43

Сандо

преди 9 месеца

в Германия горивата са около 1,85 евро

42

бат Пешо

преди 9 месеца

този още като му видех физиономията, още преди да прочета за кво иде реч и знаех че не требе да му вервам и правилно съм го преценил шушумигата

41

Пашата

преди 9 месеца

Много ясно, натоварил Гане покъщината с жената и децата за морето. Вдигнали му цената на бензина, какво ще прави - ще плати 15лв допълнително и продължава.Бензиностанцията го знае и качва, къде ще ходите.

40

Анонимен

преди 9 месеца

кого лъжеш ве мушморок рошав - цените от една седмица катерят нагоре - ей така ни улисвахте с лаладжийството си когато за първи път горивата тръгнаха нагоре

39

Анонимен

преди 9 месеца

Отпред бензина ви е 2 лева ,а отзад ви излиза 12лева. Те са си го измислили и премислили добре. Будалите сме си ние.

38

Анонимен

преди 9 месеца

Взехме си пристанището и вдихнаме цените в цял свят!! Голяма сила е България!!

37

АбеТикво

преди 9 месеца

Стресирани са купувачите, търговците печелят повече от високите цени и там никой не е стресиран, напротив има свръхпечалби

36

Анонимен

преди 9 месеца

Българският народ явно за нищо не става. Не е нормално за пореден път да се избират и да се дава власт на същите които само преди няколко месеца са свалени от власт поради некадърност. На практика ние това го правим вече 4-ти или 5-ти пореден пъти. Вече дори май им загубих бройката.

35

Алекс

преди 9 месеца

При положение,че управлява коалиция от Крадци и Шарлатани,поскъпването е логично и очаквано явление.За съжаление горивата са само началото.

34

gogo

преди 9 месеца

ами те вече са скочили с 10 ст. към 02.08.2023бензо картела само чака да чуе/да излезе някаква подобна информация и още не изстинало дигиталното мастило вече са сменили цената на по-високата ;)

33

Шиши

преди 9 месеца

Синко, горивата от 2 години не са падали под 3лв

32

Анонимен

преди 9 месеца

Продължаваме Поскъпването се завърна подобаващо

31

Московские новости

преди 9 месеца

Трябва да изтърпите. Заради Украина! Освен това не забравяйте, че с тези цени на горивата ДРАЗНИТЕ ПУТИН! Така ви казаха от ЕС още миналата година.

30

L.

преди 9 месеца

Заснетият на фотографията изглежда също доста стресиран. Предполагам, заради това в думите му се прокрадва паника.

29

Важното е

преди 9 месеца

Че инфлацията намалява, и цените падат,важно е че Кирил каза че горивата няма даoпоскъпват.Така де то е важно какво са казали по телевизията, а не какво се случва в действителност

28

Възмутен

преди 9 месеца

Кокорчовци,Тагаревци,Тикви и всякаква антибългарска пассмйна нали искат да затворят нефтохима и не щели руски нефт!Какви цени да очакваме!?

27

руската мафия

преди 9 месеца

Руската мафия в България се задейства!!!

26

Пен

преди 9 месеца

Да да , вярваме ви ! Със сигурност цените няма да минат 3лв. ! :))))

25

Служител на Лукойл

преди 9 месеца

Това да не е сешоар да спре да работи и после като го включиш пак да тръгне. Спре рафинерията да преработва за да се пусне отново в експлоатация са нужни едни 100 млн за сертифициране отново на всички инсталации както за безопасност така и за ефективност от всякакви евро комисиики.

24

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 2035 г. е пак руски но печалбата влиза във фирми на Делян Добрев, пепейци и дебейци.