40

Мхм,

преди 9 месеца

по-добре да не ходят изобщо на училище, налЕ? Как иначе *** НПО-та ще създадат функционално неграмотна аморфна електорална маса,която да преизбира едни и същи седера3тите,царе дворци,йес-мени,шарлатани,сараи и чекмеджани да ги управляват?!? И как иначе ще вярват на всичко,което бълват по националните медии на посолствата и ще попиват жадно всяка "правилна позиция" и всяка "единствена истина"!А изкYкалата Жени Изарбалиева,може да си държи отрочето вкъщи и да не се налага да учи изобщо!

39

Анонимен

преди 9 месеца

Домашни? Чи кой има времи за думашни? То дискотеката отваря след малко, преди това съм на кафе... кога време?

38

Анонимен

преди 9 месеца

Поредния удър върху елетните училища с цел смазване на образованието, защото те са тези дето дават най-много домашни, но и тези дето вадят медали от олимпиадите. В математически, природни и хуманитарни науики е нормално да има повече домашни. В техникумите, трябва да има повече практика. Иначе казано, на държавата мислещи хора не им трябват.

37

Анонимен

преди 9 месеца

Децата не щат да четат, камо ли пък домашни да пишат! Кауза пердута!

36

Анонимен

преди 9 месеца

До От Кухнята: ""Ми тати, как се смята питагоровата теорема"" - Лесно се смята.

35

възмутен

преди 9 месеца

Училищата ги объркаха още по Татово време, след като в списването на учебниците и учебните програми се намесиха професорите със своя неразбираем език. Професорите съсипаха образованието. На ученицие им стана безинтересно неразбираемият сух учбен материал. Те това е истината. Няма ги старите дакали, които стъпка по тъпка изграждаха знанията на учениците. Бяхме по 50 ученика в клас, 4 учебни срка, я всеки ВСЕКИсрок имахме по 3 - изпитвания и оценки. ДА, НАТОВАРЕНИ БЯХМЕ, УЧИТЕЛИТЕ СЪЩО,

34

Хайде, хайде

преди 9 месеца

Никакъв ме нямаше по математика. Това дроби, това уравнения, забрави. Днес на 42 години мога да се "пенсионирам" след три секунди. 3 200 евро не е кой знае какво, но за сиромах човек като мен си стигат. Наеми от търговски помещения. Да бе, *** съм. Колко ли пенсия получава Стефанова по математика?

33

Пълен забой

преди 9 месеца

До 19 Пурко Проблемът е, че родителите не могат да се справят с домашните на собствените си деца. Идват ми в работата едни хора - обикновенни дроби не могат да сметнат. Май са пропуснали пети клас математиката. . . . . Още по тъжно е когато започнат да пресмятат ДДС-то на крайната цена (бруто) и за проверка му казвам да прибави към числото ДДС-то за да получи отново цената и оле ле не става! Първото обяснение е, че това е закръглянето на калкулатора! И аз учитиво му казвам затвори вратата отвън!

32

Сорос Денков

преди 9 месеца

Денков е бил Министер на Културата. Образованието на децата си му е приоритет. Скоро вдигнаха и заплатите на учителите. Жив и здрав да е акад. Денков. Само така. Браво!

31

Анонимен

преди 9 месеца

До Ще пишат ли ученицит Искат 24 май за празник а децата имат нужда главно от латиница и английски и немски в ЕС и НАТО. Кирилицата става все по-ненужна както в Румъния я махат за да не е славянска държава и ще се облекчат децата.

30

Паралес

преди 9 месеца

Не че нещо, но децата в моя клас, които си пишеха домашните и изкарваха добри оценки, така са сега и в живота. Какъвто си в училище, така ще си и в живота. Ако си тройкаджия, такъв ще си останеш. "Среден 3" или "Слаб Z" и така си буташ каручката, колко може. До смъpт.

29

Ще пишат ли ученицит

преди 9 месеца

А те могат ли да пишат, че като чета коментарите това ще им е най малкия проблем!

28

Анонимен

преди 9 месеца

Най-добре учителите да им пишат домашните и така да продължават и в живота.

27

Снимката

преди 9 месеца

Хахахах лапито как са му купили неква джиджана химикалка, да му е интересно. Това ми напомни как имахме тия химикалки с 4 цвята и беше уникален кеф. А по-богатите деца имаха такива химикалки с по 6 и 8 цвята, е те това беше топ гъзapията батко. Но тогава нямахме телефони и компютри. Сами трябваше да си измисляме занимания и интересни неща. Сега всичко ти е на телефона. Само скрол-скрол-скрол-скрол, не те интересува нищо друго, само каквото алгоритъма те захлеби.

26

:D

преди 9 месеца

С толкова алкохол, казина, порно и наркотици, ич не им е до домашни. Вервайте им. Целта им е да закрепят тройката, от там нататък ще се оправят.

25

Старо Куче

преди 9 месеца

Имахме един съученик, който баща му го биеше редовно. Веднъж дойде с отпечатан шамар на лицето, беше най-слабият ученик в класа. Никога не му се подигравахме, защото ни беше жал. Но и никога не общувахме с него, защото не искахме да си навличаме проблемите му. Преди 2 седмици се срещнах случайно с него и викам "Здрасти, какво става, а-у", а той започна да се оплаква - нямало работа, държавата каква била, пък всички крадяли и за това той имал доверие на Костадин Костадинов. Тегло. Цел живот тегло

24

Анонимен

преди 9 месеца

Ще пишат онези, който не са забравили през лятото как се пише с химикал.

23

до 20

преди 9 месеца

Бабите казваха - учи, за да не работиш! Всичко има по магазините, но без пари не дават. А който не учи ще учи как да смесва вар и цемент или ще ходи в Чистотата.

22

Марк Твен:

преди 9 месеца

"Никога не съм позволявал на училището да ми пречи на образованието."

21

С две думи

преди 9 месеца

Домашно да се дава само за основната специалност. За страничните - да се дават малки лесни домашни, за да не се плашат децата от дисциплини, които са им безинтересни. Например оно иска да става доктор и набляга на химия и биология, но онази по математика му дава дроби и на лапито му пушат ушите от досада, та вземе да загуби интерес към училището хептен, с тези ТИк-Тоци. И да си скролва цял ден и да стане хептен мaлоyмно.