33

Недостъпна

преди 15 години

Като типична байганьовщина гледаме визията,а не таланта !Жената поне е естествена ! Освен да сложим тук някоя от нашите фолкпевици-таланти !!! :)))))))))))))

32

Sven

преди 15 години

Хора и Моцарт не е бил красавец,както и много други творци...но по-важното е че са правили невероятни композиции.В случая Ейми е талантлива изпълнителка и нейната красота идва от вътре.Все пак тя твори музика,не се кандидатира за мис Свят.

31

Dichev

преди 15 години

taq mi prilicha na urudlivo travestitche

30

AGISOFT

преди 15 години

Абе коя е тая че от половин година само за нея говорят ???? Поредната овца с дебел ПР :-((((((

29

преди 15 години

Marto е прав! Нашите "набедени" манекенки са по-зле. Например Цеци Красимирова - тъз е най-големия урунгел който свободно се движи по улиците! Как е възмижно да я възхваляват и канят по разни предавания. Невероятен *** е! Има още безброй примери, манекенки със сплескани и комична походка, мис Българий и други свиркаджийки докато истински красивите момичета са обикновени девойки защото в България има много красота, само дето тя не е по подиумите и ефира...

28

преди 15 години

доста по красива е от Ирен Онтева!

27

травестит

преди 15 години

ако този грозен травестит се обезкосми, може би ще бъде един що годе приличен мъж

26

Sven

преди 15 години

Може ли някой да ми каже,какво значи ''грозна''?Важна е душата и, това каква е като човек,не всичко което е истински красиво се вижда лесно...

25

raves

преди 15 години

koi znae kolko se e bila nabuhala ta ne e iskala da izleze ;d

24

Stli

преди 15 години

Ama tq naistina e grozna ...

23

Анонимка

преди 15 години

Ти се научи да четеш. Това е мнението на ФЕН-неговото мнение, а не цитат от статията. Всеки има право на мнение и това не ти дава право да наричаш хората ***.

22

Иван

преди 15 години

....На тая все не и стигат алкохола и наркотиците.....

21

Martin

преди 15 години

Тъпацииииииииииии много сте зле бе .. БРИТАНСКА ПЕВИЦА ... а не БрилянтнА певица ... абе научете се да четете .. прости селяни такива !

20

Марто

преди 15 години

Не разбирам, защо тази млада дама се тревожи толкова,че била грозна.Въобще не трябва да и дреме от това, а да си стегне куфарите и да идва в България.От години тук, дами с нейната грозота са провъзгласявани за супер красавици,лансират се по модните подиуми и журналистите се скъсват да пишат за тяхната красота, нищо че в моите очи те приличат повече на травестити, отколкото на жени.

19

Pras4o

преди 15 години

Бе за каква музика говорите? Брилянтна певица - да да. Айде стига глупости.Предлагам да обявим Dani Filth за брилянтен певец. Заслужава си момчето.

18

Bob

преди 15 години

Точно на рождения си ден... Гадно е да не можеш да излезеш от къщи... Дано се оправи... Пожелавам и го...

17

*cr@zy girl*

преди 15 години

На мен ми харесват доста от песните й! ;) Не ми пука дали е грозна за едни или хубава за други! ;) Аз слушам музикаТА с уши, а не с очи! ;) Личният живот на изпълнителите не ме интересува, той е за хората, които нямат за какво друго да мислят! :-D

16

Radi

преди 15 години

То пък една музика нямам думи - клишета и тъпотии. От къде на къде я обявиха за безценен талант не мие ясно. И откога това да виеш на сцената, да псуваш, да се друсаш и пиеш като *** се счита за гениално. Май колкото повече приличат на парцали ги смятат за много гениални.

15

фен

преди 15 години

Ейми е брилянтна певица и това е неоспорим факт. Колкото до проблемите й .... да си припомним музикална история: Jimi Hendrix, Jim Morrison, Curt Cobain, Freddie Mercury.... Сега вече май историите на Ейми почват да звучат познато... А?

14

gusto

преди 15 години

Pozdraviavam priatelkite na vsi4ki vas razbira4i ( koronovani kralici na krasotata) hahaha-deiba carvulite