26

ЦИРК КОЛИ-ИГРАЧКИ

преди 9 месеца

Фериботът, който електромобил запали преди дни, продължава да гори! Имало е 500 автомобила-играчки на батерии, докато не изгорят всичките 200 тона батерии и не изпуснат токсичния си екологичен пушек в небето, няма да спре! После вероятно ще замине да тлее на дъното и да трови морския живот с екотежки метали. А за лелята, дето й дали от сервиза оборотен ЕлектроМерцедес - чухте ли? През нощта се самозапалил, запалил гаража и изгорил къщата й. Също по екологичен и щадящ климата начин.

25

mda

преди 9 месеца

браво, айде да дават по 20к и в бг и да се меткаме на електричките. край на селските газови уредби и дизелаците! за градска кола електричката е топ, няма бръмчене, няма газове (дреме му на някой на швепса колко газове изпарили в африка където произвеждали батериите).

24

Анонимен

преди 9 месеца

А в България кога ?

23

Анонимен

преди 9 месеца

Поправете си"новините"По румънските програми, RABLA-Clasic и RABLA-Plus се отпускат,съответно 7000 леи-2770 лева при бракуване на стар автомобил и съответно още 51000 леи-20200 лева при покупката на нов електромобил!Или-Кога ще ги стигнем румънците?????

22

Нидерландеца

преди 9 месеца

До Анонимен И като отидеш в Сингапур и видиш че това са само митове какво ще стане ??

21

Пепи

преди 9 месеца

До Анонимен забрана на всички възрастни хора над 25 години . Трябва да се консумира нон стоп и да се купуват дрехи мебели и кво ли не .

20

Анонимен

преди 9 месеца

те и тук ще ви ги бракуват, че и без пари. Забрана на всички таралясници над 10 години, като в сингапур - и 80% се качват на градският транспорт, където им е мястото.

19

Испанеца

преди 9 месеца

Средна възраст на автопарка в Испания - над 14 години . Средна възраст на автопарка в Германия - над 10 години . Средна възраст на колите в движение в София и големите градове - далеч под 10 години . Тъй че стига сме се оплаквали .

18

Анонимен

преди 9 месеца

Ние сме вносителят на цяла Европа за стари трошки, ако вземат да бракуват тука си е мъка тотална :)))

17

Маке от Северот

преди 9 месеца

Че то в Татария колите над 15 годин са 70%!!!Да тръгат с магарета и каруци ли ако въведат там закона?

16

ниски са заплатите

преди 9 месеца

ДИГНЕТЕ ЗАПЛАТИТЕ и не му мислете за старите коли! МИсирките - сега сме пост тиквен тоталитаризъм !

15

руския пазар

преди 9 месеца

нали е под снакции и е затворен и сега евро-гейовете се чудят какво да измислят! Иначе руснаците купуваха и имаха с какво!

14

До 11

преди 9 месеца

А защо бяхме на свещи ?

13

Това е

преди 9 месеца

План за подпомагане на автомобилната индустрия, нищо повече !

12

Анонимен

преди 9 месеца

Просто при нас схемите и източване то на пари от държавата са мнооого големи, дакото при мамалигите не се краде толкова е там е разликата, затова са по добре и със заплати и пътища и производство, а ние грънци.....

11

Анонимен

преди 9 месеца

Нищо не е фалирало през 80те! Фалита беше през 1990та година, след смяната! Малко се ограмоти, че никак не си грамотен

10

И бай Тошу

преди 9 месеца

И бай Тошу ли бе изплатил всичко, бе руска подлого. Затова през 80-те фалирахме два пъти. Така ни бе заглавушил правчанския Тодор, че е цяло чудо,че ни има на картата в момента!

9

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 9 месеца

До Абе ------ Кукумицин, Чаушеско им бе изплатил всички дългове! Баси неграмотника !

8

Бойко от Банкя

преди 9 месеца

Не е верно! Не ходете в Румъния, няма какво да видите. Аз построих нова България без аналог на Балканския полуостров. Никой да не ходи никъде и ще се убеди, че България е най-модерната, развита и красива държава в ЕС. Само си стойте вкъщи де, няма смисъл да обикаляте и да си харчите парите. Аз ще ви обясня по телевизора. Супер сме!

7

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 9 месеца

Имам четири стари автомобила които са легенди за своята епоха и как ли пък ще ги дам за некви си 1000 лева за скраб!