178

Кажете за С-300

преди 10 месеца

Защо обяснявате, че нямало да даваме "КОМПЛЕКСИ С-300", а ПРОПУСКАТЕ да кажете, че ще даваме РАКЕТИ ЗА ТЯХ??? С едно изречение - украинците комплекси, които да изстрелват ракетите, имат, но нямат ракети, които да изстрелват - НАЙ-ЦЕННОТО! Казахте , че "няма да нарушаваме количествата боеприпаси за подготовка и военно-временни запаси, записани в документите", но ПРОПУСКАТЕ, че това са МИНИМАЛНИ запаси, а НЕ НЕОБХОДИМИ! Разоръжавате армията, ОПОСКВАТЕ я, ЛИШАВАТЕ Я ОТ НАЙ-ГОЛЯМАТА Й ЗАЩИТА-РАКЕТИ!

177

Горд Българин

преди 10 месеца

МО трябва да бъде закрито , дадохме танкове, дадохме си ПВО С-300, сега като тандем и няколкото самолета които имаме и не остао. Нищо със което да се браним освен с автомати.

176

ТТ

преди 10 месеца

А бе мазохисти български мечтаете и да изядете руският атом и ще го получите и то в мегатони.

175

Малко за политика

преди 10 месеца

Членството в ЕС и НАТО не ни задължава да доставяме оръжие на Украйна. Това трябва да се припомни на нашите политици. И още - съгласно член първи от Северноатлантическият договор държавите-участници се задължават, в съответствие с Устава на Организацията на обединените нации, да уреждат по мирен начин всички международни спорове, в които могат да станат страни, без да застрашават международния мир. А да даваме оръжия за Украйна означава да гасим пожара с бензин. Каза го и президентът Радев.

174

Тагарев в Украйна

преди 10 месеца

Уикипедия: "По време на изслушване на министъра на отбраната (Тагарев) в Народното събрание на РБ на 29 юни 2023 г. става ясно, че той е работил като съветник на Министерство на отбраната на Украйна между 2005-2011 г., като е посещавал Киев регулярно".

173

Анонимен

преди 10 месеца

Радев е жалък некадърник със селски манталитет и силна рашистка зависимост. А "похода за мир" идете го направете при Мутрофанова, нейната страна започна войната и е кървав агресор. Ако наистина искате мир, де, куклички на конци.

172

МАГАРЕФ

преди 10 месеца

ТИ ЛИ СИ БЕ ?

171

Анонимен

преди 10 месеца

От МО какви ги говорят как съхраняват боеприпасите,че са към края на своя ресурс,но са в годно състояние,че за какво точно става въпрос за експлозивните вещества и материали ли или за корпусите на боеприпасите ли или за механизмите вградени,надградени как детониращи като още от завода трябвало да се погрижат да ги съхраняват на дълъг срок и то над взривните веществата и материали,че да предизвикват искра и взрив след това в определен момент на боеприпасите за стрелба,инак тъй рекламирани защо са

170

Анонимен

преди 10 месеца

До Чудя сеВсеки нормално мислещ човек ще се зачуди за този тежък конфликт на интереси. министър на МО работил като сътрудник за чуждо МО. Това наистина е недопустимо, но явно в България няма никакви правила. всичко може

169

Позор

преди 10 месеца

Е Радев със своето открито лазене пред мутрофанова .Все едно е президент на Русия..никаква разлика между неговите думи и на путин.

168

Анонимен

преди 10 месеца

В какъв смисъл?

167

Кравар Евроатлантик

преди 10 месеца

Радев е срам и позор за България. Може ли да каже на Зеленски, че заклеймява руската инвазия в Украйна, обаче войната не било решение на проблема и трябвало да се търси мир чрез преговори? Кой му ги пише тея реплики, сам ли ги мисли? Тотален мишок излезе тоя Радев, по-добре да си беше стоял вкъщи и да не се обажда вместо да ходи на пресконференция и да ни излага.

166

Миле

преди 10 месеца

Аз съм гласувал за перезидента , за мен това правителство е нелигитимно , правиъелство на малцинството , не българско правителство

165

Анонимен

преди 10 месеца

Много ме кефи как правителството използва президентската институция за да отклонява вниманието. Майстори са няма как да се отрече. Президента е втора цигулка в една парламентарна република и има малки правомощия. Ако правителството има проблем с различното мнение значи трябва да си подадат оставката. А ако някой разпространява нещо което не е вярно то е като детска игра да се обори. Правителството се клати само като лъже обществеността като това не било коалиция а било сглобка.

164

Анонимен

преди 10 месеца

Самите т.н. партньори в коалиционното ни правителство гледат как един друг да се изклатят, а някой друг им е виновен. На калпав водолаз какво му пречи...

163

Анонимен

преди 10 месеца

Дежурния плювач и фашист в този форум няма ли кой да го цензурира? Всъщност, сещаме се - той е назначен точно за това и е част от екипа на сайта. Може би служител на Сороско НПО, което плаща за това? То не бяха бесилки, то не бяха обиди, то не бяха заплювки всеки ден и няма кой да го трие.

162

До анонимен64264

преди 10 месеца

Няма стига. До последния русофил.

161

Владо

преди 10 месеца

Тоя предател Тагарев съвсем е изкукуригал!!

160

Анонимен

преди 10 месеца

Явно президентската институция пречи на тези отреппки и марионетки да клатят българите? Затова и пускат това нагло изказване?

159

Анонимен

преди 10 месеца

Магарев е мендераст.