16

Анонимен

преди 10 месеца

До Гого Учителите само прават корупция в образованието и искат часни уроци за пари. Затова е най-добре дистанционно или задочно и се явява на компютъра и щом има по-малко от 70 точки го къса машината

15

Анонимен

преди 10 месеца

До Учител от Сащ ИИ заменя учителите и става излишни. Всичко е дистанционно и даже им пише и домашни.

14

до 13 Гого

преди 10 месеца

Правилно се пише "на кого". И Ме-каш, но явно така си говориш. За запетайките няма и да коментирам. Стой си в Испания и не се бъркай. Не можеш да състявяш сложни изречения. Т.е. не можеш логично да си оформиш мислите. Тая пенсия да ни ти я дават за инвалидност? Да нямаш синдром на Турет, че се бъркаш в български форуми и проблеми и "епа я съм у Испания"? Дреме ни на нас.

13

Супер

преди 10 месеца

И не само. Може би само учители по рисуване, музика и физическо възпитание се намират лесно. Няма проблем, продължавайте да им давате по 1000 лева заплата нали са им много? Ами успех. Продавачка във Фантастико взима 1600 лева чисто и 200 лева ваучери. Спокойно, изгонихте лекарите, скоро и учители няма да има като старите кадри се пенсионират. На богатите децата им ще учат в частни училища, където таксата е 20 хиляди лева на година, но на средната класа, няма да ходят на училище, а бедните.

12

Име

преди 10 месеца

А, нали сега всякакви самозвани се самоопределят като учители, дават частни уроци, това-онова, без дори да са дипломирани учители. Пращайте си децата при такива, за да може тотално да ги унищожите, какво чакате? Един съвет, първо разберете при какви хора си пращате децата и тогава го правете, че иначе ще пискате на умряло.

11

Анонимен

преди 10 месеца

ЗЯ 12 ГОДИНИ ГЕРБ СЪСИПА БЪЛГАРСКОТО ОБРАЗОВАНИЕ И ГО ПРЕВЪРНА В СЕКТА ПОСЛУШНА НА ВОЖДА.

10

Дани Лорейн :

преди 10 месеца

"Ще внесем специалисти от Индия :) Съгласувано и одобрено от посолството!"

9

Анонимен

преди 10 месеца

Наков иска по 2 бона такса на курс. 10 курса и зима диплома.

8

Анонимен

преди 10 месеца

Тогава съкращения и закриване на училищата и ще учат по фирмите. Бюжета ще икономиса милярди за сгради а фирми сами ще обучава вместо учи нещо което не можа да бачка после.

7

Анонимен

преди 10 месеца

ЧЕСТИТА ПРОМЯНА

6

Анонимен

преди 10 месеца

Един информатик няма да слугува за 1000 лв заплата в училище, в което разни *** деца с изкривени разбирания да му се подиграват на труда , както и да търпи завист и укор от гнездото с оси, наречено- учителска стая. Информатикът ще отиде в някоя голяма софтуерна компания или мрежа, в която ще получава минимум 8 бона и ще работи дори дистанционно, от вкъщи.

5

До СТРАНДЖАТА

преди 10 месеца

Демек такива като теб

4

СТРАНДЖАТА

преди 10 месеца

БОРИСОВ ИЗДИГАШЕ САМО КОКОШКИ ПО НАЧАЛНА ПЕДАГОГИКА ДА СА ПРОСТИ КАТО НЕГО И ПОСЛУШНИ.

3

Анонимен

преди 10 месеца

Няма как да стане, нека да се помолят на някоя фирма да води часовете, после фирмата ще вземе на работа най-добрите само това има шанс!

2

обективен

преди 10 месеца

Умните учители отдавна избягаха на запад. Тук остана само пълнеж , и за това образованието ни падна под това на африканските държави !

1

Анонимен

преди 10 месеца

Е как ще намериш учител по информатика като на Junior 3ти курс на 22 плащаме 4к начално вече?!