79

NVP

преди 9 месеца

Едни френски командоси от НАТО,навлязоха в Български земи и бяха пребити от двама братя фермери.Който бяха арестувани никой не може да обясни защо.А те си защитаваха земите.

78

Анонимен

преди 9 месеца

Много добре подготвена армия беше до 1990 и 3-4 години след това. После ни обещаха, че няма заплаха и я разпродадоха на чужди интереси. Фалшиво чувство за сигурност.

77

Анонимен

преди 9 месеца

Изтриха ми коментара за БА , вече съм им в неблагонадежните на власта и в днес бг. Повече нема да го чета и го лича.

76

Анонимен

преди 9 месеца

По-добре въобще не пишете, че сме за резил...

75

реалист

преди 9 месеца

ФАЩ и НАТО заедно не могат да се бият с Русия.Руснаците са готови да воюват с краварите и техните прислужници от НАТО от средата на 60-те години на миналия век.Укропитеците са само протеин в месомелачката на войната.

74

Невероятни тъпаци

преди 9 месеца

След назначаването на Магарев за министър на отбраната, желаещите да се включат в армията като войници, сержанти или офицери е почти нула. За сметка на това има масово напускане на онези, които могат да се спасят. Плюс, очакват се съкращения на военни, служещи в поделения с техника, която се дарява на Украйна. Положението на българската армия е плачевно, останали са някакви чиновници-полковници с назначени жени да ги развличат на работа. Сега дори Македония без проблеми може да ни нападне.

73

Анонимен

преди 9 месеца

Нема такава Глупава статийка !

72

Анонимен

преди 9 месеца

Господ е Българин !

71

Дядката

преди 9 месеца

Каква пошла и фалшива пропаганда за война с Русия1Всичко написано е толкова лъжливо , че автора би трябвало да бъде съден за подстрекателство1Ако САЩ имаха и 1 % възможност да спечелят щяха веднага да нападнат! Но...нямат шанс1

70

уточнение

преди 9 месеца

Тази жалка и смешна класацийка се прави веднъж годишно.Значи е от времето преди украинския съветник Тiодорii Тагаренко да ни бъде сложен за министър от краварите.Сега нещата са много ,много по-трагични.

69

ГАДОРЯН

преди 9 месеца

Който има печурки никой не го бара. Паулу Коелю ;))

68

ха-ха

преди 9 месеца

Егати класацията...Нямам думи.Просто бием по показателите "валутен резерв" и "покупателна способност".Златото продажните ни политици го дариха на англосаксите , за покупателната ни способност нямам думи...

67

ГАДОРЯН

преди 9 месеца

Бог създаде държавите различни, но Опенхаймер изравни силите хаха.

66

Анонимен

преди 9 месеца

Страната ни отстъпва най-вече по отношение на военновъздушните сили от най-близките си конкуренти, но за сметка на това е оценена положително във финансовите категории валутен резерв и покупателна способност Значи може да се дои още!

65

Иво 8 годишен

преди 9 месеца

Мечтая да стана войник. Със сабя, кон, пистолет и всичко, дето си трябва.

64

до 67

преди 9 месеца

Назначиха Тагаренко за министър на отбраната защото отлично познава украинската армия и е работил много години в Украйна бе да вземе (както лично той каза) нито 1 гривна заплата. Плащали му в долари заплата в Украйна външни организации. Е, точно те го назначиха да им върши работа по изпращане на военна помощ.

63

Анонимен

преди 9 месеца

Затова ли назначиха за военен министър едно смешно човече, което се Hacpa от страх от няколко псувни във фейса?

62

Анонимен

преди 9 месеца

Ако някой нападне България, първо трябва да бъдат избити всички, които управляват България в момента, защото те доунищожиха българската армия. И чак след това да се защитава родината. Никой няма да отиде да се бие, за да пази политическата мафия.

61

Анонимен

преди 9 месеца

Само баретите и летците са в отлично телосложение. Другите са бурета, които се търкалят. Не знам обаче дали така охранени са били когато са ги взели в армията или са станали тройни от айляк. Те бичат айляк по цял ден.

60

Анонимен

преди 9 месеца

ако вземат под внимание факта, че никой няма да иде на фронта да се бие, ще сме на последно място.