7к чисто месечно (преди бонусите), мразя задокеанския кърлеж и лакеите му, и обичам Русия. Други доводи да имаш?

24

Исторически парк

преди 8 месеца

Шорош ще дава по 3000 евро бонус за всяко новородено римче!

23

Програмист

преди 8 месеца

Тоест ще ги пускат от затворите

22

Анонимен

преди 8 месеца

Българският бачкатор русофил берач на малини в ЕС мрази Сорос, Бил Гейтс о САЩ, защото редом до Луната и Марс, те са виновни за простотията, беднотията и поведението му на авcтpaлопитек в резултат на функционалната му неграмотност.

21

Анонимен

преди 8 месеца

От къде идват Маджарите? От Мароко и затова се казват Маджари, биейки се срещу Българите покоряват Панония и не знам от кога се прекръстват на Унгарци! Соросчо е Маджарче!

20

...

преди 8 месеца

Всички български роми, ако се преместите в Брюксел и се откажете от българското гражданство ще получите много пари, но трябва да се преместите сега.

19

Анонимен

преди 8 месеца

След влизането на Сталин - СССР по българската земя: Факти: 1) Прекръстиха името на Българският град Варна да се нарича "Сталин град" 2)Иззеха българските земи и си направиха колхози - ТКЗС. 3) Тия селяни които не си давааха земите ги нарекоха "Кулаци" и ги вкараха в "Концлагерите" 4) Унищожиха цялата българска Интелигенция и Аристокрация и ги вкараха в Концлагерите 5)През 1962г. 32 тона злато замина за Москва! 6) След 1989 г Комунистите си раздадоха земите Български и станаха капиталисти

18

Сандо

преди 8 месеца

ооо ние имаме достатъчно за експорт към ЕС, няма грижи!

17

Анонимен

преди 8 месеца

100 млн да дадът за газова камера най-добрата инвестиция.

16

Анонимен

преди 8 месеца

След влизането на Сталин - СССР по българската земя изкорениха Българските Ковбой - Целяните ...иззеха им земите и накараха Българският народ да работи робски и да изхранва мързелите ромите Синът на ромката Маруца - Бай Тошо управляваше България по еремето на развития социализъм и развъди ромската общност в българия до девето коляно.... Но и сега Азис.... Азис....Азис е нашият български Герой!