77

Jonsy

преди 9 месеца

Лелеее след такава глуха защита вече съм сигурен, че МЗ лъжа. То не беше краткотрайно замърсяване, повторна проба, оценка на качеството на водите от 16 взети проби ( не пише в какъв интервал, най вероятно зимата, когато няма 500 000 тропкащи в морето ежедневно). Абе важното е, че си дигаме имунитета!!!

76

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 65, дай инфо как да се вържа с тази схема, че сега го правя безплатно и по убеждения.

75

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 70, Гърция е по-добре от България. Факт. Казвам го като човек с 15 години опит в туризма. Работих и в България, и в Гърция! Гърция не ми харесва, но България "пасти да яде" сравнено с тях!

74

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 72, не харесвам нито Гърция, нито Турция... ама нашето не по-добре. Нашето е клозет! От онези външните, които не са чистени поне 100 години.

73

Анонимен

преди 9 месеца

Веднага да бъде прекръстено от Черно на Кафяво море.Отидете във Варна цвета на морето е кафяв както и на доста места по Черноморието.А защо е Кафяво се сетете сами.

72

Анонимен

преди 9 месеца

То и след Чернобил ни казваха,че всичко е наред и ние ядохме тогава огромни салати и ходихме под дъжда на манифестацията без чадъри(щото а смей да не отидеш на манифестацията) Щом МЗ казва,ме всичко е наред значи Не е

71

Анонимен

преди 9 месеца

Нашето море е 100 пъти по-хубаво от гръцкото и турското - пясъчни плажове , плитко,планини ,не е мн солено , луксозни хотели и китни къщи за гости и е 3 пъти по-евтино ! Опера,концерти,фестивали ,морски градини - Красото ! тичайте да пълните гушите на гърци и турци на камъняк ,пущиняк и прахоляк ,абе слепи заблудени с-ва

70

БУДЕН ГРАЖДАНИН

преди 9 месеца

Абсурд ! Те хотелите техни, ако кажат, че не е чисто и сезонът им , колкото и слаб да е ще е никакъв... Зимата ще почнат полека да говорят за замърсяването от Украйна, за не знам си кво. Щом излиза държавата и казва нещо , значи е обратното !

69

Анонимен

преди 9 месеца

А в любимите ви гръцки села ешоколи няма нали ? гърците от септичната яма си го носят дома при жената ? Нямат Никакви пречиствателни станции ,ала там си се къпете в собствен кафяв сос и сте щастливи ? -Гадни чуждопоклонници - затова държавата е такава - Всички сте въртигъзици към всичко чуждо.

68

до 37

преди 9 месеца

А, ясно вече защо Киро и Линда не се къпят в морето, а карат в реката на Китен падъл борд. Хората са ги заснели от друга лодка без никаква охрана, а наоколо е гъста растителност като при убийството на Трактора. Ама охрана няма, както казвате. Сигурно са се натръшкали от еш.коли докато го пазят от Путин.

67

Анонимен

преди 9 месеца

Има радиация от Каковка

66

Анонимен

преди 9 месеца

До държавата на лъжите "Всички се научиха от комунизма да лъжат и да крадат" ------- буахахахахаха.. абе ти верно ли си мислиш, че само тука се лъже и краде и че комунизъмъ бил виновен ахахахаа блажени са верующите!

65

Анонимен

преди 9 месеца

За успокоение на баламите морето не е кафяво , а бежово.

64

Анонимен

преди 9 месеца

Ами пак ви казвам - гърците и турците Яко Плащат за плюене по България - в сайтове,новини,държ. институции и тн.- искат да им напълните кимизарниците до 1 ноември ! Нашето море е чисто като сълза - Бях и Видях !

63

Весел

преди 9 месеца

Толкова е чисто, че като отидем цялото семейство първите дни се н....ме от кеф...

62

държавата на лъжите

преди 9 месеца

В държавата ни лъжата е национална политика. Всички се научиха от комунизма да лъжат и да крадат и до сега това се практикува масово.

61

Анонимен

преди 9 месеца

Естествено, че ще повярвам на МЗ, което все още твърди, че експерименталките, в които набодаха един куп сфинчета са напълно безопасни и ефективни! Хахахахаха

60

Анонимен

преди 9 месеца

Няма страшно само за онези на алкохолен туризъм. Пият чиста водка по цяла нощ и по цял ден спят. Дезинфекцират се.

59

Анонимен

преди 9 месеца

Казват ти няма страшно, отиваш осирашш се отиваш при бялата мафия одират ти кожата, таксито на отиване и връщане също те дере като за последно, преди това до юли се опъвал каиша да плащаш данъци на държавата, супер направо.

58

Анонимен

преди 9 месеца

Казват ти няма страшно, отиваш *** се отиваш при бялата мафия одират ти кожата, таксито на отиване и връщане също те дере като за последно, преди това до юли се опъвал каиша да плащаш данъци на държавата, супер направо.